bunlar zoruma gidiyor , nasıl unutucam aklımdan niye çıkmıyor anlamıyorum
Allah Allah!!!
Hayret yani, sana yaptığı kötülükler aklına gelince hiç mi soğumuyorsun?
Ciddi rahatsızsın,bence hemen git tedavi ol.
hayır ben çok duygusal düşündüğüm için mantıklı şeyler okuyorum mesela bu yazdıklarınız benim için çok kıymetli dönüp dönüp okuyorum. Anlamıyorsunuz... aklıma geliyor yaptıkları ama üzülüyorum sadece, hala nasıl sevebiliyorum diyor hala nasıl yazıyor, yada niye üzülüyorum keşke böyle olmasaydı diye 1,5 yıl çok fedakarlık yaptım kendimi kötü hisediyorum. alıştım belkide. birde iyi biri var mı çıkarmı bilmiyorum karamsarım
Yok cicim bundan iyisi çıkmaz.
Üzgünüm ama imkansıza yakın.
bende ona söyledim aynen böyle " asabi biriyim ben , allah görüyor nasıl sevdiğimi diyor." böyle söyleyip vicdan rahatlığı yapıyor.. anlamadım gittiBu aşk sevgi değil. Özellikle de o adam seni kesinlikle sevmiyor seven insan bu anlattıklarınızın hiçbirini yapmaz sevdiğine
Muhtemelen facebookta sahte bir profille listende bulunuyor bu şahıs. Şöyle bir göz at, şüpheli gördüğün tanımadığın kişileri listenden çıkart. Telefonunda onun numarasını engelle, aradığında meşgulü düşer, mesajları da zaten hiç görmezsin.
Sana bir ödev veriyorum, altta yazacağım cümleyi uzun uzun düşün ne manaya geliyor.Sonra yeniden konuşalım.
Davranışlar, kelimelerden daha yüksek sesle konuşurlar.
evet hep kendi dediği doğru, bazen üzerime titriyor ama bi konu olsun kendi fikirlerimi söyleyince sanki ben aptalım gibi davranıyor. tüm bu yaptıklarından sonra ayrılınca barışmak için , üniye geldi konuşmak istedi, ben istemedim kolumu mosmor etti yani hep onun dediği olmalı... benim dediklerim senede bir gn.En başta senin kabul etmen lazım bu adamın psikopat olduğunu. O zaman uzak durmaya çalışmana gerek kalmaz, gördüğün yerde kaçarsın zaten. Kimse böyle muameleyi hak etmez canım. Kimse için özsaygını kaybetme, sonra her yaptığını kabullenmek zorunda kalırsın. Bir ömür dayakla hakaretle geçmez valla gençliğine yazık
Bunları unutmayı zamana bırakın. Siz çok aceleci davranıyorsunuz ama kişi zaten bu dünyada yaşattıklarını yaşamadan ölmezmiş. O yaptıklarının cezasını elbette görecektir ama siz de o günü bekleyerek geçirmeyin ömrünüzü. Hayatınıza kaldığınız yerden devam etmek zorundasınız.bunlar zoruma gidiyor , nasıl unutucam aklımdan niye çıkmıyor anlamıyorum
Yalan söylüyor inanma. Sırf sen ondan vazgeçemeyesin diye böyle yapıyorbende ona söyledim aynen böyle " asabi biriyim ben , allah görüyor nasıl sevdiğimi diyor." böyle söyleyip vicdan rahatlığı yapıyor.. anlamadım gitti
kalbime söz geçirsem keşke. Neyini seviyorum anlamadım yakışıklı değil karakteri yerlerde, zengin bir aile çoçuğu desen oda yok azerbaycanlı bir gurbetçi öğrenciydi şimdi saçma sapan işler yapıyor.. yani bir artısı yok anlamıyorum kendimi.Kafanda bitirmişsin , kalbine söz geçiremiyosun.Yenilme kalbine ,daha fazla sorun istemiyorsan doğru olanı yap.ASLA MUHATTAP OLMA.Seven sevdiceğinin saçının teline zarar gelmesini istemez.3.SAYFA gazete haberlerine , haber olmak mı istiyorsun anlamadım.
sizin adınıza üzüldüm , ama evet yaşattıklarını yaşamadan ölmez kişi ,dilerim öyle olur. cinsel objeye gelecek olursak sanırım oradada çok haklısınız çnkü 9 aydır ayrıydık ilk 5 ay yabancı uyruklularla konuştu ama beni unutmak için denemiş olmamış çok yakışıklıda değil Allah dağa göre kar yağdırıyor demekki olsa kim bilir napardı... 5 ay sonra beni rahatsız etmeye başladı tam ben unutmuşkenBunları unutmayı zamana bırakın. Siz çok aceleci davranıyorsunuz ama kişi zaten bu dünyada yaşattıklarını yaşamadan ölmezmiş. O yaptıklarının cezasını elbette görecektir ama siz de o günü bekleyerek geçirmeyin ömrünüzü. Hayatınıza kaldığınız yerden devam etmek zorundasınız.
Aldatılmış ve terk edilmiş biriyim ben. 12 yıllık evliliğim bitti ama sizin kadar da umutsuz değilim. Gece nasıl gündüze bırakıyorsa her şeyi, elbet sizin için de güneş açacaktır. Ama bu kişi sizin için doğru bir kişi değil. bunu kabullenmeniz biraz zaman alır ama yavaş yavaş kabullenmelisiniz. Önemli olan sizsiniz. Sizi sadece cinsel bir obje olarak görüyor o kişi. Sizin ruhunuzla ilgilenmiyor. Böyle bir kişiyle daha ne kadar devam edebilirsiniz ki? İki gün sonra da kendine başka bir obje bulur merak eteyin, o zaman sizi unutur. O zamana kadar da sizi böyle rahatsız etmeye devam eder.
Hırpalamayın bu kadar kendinizi. Siz değerlisiniz. Kendi değerinizi görün. Size değer veren insanlarla beraber olun. Bu kişi size daha çok acılar yaşatır, dışarıdan o kadar net görünüyor ki. Hadi kendinize gelin ve onsuz bir hayata merhaba deyin.
Saplantı yapmıssın, kesinlikle cvp verme zaman herşeyin ilacı.kalbime söz geçirsem keşke. Neyini seviyorum anlamadım yakışıklı değil karakteri yerlerde, zengin bir aile çoçuğu desen oda yok azerbaycanlı bir gurbetçi öğrenciydi şimdi saçma sapan işler yapıyor.. yani bir artısı yok anlamıyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?