- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
pc den mi giriyorsunuz, yoksa telefondan mı? Bazı telefonlar sistemlerinde adblocker barındırıyor. Benim telefonum öyle mesela.bu dediğim program bende yok neden cıkıyor bu yazı anlamadım teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pc den mi giriyorsunuz, yoksa telefondan mı? Bazı telefonlar sistemlerinde adblocker barındırıyor. Benim telefonum öyle mesela.bu dediğim program bende yok neden cıkıyor bu yazı anlamadım teşekkür ederim
pc den giriyorumpc den mi giriyorsunuz, yoksa telefondan mı? Bazı telefonlar sistemlerinde adblocker barındırıyor. Benim telefonum öyle mesela.
Bu programi kullaniyorum ama ben bir mesaj yaziyorimyaziyorum mesela surekli o mesaj tekrarlaniyor
Kullandığınız browserdan olabilir.Curly mrb sitede uzun zamandir fotograf paylasamyorm tlfonun ayarlariyla ilgili sanirim ama duzelmedi bi türlu mune ye sordu dediklerinide yaptm yone duzelmedi yardm istiyorm
![]()
Telefondaki kk uygulamasından giriyorum ama siteyeKullandığınız browserdan olabilir.
Başka bir browser ile dener misiniz?
Dediginizi yaptim evet şimdi paylaşabiliyorum ama uygulamadan tekrar bakiyorum paylaşım olmuyor uygulamayi kullanamiycam o zaman bunun için bi cözüm yokmuKullandığınız browserdan olabilir.
Başka bir browser ile dener misiniz?
Uygulama'da bazı android versiyonları resim yüklemeye izin vermiyor.Dediginizi yaptim evet şimdi paylaşabiliyorum ama uygulamadan tekrar bakiyorum paylaşım olmuyor uygulamayi kullanamiycam o zaman bunun için bi cözüm yokmu![]()
Merhaba, Sorumun yeri burasi mi emin olamadim baska secenek bulamadim da. Sorum su; Uyelik ismimi degistirmek istiyorum yardimci olur musunuz lutfen?
Değiştiremediyseniz ,burayı tıklayıp değiştirebilirsiniz.Merhaba, Sorumun yeri burasi mi emin olamadim baska secenek bulamadim da. Sorum su; Uyelik ismimi degistirmek istiyorum yardimci olur musunuz lutfen?
Çoğu zaman bende de oluyor.Laale bende aynen, mesajda yazmada zorluk çekiyorum
Günaydın güzelim.Birkaç gün öncesine kadar bende aynı dertten muzdariptim ama dünden beri site çok hızlı, bir sıkıntı yaşamıyorum, bazen kullandığımız pc veya telefonlarda geçmiş verileri silmeyince kasma olabiliyorLaale 'm.
Sık sık geçmiş verileri, Çerez'leri silmek lazım, bazende format atmak işe yarayabiliyor, benimde dünden beri siteye girdiğimde sayfa çökme sorunum vardı, siteyle alakalı zannettim baştan, ne yazı yazabiliyordum, ne bir işlem yapabiliyordum, devamlı sayfada sorun sebebiyle yeniden yüklendi deyip duruyor sonra da çöküyordu, meğer benim cihaz format krizine girmiş, bugün format attım tüm sorunlar bir anda yok oldu.
Ama tabii sizlerin yaşadığı sorun siteyle alakalıysaCurly 'i etiketlemekte yarar var
![]()