Gebeliğe Hazırlık Tekrar düşük olur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman tutunacak inşallah dua et Bende iğne ve progestan kullanıyorum daha önce iki düşüğüm var bu da kanama felan olmamasına rağmen kullanıyorum mecbur Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin ıns kullaniorim bende ama dün doktora mesaj yazdım kanama oldu dedim iğneyi burak dedi ama progestani kullanmaya davam et dedi ama kanama da kesildi neyin nesi idi bilmiorum birde 6+4 iken kalp atışlarını duymadık doktor geçen salı günü haftaya duyarız dedi inş bakalım

Evet bu 3. Düşük olcak eğer olursa 2 . Düşükle 3 düşük arasında sadece 1 adet dönemi var başka yok

Ins çok istiorum ama bakalım.yarin gitcem bakalım benimde 2 Düşük oldu bu 3 bakalım ama aagriı filan hoc birşey yok

Duyarsın inşallah bazen 7. Hatta 8. Haftalarda bile duyulabiliyor ama iğne yi niye bırak dedi acaba şaşırdım iğne oksapar mı yapıyorsun bi de göbekten mi yapıyorsun

Evet oksapar göbekten yapıorum kan sulandırıcı o da kanama olunca bırak dedi
Alla alla ben de oksapar göbekten kullanıyorum ve bayavoldu kullanalı hiç kanama da olmadı acaba onun mu kanamaya sebep olduğunu düşünmüş doktor

Rabbim hayirkisini versin insallah.
Moralini yuksek tut.. bu aynisi olcak diye birsey yok ya.. dikkatli ol insallah

Merhaba, herhangi bir neden saptanmamasına rağmen 2 düşük olduğu için önlem amaçlı mı verdiler size iğne? beraberinde aspirin gibi birşey de vermişler miydi gebelikte veya öncesinde?

Merhaba, herhangi bir neden saptanmamasına rağmen 2 düşük olduğu için önlem amaçlı mı verdiler size iğne? beraberinde aspirin gibi birşey de vermişler miydi gebelikte veya öncesinde?
Merhaba evet nedeni bilemedik zaten gebe olduğumu öğrendiğimde doktora gittim doktor düşükleri duyunca direk iğne başlamamız lazım dedi ki kan pıhtılaşması testi felan da bakmadan ben de güvendim önlem amaçlı dedi evet ve sonuna kadar da kullanacam iğneleri aspirin vermedi Progestan da kullanıyorum

Evet kan pıhtılaşması cıktı 2 düşünden sona anladık teslerden sona ama 3 . De gayet iyi gidiodu corasprin ve iğne verdi onlarla devam ediodim şimdi 3. De de penpe gibi kan geldi sonrasında kahverengi olmaya başladı şimdi durdu neyin nesi anlamadim

Malsef buda düşükle sonuçlandı 6 haftalık ama kalp atışları duyulmuyo birde kanama başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…