- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun yaptığı gibi hayatınıza bakarak. Siz de bir tatile cikinKapıma dayanıp niye tehdit etsin hanım efendi.Bunu kim ister. Tabiki bunu kabul etmesi zaman aldı ama o tarz biri değil.
Ben neden üzüldüğümü yazdım sadece, kapıma sizin dediğiniz gibi de gelse çiçek böcekle de gelse, ben zaten istemiyorum artık.
Unutmak istiyorum, bunu da nasıl yaparım diye sizlerden yardım istemek için yazdım
Teşekkür ederim bunu güzel bir şekilde ifade ettiğiniz için.Herkes acısını farklı biçimde yaşar. Arkadaşları gel Bodrum'a gidelim, kafanı dağıtırsin dediyse iyi bir fikir gibi gelmiştir. Bunun sana olan sevgisiyle alakası yok.
aynısının bi benzeri benim başıma geldi tatile gitmesini istemedim benden ayrıldı gitti storyler geziler kızlar falan dedim bunun. bi u dönüşü olacak sabır ama herşey böyle nasıl gözüme sokuluyor neyse. bekledim geldi tabi o zaman yavaştan dank etmeye başladı hersey yıllarca süründürdüm halada nefretim geçmedi o yüzden acının en dibine kadar yaşa gez dolaş süslen püslen eve kapanma o anlamasın acıdığını sadece sen bilHerkese selamlar arkadaşlar. Bir hafta kadar önce erkek arkadaşımdan ayrıldım, son zamanlarda sürekli ayrıl barış bir hale geldiği için yıpranmıştım, son noktayı koymak istedim kararlı şekilde bitirdik. O istemedi ama benim kararlılığımı görünce kabullenmek durumunda kaldı. Dün kendisinin Bodrum a gittiğini öğrendim, daha bir hafta olmuşken bu şekilde davranması normal mi, ben mi saçma düşünüyorum, çok mu abartıyorum, evet bitti ama duygular bu kadar çabuk mu bitiyo...
Sen yokken yemek yiyemiyorum diyen adam, tatile gitmiş. Yakın erkek arkadaşlarım, Bodrumda şuan ortam süper, kesin bi haltlar yiyecek diyolar. Hoş yakışıklı biri. Yapıp yapmayacağını bilmiyorum, aslında bu saatten sonra tekrar bir araya gelmeyi asla istemiyorum. Ama bilirsiniz bir kadın olarak çok canım yandı, ben evde ağlarken, adam iki günde tatile çıkmış.
Çok zor inanan güvenen biriyim, o kadar fazla şey yaptı ki, beni sevdiğine inandırdı, ama bu kadar kolay unuttuğuna göre sanırım sadece seven benmişim..
Hiçbir şey tat vermiyor, zaten ayrıldığımız için üzgündüm dün görünce içim bi tuhaf oldu, hayatıma devam edemiyorum, elim kolum kalkmıyor.
Tekrar barışmayı düşünmüyorsun hala neyin kıskançlığı diyorum kendime, ama elimde değil kendimi çok kötü hissediyorum, beni anlıyorsunuz değil mi?
Lütfen bişeyler söyleyin ve kendime geleyim. Nasıl toparlanacağım...