TEKRAR EDEN ARA KANAMALAR

NihaliMercimek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
124
191
Merhaba,

Adet bitiminden sonra; bir sonraki adete kadar olan süre ortasında önce lekelenme daha sonrasında kanamam oluyor. 3-4 adetim düzenli oluyorsa bi sonrakinde muhakkak ara kanama yasıyorum. Bu sebeple ara kanama yasadıgım dönemlerde doktora gittim ve her gittigim ‘bu normal bir durum’ diyerek beni yolladı.
Gectigimiz ay beklenenden 10 gün önce adet oldum, bu ay da tam yumurtlama gözüken tarihte lekelenmem basladı, devamında ufak bi kanama oldu ve tekrar lekeye döndü.
Bugün bu sebeple tekrar doktora gittim ve yine aynı seyleri duydum ‘ yumurtalar ve rahim iyi gözüküyor, bu normal bir durum, bunu adet sayalım’
Polikistikoverım var mı diye sordum, hayır yok dedi. Hormon testi istemedi ama ben kontrol istedigim icin yaptı. (Sonuçları ekledim, anlayan yorumlayabilirse cok sevinirim)

Gerçekten artık kafayı yiyeceğim, 2 senedir bebek düsünüyoruz ancak henüz bir hamilelik yasayamadım. Yumurtalık ve rahimde sıkıntım yokmus. Gittigim tüm doktorlar bunu söylüyor, esimin sperm testi de iyi cıktı.
Tüm bunlara ragmen neyi gözden kacırıyor olabiliriz, ben bu ara kanamaları neden yasıyorum, yani zaten bebek planladıgım dönemde adet gecikmesi beklemek yerine üstüne bi de erkenden görüyorum adeti.

Bası böyle ara lekelenme ve kanamalarla belada olan ve bana yıl gösterebilecek kimse var mı?

Simdiden tesekkür ederim

Eklentiler

• IMG_1353.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 11
Yumurtlama kanamasj olabilr bende ara ara yaşıyorum bu durumu kaç defa gittim doktora hep iyi sıkıntı yok demişti o kanamalara muayene ediyor gayet iyi diyor

Yumurtlama kanamasj olabilr bende ara ara yaşıyorum bu durumu kaç defa gittim doktora hep iyi sıkıntı yok demişti o kanamalara muayene ediyor gayet iyi diyor

LH hormonumun yüksek çıkması bana da yumurtlamayı düsündürdü ama diger yüksek cıkan seyler de gebelige engel olacak hormonlar gibi görünüyor hatta ufak arastırmalarıma göre bu sonuclar pkos varlıgına da isaret ediyor gibi, yarın sonucları doktora göstericem bakalım bunlara da normal diyecek mi :)) her seye normal denilip gecilmesi cok acayip

Hormonlardan pek anlamıyorum canm inşallah sıkıntı yoktur

Bugün sonuclarımı göstermeye gittim, yüksek cıkan degerler icin hicbir sey söylemedi, gözardı edilebilecek yükseklikteymis, ya*** doğum kontrol hapı vereyim 6 ay kullan dedi, gebelik düsündügümü söyledim o zaman üc ay kullan bırak dedi ve bunların tümü 90 saniye icinde gerceklesti
Dogum kontrol hapı kullanmak istemiyorum, hic kullanmadım da ancak sunu merak ediyorum, dogum kontrol hapı kullanıp bırakmanın ardından kolaylıkla hamile kalanlar oldu mu acaba

Merhaba. Aynı sorun bende yıllardır var, kanamanın olduğu günleri değerlendirdiniz mi acaba? Ben de maalesef hafif kanayarak yumurtluyorum bazen günlerce sürüyor o kanlı akıntı ve müthiş ağrılar çekiyorum

hayır hic degerlendirmedim, yumurtlama günlerime gelmesi acıkcası benim de cok kafamı karıstırıyor ama sonrasında zaten adet kanamasına dönünce regl olduguma emin oluyorum, siz bu sürecte hamile kalabildiniz mi?

Bende bi buçuk yıllık evliyim birkaç defa mantar enfeksiyonlar yaşadım ve bi defa ara kanamam oldu doktor olabildiğini söyledi şükür geçti şuan bende bebek istiyorum çift olarak her şeyimize bakıldı bi sorun çıkmadı ama Allahtan hayırlısını diliyorum geçmiş olsun

Evet 2 bebeğim var. İlkinde çok ağrılı ve yine hafif lekelenmeli bir yumurtlama günü müydü artık bilmiyorum 2. günü evlenmiştik o gün oldu sanırım. İlk doğumdan sonra regl olmadım 7 ay sonra tekrar hamile kaldım. Tesadüf oldu biraz ama bu yumurtlama kanamasını değerlendirip hamile kalanları duydum. Benim sizinki kadar kanamam olmuyor sanırım, 1 pedi doldurmaz ama günlerce leke şeklinde ya da tuvalete gittikçe gelen kanlı bir akıntı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…