koyu dore sarı gıbıydı bi açıcı ardından birde küllü açık sarıyla boyadım boyle oldu
açıcıyı hangi marka kullandın? nasıl kullandın canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyu dore sarı gıbıydı bi açıcı ardından birde küllü açık sarıyla boyadım boyle oldu
açıcıyı hangi marka kullandın? nasıl kullandın canım?
palette kullandm ...45 dk sacımda tuttum okdr yani
canım açıcı saç diplerinde yanma yaptı mı ben de açıcı kullanmıştım ama diplerine değil uçlarına uygulamıştım tekrar yapmayı düşünüyorum ama bi kez saç diplerimde yara oluştu boyayınca o yüzden korkuyorum biraz
harika olmuş gerçekten güle güle kullan :) bende yarın kuaföre gidiyorum açıcı kullanıcaklar koyu kızıl yaptıracağım bakalım nasıl olacak..
tşkkrler cnm umarm sende istedgn tonu yakalatrsn
:82::82::82::82::82::82::82:
kızlar bgn 2 kutu palette 10.1 alıp tekrar boyadm hafif grimsi küllü yansımalar oldu ve kutudakine çok benzedi çok memnunm ...yanlız birde saç derisini bukdr ykmasa çok daha memnun olacktmneyse onemlı olan rengı elde ettm .. resmde tam benzıyor gıbı durmuo ama normlde cok dha fzla benzıyo.
Çok güzel olmuş güle güle kullan canım ben bir şey soracağım saçın koyu doreymiş neden açıcı kullandın direk palette 10.1 ile boyasan sonuç alamazmıydın???
Merak etmemin sebesi şu benim şuan saçımda açık kumral var ve bende 10.0 a boyamak istiyorum ama açıcı kullanmadan direk boyamayı düşünüyorum
Bilgi alıyım diye sordum tşkr edrm
hayır cnm elde edemezdm saçı ne kadar açarsak okdr elde edebilme şansımız artıyo..çünkü öncesnden denemştm daha cok koyulmustu ama acınca zemınde acılıyo bu sefer bile bikaç boyayla elde edılıyo .. yani açıcı ile açman lazm daha kısa surede elde etmek ıstıyosan
cnm açıcısz bikaç kere boyaman lazım ilk seferde olmaz.. bi dene istersen
kızlar bgn 2 kutu palette 10.1 alıp tekrar boyadm hafif grimsi küllü yansımalar oldu ve kutudakine çok benzedi çok memnunm ...yanlız birde saç derisini bukdr ykmasa çok daha memnun olacktmneyse onemlı olan rengı elde ettm .. Resmde tam benzıyor gıbı durmuo ama normlde cok dha fzla benzıyo.