- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
O zaman tutunacak inşallah dua etDoktora bu hafta salı gittim keseyi gördü iyi gelişir bu dedi zaten progestan kullaniorim hamileligin başından beri ve iğne kullaniorim kan sulandırıcı kullaniorim bu hafta gittiğimde bırakırdı doktor ve pembemsi ve beyaz gibi kanama geldi
Amin ıns kullaniorim bende ama dün doktora mesaj yazdım kanama oldu dedim iğneyi burak dedi ama progestani kullanmaya davam et dedi ama kanama da kesildi neyin nesi idi bilmiorum birde 6+4 iken kalp atışlarını duymadık doktor geçen salı günü haftaya duyarız dedi inş bakalımO zaman tutunacak inşallah dua etBende iğne ve progestan kullanıyorum daha önce iki düşüğüm var bu da kanama felan olmamasına rağmen kullanıyorum mecbur Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ins çok istiorum ama bakalım.yarin gitcem bakalım benimde 2 Düşük oldu bu 3 bakalım ama aagriı filan hoc birşey yokO zaman tutunacak inşallah dua etBende iğne ve progestan kullanıyorum daha önce iki düşüğüm var bu da kanama felan olmamasına rağmen kullanıyorum mecbur Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Duyarsın inşallah bazen 7. Hatta 8. Haftalarda bile duyulabiliyorAmin ıns kullaniorim bende ama dün doktora mesaj yazdım kanama oldu dedim iğneyi burak dedi ama progestani kullanmaya davam et dedi ama kanama da kesildi neyin nesi idi bilmiorum birde 6+4 iken kalp atışlarını duymadık doktor geçen salı günü haftaya duyarız dedi inş bakalım
Bu olmaz inşallahIns çok istiorum ama bakalım.yarin gitcem bakalım benimde 2 Düşük oldu bu 3 bakalım ama aagriı filan hoc birşey yok
Evet oksapar göbekten yapıorum kan sulandırıcı o da kanama olunca bırak dediDuyarsın inşallah bazen 7. Hatta 8. Haftalarda bile duyulabiliyorama iğne yi niye bırak dedi acaba şaşırdım iğne oksapar mı yapıyorsun bi de göbekten mi yapıyorsun
Alla alla ben de oksapar göbekten kullanıyorum ve bayavoldu kullanalı hiç kanama da olmadı acaba onun mu kanamaya sebep olduğunu düşünmüş doktorEvet oksapar göbekten yapıorum kan sulandırıcı o da kanama olunca bırak dedi
Merhaba, herhangi bir neden saptanmamasına rağmen 2 düşük olduğu için önlem amaçlı mı verdiler size iğne? beraberinde aspirin gibi birşey de vermişler miydi gebelikte veya öncesinde?O zaman tutunacak inşallah dua etBende iğne ve progestan kullanıyorum daha önce iki düşüğüm var bu da kanama felan olmamasına rağmen kullanıyorum mecbur Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba evet nedeni bilemedik zaten gebe olduğumu öğrendiğimde doktora gittim doktor düşükleri duyunca direk iğne başlamamız lazım dedi ki kan pıhtılaşması testi felan da bakmadan ben de güvendim önlem amaçlı dedi evet ve sonuna kadar da kullanacam iğneleri aspirin vermedi Progestan da kullanıyorumMerhaba, herhangi bir neden saptanmamasına rağmen 2 düşük olduğu için önlem amaçlı mı verdiler size iğne? beraberinde aspirin gibi birşey de vermişler miydi gebelikte veya öncesinde?
Benim de 1. 338 2.2086 normalmi acabaAynen kan samsunda doktora gittim kan pıhtılaşması dedi kan sulandırıcı verdi ve şuan ilk değerim 63 2.si 363 3 . Ise 1650 sizce ilerleme nasil
Evet kan pıhtılaşması cıktı 2 düşünden sona anladık teslerden sona ama 3 . De gayet iyi gidiodu corasprin ve iğne verdi onlarla devam ediodim şimdi 3. De de penpe gibi kan geldi sonrasında kahverengi olmaya başladı şimdi durdu neyin nesi anlamadimMerhaba, herhangi bir neden saptanmamasına rağmen 2 düşük olduğu için önlem amaçlı mı verdiler size iğne? beraberinde aspirin gibi birşey de vermişler miydi gebelikte veya öncesinde?
Yükselme gusel.bencr şimdilik ama iki sonuca göre bisi diyemem hayırlısı ile.kucagina alırsın ınsBenim de 1. 338 2.2086 normalmi acaba
İnşallahhhh tesekku ederımmmYükselme gusel.bencr şimdilik ama iki sonuca göre bisi diyemem hayırlısı ile.kucagina alırsın ıns
Malsef buda düşükle sonuçlandı 6 haftalık ama kalp atışları duyulmuyo birde kanama başladıIkisi de kimyasal gebelikdi ilk gebeligim 1.5 yıllık evliyim ilk gebeligim evlendikten 10 ay sona oldu 2 gebeligim 16 aylık ken oldu ve işte son gebeligim de 2. Gebeligimden sona 1 kere adet oldum sonrasında hamile olduğunu öğrendim hayırlısı haber veririm gelişmelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?