• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tekrar bi palette açıcıdan sonra..

stonebaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.100
0
0
İstanbul
arkadaşlar koyu sarı olan saçlarımı palette açıcı ile bikez daha açtm ve resmdeki kdr açık olmasada baya açıldı ve çok hafif ama çok hafif turncumsu war fazla belli degl amaben yınede gıtsn ıstıyorum.. zaten ve resmdeki palette 10.1 gbi olmasını istiyorm saçımın..şimdi buna boyasam nasıl olur acaba bu seferde yesertırmı yoksa u rengi verirmi ...goruslerınızı alablrmym??

Eklentiler

• $gdds.jpg
    $gdds.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 251
  • $imagesCA939VQY.jpg
    $imagesCA939VQY.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 269
Küllü renkler biraz yeşillik yapar canım bende açıcıdan sonra küllü sarı yapmıştım göze batacak şekilde değil ama hafif bi yeşillik yapmıştı bir hafta sonra palette sarı ya boyadım şimdi iyi renk.Biraz daha dinlensin rengi oturtmak için bi kat daha boyayacağım.

Kesin bişey soyleyemeyeceğim çunku benım açma işlemımde senın saçından daha koyu bi tonda kalmıştı onun üzerine küllüsarı yapmıştım ki o halıyle bile hafif yeşillik vermişti küllü renklerin tabanı yeşil zaten.Bir arkadaşımızın konusu vardı oda senın tonlarında bi renkte küllü sarı yapıp sonuçta saçlarında yeşillikler oluşmuştu.İstersen daha once açılmış konuları bir incele daha iyi bir fikir edinirsin

arkadaşlar koyu sarı olan saçlarımı palette açıcı ile bikez daha açtm ve resmdeki kdr açık olmasada baya açıldı ve çok hafif ama çok hafif turncumsu war fazla belli degl amaben yınede gıtsn ıstıyorum.. zaten ve resmdeki palette 10.1 gbi olmasını istiyorm saçımın..şimdi buna boyasam nasıl olur acaba bu seferde yesertırmı yoksa u rengi verirmi ...goruslerınızı alablrmym??

bence de yeşertmez ..kutudaki renk gibi olur.

bnm bildiğim küllü renkler turuncu yansımaları alır ama bu seferde zemın acık oldugu ıcın yeserırmı dıye panıkledm.. kutudaki rengi istiyorum yarın alıp boyarm resmımı koyarım ..

bnm bildiğim küllü renkler turuncu yansımaları alır ama bu seferde zemın acık oldugu ıcın yeserırmı dıye panıkledm.. kutudaki rengi istiyorum yarın alıp boyarm resmımı koyarım ..

turuncu ve dore yansımaları alır canım..yeşil olmaz...zaten palettenin bu renginde fazla baskın bir yeşik kül tonu yok..

ben saçımı küllü sarıyla boyadığımda röflelerim yeşermişti. her saçta kesinlikle böyle mi olur onu bilemem. bence iyi bi araştır. şimdi yeniden röfle yaptırdım hatta aradaki koyu sarılar gözüme battı onuda palette röfle setiyle hallettim. acaba küllü boyaya açıcı konulduğunda yeşilliğe engel olabilirmi..

ben saçımı küllü sarıyla boyadığımda röflelerim yeşermişti. her saçta kesinlikle böyle mi olur onu bilemem. bence iyi bi araştır. şimdi yeniden röfle yaptırdım hatta aradaki koyu sarılar gözüme battı onuda palette röfle setiyle hallettim. acaba küllü boyaya açıcı konulduğunda yeşilliğe engel olabilirmi..

cnm senin röflelern yeserdı ama sacında turunculuklar warmıydı yokmuydu? eger duz turuncusuz sarıysa küllü renk belki yeşertme yönüne gidiyo.. aama turunculuk warsa turunculugu alıcam derken bi yeşertme reaxsiyonu vermiyo :) olablrmi acaba boylee

Back