Ust uste 5 kez kimyasal geciren var.Kimyasal mi? birdaha tekrarlamaz demişti bana doktor
Gayet iyi 2 gun araylami?Aynen kan samsunda doktora gittim kan pıhtılaşması dedi kan sulandırıcı verdi ve şuan ilk değerim 63 2.si 363 3 . Ise 1650 sizce ilerleme nasil
Kendi kendine kalmak bile buyuk nimet.Evet 2 gun arayla kan verdim degerler o sekilde ilk gebeligim 5 haftalikdi
Ikisi de kimyasal gebelikdi ilk gebeligim 1.5 yıllık evliyim ilk gebeligim evlendikten 10 ay sona oldu 2 gebeligim 16 aylık ken oldu ve işte son gebeligim de 2. Gebeligimden sona 1 kere adet oldum sonrasında hamile olduğunu öğrendim hayırlısı haber veririm gelişmelerdenKendi kendine kalmak bile buyuk nimet.
Bende bu ay yaptim ama tüp bebekle hamile kaliyorum ben. Bende doģal kalabilsem.
Hem tedaviyle hem düşukle sonuclanmasi cok yipratici.
3ncu icin yazi beklicem.
Insallah saglikla kucahiniza alirsiniz.
Ard ardami yaptiniz dusügünüzü.
3 ünude
Kimyasal deģil ilerlemjş gebelikse biraz beklemeniz iyi olurdu.
Rahim 1 kere yapinca alisiyor diyip kafami bulandirdilar.Ikisi de kimyasal gebelikdi ilk gebeligim 1.5 yıllık evliyim ilk gebeligim evlendikten 10 ay sona oldu 2 gebeligim 16 aylık ken oldu ve işte son gebeligim de 2. Gebeligimden sona 1 kere adet oldum sonrasında hamile olduğunu öğrendim hayırlısı haber veririm gelişmelerden
Buda düşükle sonuçlanıyor galiba ya offf bugün kanama başladıIkisi de kimyasal gebelikdi ilk gebeligim 1.5 yıllık evliyim ilk gebeligim evlendikten 10 ay sona oldu 2 gebeligim 16 aylık ken oldu ve işte son gebeligim de 2. Gebeligimden sona 1 kere adet oldum sonrasında hamile olduğunu öğrendim hayırlısı haber veririm gelişmelerden
Cok gecmis olsun insallah sorun yoktur ve saglikla kucaginiza alirsiniz..Igne dozu nasildi,belki kan sulandiriciyla ilgilidir kanama?bebegi ve kalp atışını gormus muydunuz? Pıhtılaşma hangi gende cıktı?Buda düşükle sonuçlanıyor galiba ya offf bugün kanama başladı
Hemen doktora gidin belki sadece risktir korkmayın rabbim korktuğunuza uğratmasınBuda düşükle sonuçlanıyor galiba ya offf bugün kanama başladı
Nasıl yaa değerler iyiydi amaBuda düşükle sonuçlanıyor galiba ya offf bugün kanama başladı
Evet gayet iyiydi keseyi görmüştük ama ne bilim kanama oldu bugün de durdu kahverengi alıntı gelio şimdideNasıl yaa değerler iyiydi ama
Tamam doktora git hemen progestan başlar kahverengiyse bişey olmaz inşallah yerleşmeye çalışıyordurEvet gayet iyiydi keseyi görmüştük ama ne bilim kanama oldu bugün de durdu kahverengi alıntı gelio şimdide
Doktora bu hafta salı gittim keseyi gördü iyi gelişir bu dedi zaten progestan kullaniorim hamileligin başından beri ve iğne kullaniorim kan sulandırıcı kullaniorim bu hafta gittiğimde bırakırdı doktor ve pembemsi ve beyaz gibi kanama geldiTamam doktora git hemen progestan başlar kahverengiyse bişey olmaz inşallah yerleşmeye çalışıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?