Teknik Sorun Yaşayanlar;

Sayfada gezinirken ekran surekli kayiyo ve ustteki yazilari gosteriyor. Bi yaziyi acacaginda da ayni sekilde ekran kayiyo ya ustteki yada alttaki yaziyi aciyo cozemedim siteyi :-(

reklamlar yüzünden oluyo o sanırım..sayfayı açtıktan sonra reklamlar sonradan geliyo ve sayfayı kaydırıyo. reklamlarda maşallah dev gibi :işsiz:

Curly Curly mrb sitede uzun zamandir fotograf paylasamyorm tlfonun ayarlariyla ilgili sanirim ama duzelmedi bi türlu mune ye sordu dediklerinide yaptm yone duzelmedi yardm istiyorm:(

Curly Curly mrb sitede uzun zamandir fotograf paylasamyorm tlfonun ayarlariyla ilgili sanirim ama duzelmedi bi türlu mune ye sordu dediklerinide yaptm yone duzelmedi yardm istiyorm:KK43:
Kullandığınız browserdan olabilir.
Başka bir browser ile dener misiniz?

Kullandığınız browserdan olabilir.
Başka bir browser ile dener misiniz?
Dediginizi yaptim evet şimdi paylaşabiliyorum ama uygulamadan tekrar bakiyorum paylaşım olmuyor uygulamayi kullanamiycam o zaman bunun için bi cözüm yokmu:(

Dediginizi yaptim evet şimdi paylaşabiliyorum ama uygulamadan tekrar bakiyorum paylaşım olmuyor uygulamayi kullanamiycam o zaman bunun için bi cözüm yokmu:KK43:
Uygulama'da bazı android versiyonları resim yüklemeye izin vermiyor.
Browser kullanmak en sağlıklısı.

Merhaba,
Siteyi mobil cihazlar ile gezerken ;

UCMobile

Bu programı kullanabilir misiniz ?
Merhaba, Sorumun yeri burasi mi emin olamadim baska secenek bulamadim da. Sorum su; Uyelik ismimi degistirmek istiyorum yardimci olur musunuz lutfen?

Merhaba,:spor:
Yeni konu açmak istemedim,hani teknik sorun başlığı diyerek geldim buraya.
Ekranın yavaş gelmesi hatta donması gibi sorunları sadece ben mi yaşıyorum acaba?:110:
Hani işim gereği sürekli internetteyim,sosyal ağlar dışında her siteye girebiliyorum,hızla ilgili bir problem de yaşamıyorum diğer yerlerde.
Ama her nedense buraya girdiğimde ekran uzun süre gelmiyor,gelince yarım geliyor,ekran donuyor,giriş yapmak,mesaj yazdıktan sonra gönder tuşuna bastıktan sonra dakikalarca bekliyorum,dikkat ederseniz bazı mesajlarım çift gitmiş.:temizlik:
Rahatsızlık vermek istemezdim,ama maruzatımı bildirmek istedim.:bicak:
Hani bu sıkıntıyı sadece ben yaşıyorsam benim kullandığım makinalarda bir sorun var deyip o konu üzerine eğilmek isterim.:hamarat:
Saygılar... Sevgiler...:KK68:

Birkaç gün öncesine kadar bende aynı dertten muzdariptim ama dünden beri site çok hızlı, bir sıkıntı yaşamıyorum, bazen kullandığımız pc veya telefonlarda geçmiş verileri silmeyince kasma olabiliyor Laale Laale 'm.
Sık sık geçmiş verileri, Çerez'leri silmek lazım, bazende format atmak işe yarayabiliyor, benimde dünden beri siteye girdiğimde sayfa çökme sorunum vardı, siteyle alakalı zannettim baştan, ne yazı yazabiliyordum, ne bir işlem yapabiliyordum, devamlı sayfada sorun sebebiyle yeniden yüklendi deyip duruyor sonra da çöküyordu, meğer benim cihaz format krizine girmiş, bugün format attım tüm sorunlar bir anda yok oldu.

Ama tabii sizlerin yaşadığı sorun siteyle alakalıysa Curly Curly 'i etiketlemekte yarar var;)

Birkaç gün öncesine kadar bende aynı dertten muzdariptim ama dünden beri site çok hızlı, bir sıkıntı yaşamıyorum, bazen kullandığımız pc veya telefonlarda geçmiş verileri silmeyince kasma olabiliyor Laale Laale 'm.
Sık sık geçmiş verileri, Çerez'leri silmek lazım, bazende format atmak işe yarayabiliyor, benimde dünden beri siteye girdiğimde sayfa çökme sorunum vardı, siteyle alakalı zannettim baştan, ne yazı yazabiliyordum, ne bir işlem yapabiliyordum, devamlı sayfada sorun sebebiyle yeniden yüklendi deyip duruyor sonra da çöküyordu, meğer benim cihaz format krizine girmiş, bugün format attım tüm sorunlar bir anda yok oldu.

Ama tabii sizlerin yaşadığı sorun siteyle alakalıysa Curly Curly 'i etiketlemekte yarar var:KK66:
Günaydın güzelim.:KK68:
İnşallah hızlanmıştır artık.:spor:
Benim makinam zaten geçmişi hiç saklamıyor,o konuda rahatım.:süslü:
Ancak iş yerimin bilgisayarı olduğu için buna format atın diyerek Bilgi İşlem'e çıkarmam pek kolay değil. Neyse.:bicak:
Çok teşekkürler.:KK19:
Öper öper sarmaşırım çok. :KK60:

Merhaba,
Bu tarz sorunlar yaşadığınız da yapmanız gereken ve problemin nereden kaynaklandığını bulmanın yada bulmaya yardımcı 1-2 adım var.
Öncelikle kullandığınız browser dan başka bir browser ile girmeyi deneyebilirsiniz. Bu şekilde problem yaşamıyorsanız problem muhtemelen browser dan kaynaklanıyordur

Cep telefonunda sorun yaşıyorsanız, desktop dan deneyerek sorunun kaynağınının cep telefonu mu olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Kısaca kullandığınız yazılım, ve donanımı değiştirmek sizin tarafınızda varsa bir sorunun kaynağını bulmada yardımcı olacaktır.

Örneğin Samsung telefonlarının bugün itibariyle güncellemesi çıktı. Kullandığınız cep telefonunun yazılımı ile bizim yazılımın uyumlu olmadığı durumlar olabiliyor.

Malum piyasada bir çok browser yazılımı, bir çok donanıma ve işletim sistemine sahip cep telefonu, farklı işletim sistemlerinde desktop bilgisayarlar bulunmakta. Sitenin yazılımı ise 1 tane ve hepsi ile uyumlu olmak zorunda. (teoride) fakat pratikte bu böyle olmuyor. Bir browser ın yeni versiyonu hatalar barındırabiliyor, VEya yanı şekilde işletim sistemleri geçmiş ile uyumlu olmayabiliyor.

Biz sitenin yazılımını olabildiğince standartlar tutmak istiyoruz fakat piyasada her browser , her cep telefonu ve işletim sistemi ile uyumlu bir yazılım bulmak zor. Kullandığımız standart bir HTML kodu aynı browser ın farklı versiyonlarında desteklenmiyor olabiliyor.

Sizlere tavsiyem kullandığınız yazılımları en son sürümünü kullanmanız ve güncellemeleri yapmanız.

Sorun yaşadığınızda browserınızı (web tarayıcı - chrome, internet explorer, firefox vb) değiştirip hangisinin daha hızlı ve verimli olduğunu görüp o nu kullanmaya devam edin.

Kolay Gelsin

Back
X