Tekirdallar buluma noktas

• Konu Sahibi Konu Sahibi balim..
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende tekirdagliyimmm :)) aam almanyada yasiyorum maalesef.. insallah bir bulusma ayarlayip foto koyarsiniz..

haydi arkadaşlar
tarih belirleyelim
ben 15 kasım diyorum
orion'da ocafe olabilir
ne dersiniz????

Merhaba arkadaşlar,
Ben Tekirdağlı değilim ama sizlere bişey sormak istiyorum... İş nedeniyle Çorlu'ya taşınma gibi bişeyler söz konusu. Henüz kesin değil ama eğer kesinleşirse diye şimdiden Çorlu'nun en güzel, oturum konusunda en rahat yerinin neresi olduğunu öğrenmek istiyorum. İlanlara baktığımda çok güzel, uygun yeni daireler var ama mevki olarak bilmediğim için tercih yapmak çok zor... Bana yardımcı olacak birileri çıkarsa çok sevinirim.

ya kızlar artık buluşalım ama hiç kimseden ses yok tamam oriyon a karar verildi ama tarih belirleyelim

Merhaba arkadaşlar,
Ben Tekirdağlı değilim ama sizlere bişey sormak istiyorum... İş nedeniyle Çorlu'ya taşınma gibi bişeyler söz konusu. Henüz kesin değil ama eğer kesinleşirse diye şimdiden Çorlu'nun en güzel, oturum konusunda en rahat yerinin neresi olduğunu öğrenmek istiyorum. İlanlara baktığımda çok güzel, uygun yeni daireler var ama mevki olarak bilmediğim için tercih yapmak çok zor... Bana yardımcı olacak birileri çıkarsa çok sevinirim.

aaa meraaalll merhaba öylesine bir bakayım dedim sana denk geldim .biliyosun bende gebzede oturuyorum .geçtiğimiz seneye kadar çorludaydım 2 sene orada kaldım.sana tavsiyem omurtak caddesi üzeri ve bahçelievler.çarşıyada yakın pazarada.orasıda pek büyük bi yer değil zaten küçük bir çarşısı var her yer birbirine yakın aslında.mevki olarak bence dedigim yerlerde ara en güzel yerleri orası.bende arada bakıyorum emlak durumuna evet çok uygun.evleride çok güzeldir yeni yapı çok fazla çok özledim vallahi oraları çok.oradayken çorludan sıkılmıştım ama gebzeden sonra orayı mumla arıyorum vallahi of offboshayallersmile

Back