Merhaba,
Adet bitiminden sonra; bir sonraki adete kadar olan süre ortasında önce lekelenme daha sonrasında kanamam oluyor. 3-4 adetim düzenli oluyorsa bi sonrakinde muhakkak ara kanama yasıyorum. Bu sebeple ara kanama yasadıgım dönemlerde doktora gittim ve her gittigim ‘bu normal bir durum’ diyerek beni yolladı.
Gectigimiz ay beklenenden 10 gün önce adet oldum, bu ay da tam yumurtlama gözüken tarihte lekelenmem basladı, devamında ufak bi kanama oldu ve tekrar lekeye döndü.
Bugün bu sebeple tekrar doktora gittim ve yine aynı seyleri duydum ‘ yumurtalar ve rahim iyi gözüküyor, bu normal bir durum, bunu adet sayalım’
Polikistikoverım var mı diye sordum, hayır yok dedi. Hormon testi istemedi ama ben kontrol istedigim icin yaptı. (Sonuçları ekledim, anlayan yorumlayabilirse cok sevinirim)
Gerçekten artık kafayı yiyeceğim, 2 senedir bebek düsünüyoruz ancak henüz bir hamilelik yasayamadım. Yumurtalık ve rahimde sıkıntım yokmus. Gittigim tüm doktorlar bunu söylüyor, esimin sperm testi de iyi cıktı.
Tüm bunlara ragmen neyi gözden kacırıyor olabiliriz, ben bu ara kanamaları neden yasıyorum, yani zaten bebek planladıgım dönemde adet gecikmesi beklemek yerine üstüne bi de erkenden görüyorum adeti.
Bası böyle ara lekelenme ve kanamalarla belada olan ve bana yıl gösterebilecek kimse var mı?
Simdiden tesekkür ederim