- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 113
- 37
- Konu Sahibi storm_angell
-
inşallah hayırlısı olur ben ve benim gibiler için ama çok mutsuzum ben yaaOlmuyorsa vardır bir hayır diyerek Allaha sığınmak en güzeli.
O herşeyin en iyisini bilendir,unutmayın.
Hayırlısını isteyin bence.
Daha çok erken bunları düşünmen için. Ya benim gibi 1 aylık bebek kucağında yapayalnız kalsaydın ne olacaktı? İnanki bebekle yaşam mücadelesi vermek daha zor. Yarın ne getirir kimse bilemez, belki daha güzel bir hayat seni bekliyor.8 ay süren ve evlilik planları yaptığım cumartesi günü ailesi ile tanıştığım bir şekilde amansız biten ilişkimin ardından yine eski yanlız ve çocuk özlemi ile yanıp tutuşan kadın psikolojime geri döndüm keşke bi yavrum olsaydı yine aynı ruh halime dönermiydim içim okadar sıkıldıki bir yandan da çocukluğumu özledim yaşım geldi 28 e neler sığdırdım bu 28 yıla bir evlilik bir bebek kaybı ailemle olan sorunlaımı saymıyorum bile
depresyonamı girdim acama allak bullak oldum yine
Dua edin arkadaşım bol bol.inşallah hayırlısı olur ben ve benim gibiler için ama çok mutsuzum ben yaa
kendimi ot gibi hissediyorum bomboşşş şişe dikilesiceler fark etmiyorlar beniiVallahi ben de 28 ve yalnizim. Cocuk , aileden once bir sevgilim olsun istiyorum artik.
Kedili deli teyze modundayim, katil bana panpa
Bu heriflerin Allah belasini versin, adam olsalardi bu durumda mi olurduk.
bazen insan tutunacak bir dal arıyor bir evladım olsa bende ona tutunurdumDaha çok erken bunları düşünmen için. Ya benim gibi 1 aylık bebek kucağında yapayalnız kalsaydın ne olacaktı? İnanki bebekle yaşam mücadelesi vermek daha zor. Yarın ne getirir kimse bilemez, belki daha güzel bir hayat seni bekliyor.
hep zaman tanıyorum zaten biten ilişkimden önce hep düşündüm acaba anlayışsız agrasif bi kadınmıyım diye artık değişicem dedim yeni bir ilişkiye başladım tamamen anlayışlı sakin bir kadın oldum ama yine olmadıSağlık olsun demekten başka çare yok. En dipte bile olsa insan, sahip olduklarını düşünüp ayağa kalkabiliyor.
Sen de biraz zaman tanı kendine, gençsin çocuk olsa belki başka sorunların olacaktı.
inşallah canım sende benim için dua et olurmuDua edin arkadaşım bol bol.
İnanın anlıyorum ben sizi.
Ama unutmayın duaların karşılığı mutlaka var.
Ne oldu aramadı mı seni sevgilin? Annesi ne demiş peki neden öyle yapmış öğrenemedin mi?8 ay süren ve evlilik planları yaptığım cumartesi günü ailesi ile tanıştığım bir şekilde amansız biten ilişkimin ardından yine eski yanlız ve çocuk özlemi ile yanıp tutuşan kadın psikolojime geri döndüm keşke bi yavrum olsaydı yine aynı ruh halime dönermiydim içim okadar sıkıldıki bir yandan da çocukluğumu özledim yaşım geldi 28 e neler sığdırdım bu 28 yıla bir evlilik bir bebek kaybı ailemle olan sorunlaımı saymıyorum bile
depresyonamı girdim acama allak bullak oldum yine
aramadı canım bende aramadımNe oldu aramadı mı seni sevgilin? Annesi ne demiş peki neden öyle yapmış öğrenemedin mi?
Belki inanmazsınız ama ben herkese dua ederim.inşallah canım sende benim için dua et olurmu
amin ALLAH razı olsun canımBelki inanmazsınız ama ben herkese dua ederim.
Herkesin derdine derman versin Rabbim inşallah.
amin canım inşallahİnsallah istedigin mutlulugu yakalarsin...
sağol canım inşallah kısa zamanda toparlarım kendimi28 yaş ne ki :)
artık çoğu kadın evlenmek için 30'ların gelmesini bekliyor.
çok erken bir yaş, hele ki bu umutsuzluğa kapılmak için...
Allah'tan hayırlısını dileyip bekleyin. ne zaman hayırlıysa, hangisi hayırlıysa o olacaktır.
"şer gibi görünenlerde hayır" olabilir. dolayısıyla bu adamdan da ayrılmış olmanız şer gibi görünse de hayrını çok sonra anlayabilirsiniz.
çok gençsiniz daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?