• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tekrar bi palette açıcıdan sonra..

tşkkrler kızlar .. bnm korkum çok yesermesı grılesmesydı o olmadı sukur;)ama boya 1 kutu yetmedı saclarm omuz hızasnda kut olmasına ragmen bidaha 2 kutu alırm:51:

tşkkrler kızlar .. bnm korkum çok yesermesı grılesmesydı o olmadı sukur;)ama boya 1 kutu yetmedı saclarm omuz hızasnda kut olmasına ragmen bidaha 2 kutu alırm:51:

Güzel olmuş canım korkulduğu gibi bi yeşerme felanda olmamış gaytte renk tutmuş

Canım bir soru daha unutmadan saçlarındaki yıpranma ne yoğunlukta?
Bende iki defa açıcı vurdum birer hafta arayla ustune boya ilk zamanlar saçımda pek bir yıpranma olmadı diyordum fakat daha sonradan farkettimki saçlarım incelmiş,hacimsizleşmiş,kırılmış..
Şimdi tekrar boyamaya cesaretim yok biraz kendini toplamasını bekliyorum
Sendeki son durumu merak ettim.

tşkkrler cnm evet gayet iyim oldu bence turunculuklar olmasaydı yeserırdı ama suan onları aldıgı ıcın yesermedı

arkadaslar suanda yıpranma yok ama illaki yıpranıyodur ve bu 1 2 aydan sora cıkıyo..suan gayet saglıklı canlı saclarım bakım kremınden dolayı sanırm

harika olmuş ne kadar süre tuttun ben de tekrardan açıcam da benim ilk açtığımda fazla açılma olmadı üzerine hep boyadım açık tonlarda ama fazla açamadım :19:saçım da :25:az bir yıpranma oldu tekrardan açsam kopar mı:44:

harika olmuş ne kadar süre tuttun ben de tekrardan açıcam da benim ilk açtığımda fazla açılma olmadı üzerine hep boyadım açık tonlarda ama fazla açamadım :19:saçım da :25:az bir yıpranma oldu tekrardan açsam kopar mı:44:

açıcıyıda boyayıda 45 dk tuttum .. kopma fln olmadı suanda durumu iyi ama saçın yıprnması daha uzun zaman snra ortaya ckıyo bi de herkeste bşka bi etki ypıo saçın durumuna gore

Back