• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tekrar bi palette açıcıdan sonra..

kendi açık kumral saçımın üstüne sarı röfle yaptırdım. doğal normal bi sarıydı ne açık ne koyu. turuncu da değildi ama yeşerdi. kolestondan kaynaklanan bi durum olabilir. bence sen en iyisi kulak arkasında bi dene istediğin gibi olursa komple boyarsın

işte turuncu içermeyen bi sarı oldugu için snnkisi yeşermiş olablr diye dusundm... haklısın amao tutam testını yaptıktan sora o boyayı atmam gerekıyo sanırım tekrr kullanamam dmi:(

testten sonra beğenmeyip kullanmıcaksan atcan mecbur. valla ne bileyim ben de gerildim burda şimdi. bu sarı saç olayı ömür yiyo :) yine de temkinli olmak gerekli. ben de dün yaptım aralara röfle işini öldüm öldüm dirildim olur mu olmazmı diye önce deneme yaptım. hayalimdeki gibi olmasa da eskisinden iyi oldu ve devam ettim :) inşallah senin tam istediğin gibi olur canım be

saol cnm ya inşallah snde elde edersn istedn renkleri :) ben yrn deneyp resmıını koyarm meraklar ıcındeym smdı :)

ya aslında çok hafif bi yeşerme beni rhaatsz etmez fotodaki gibi ama onu aşmasınn canm

Eklentiler

• $sac3.jpg
    $sac3.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 80
şimdi sürdm palette 10.1 ... off su gune kdr kaç tane boya kullandysam bunun gibi saç derisini yakan çok keskin kokan boya yok ... rengi hoş diye aldım ama bakalm yıkadktan sonra nolcakkkk:(:97::97::97::97:

şimdi sürdm palette 10.1 ... Off su gune kdr kaç tane boya kullandysam bunun gibi saç derisini yakan çok keskin kokan boya yok ... Rengi hoş diye aldım ama bakalm yıkadktan sonra nolcakkkk:(:97::97::97::97:

ben de bu boyayı kullandıktan sonra saç derimde yaralar çıkmıştı içinde açıcı özelliği olduğu için sanırım yakıyo :(

beni de koleston 11.1 halletmişti yıkamamak için zor tutmuştum kendimi. değer miydi? tabiki hayır aktı küllüsü kısa sürede :1:

beni de koleston 11.1 halletmişti yıkamamak için zor tutmuştum kendimi. Değer miydi? Tabiki hayır aktı küllüsü kısa sürede :1:

allahtan çok uzun süre kalmadı yaralar 1 hafta sürmedi biz kadınlar neler yapıyoruz ya güzellik uğruna :1::21:

kızlar boyadm fotomu koyuorm.. turunculklar guzel alındı , boyarken arada kontrol edıyodum yserme morarma grılesme gıbı olmustu ama bosuna korkmusm yıkayp kuruttuktan sora eser klmadı ,,kutudakıne yakın bı renk oldu ozellıkle dıplerı aynı renk dıger kısımlarıda braz daha sarımsı..ben ise kutudaki gibi kreme yakın küllü bi sarı istiyorm bikaç boyamayla oda olucak inş ,,az oncede dedgm gibi saç derim çok yandı 45 dk zor dayndm guzelce duruladım bakım kremınıde uyguladm suan memnunm arkdslr (biraz uzun oldu:82::82::)

kızlar boyadm fotomu koyuorm.. turunculklar guzel alındı , boyarken arada kontrol edıyodum yserme morarma grılesme gıbı olmustu ama bosuna korkmusm yıkayp kuruttuktan sora eser klmadı ,,kutudakıne yakın bı renk oldu ozellıkle dıplerı aynı renk dıger kısımlarıda braz daha sarımsı..ben ise kutudaki gibi kreme yakın küllü bi sarı istiyorm bikaç boyamayla oda olucak inş ,,az oncede dedgm gibi saç derim çok yandı 45 dk zor dayndm guzelce duruladım bakım kremınıde uyguladm suan memnunm arkdslr (biraz uzun oldu:82::82::)

:46::46::46::46::46::46::46:

Back