merhabalar ben 34 yaşındayım , 8 aylık evliyim, daha yeni evliyiz ama denememize rağmen bebek olmayınca doktora gittik , hep 1 yılı bekleyin dediler ama benim yaşım ilerliyor diye testlerimizi yaptırdık, bir çok doktora testlerimi gösterdim amh değerim 1.1 çıktı herşey normal ama yaştan dolayı beklemeyebilirsiniz şeklinde yorum aldım, sonra eşime 3 defa test yapıldı ve ileri hareketli sperm sayısı düşük çıktı , varikosel teşhisi konuldu, bizde beklemeyelim ve aşılama ile de zaman kaybetmeyelim diye tüp bebek yapalım dedik, burda çorlu reyap hastanesinde yapılıyor sadece, ama bu merkezi hiç önermediler, beylikdüzü medicanayı önerdiler, öyle olunca bizde oraya gidelim dedik, adetimin 2. günü gideceğim umarım bir ay erteleme yapmazlar çok gerginim, orası içinde olumsuz yorumlar var ama olumlular da var üstelik embriyolog bir tanıdık çıktı, ilgilenirler mi ekstra bilmiyorum , her detayı burda anlatıcam umarım benimle birlikte bu süreci takip edersiniz, ayrıca çorlu reyapta ya da beylikdüzü medicana da tüp bebek yaptıran varsa tecrübelerinizi de bekliyorum, allah yolumuzu açık etsin, hayırlı olanı versin
GÜNCELLEME1: Arkadaşlar 17 martta tedavim başladı, 2 tane iğne ve ilaçlar verdiler, 20 martta kontrolüm var !!!
GÜNCELLEME2: Yumurta toplama işlemim 29 martta yapıldı, 19 yumurta toplandı, 5.güne 9 tanesi ulaştı ve donduruldu.
GÜNCELLEME3: 3 nisanda ilk adetimi oldum, ağrılı geçiyor ikinciyi bekleyeceğiz
GÜNCELLEME1: Arkadaşlar 17 martta tedavim başladı, 2 tane iğne ve ilaçlar verdiler, 20 martta kontrolüm var !!!
GÜNCELLEME2: Yumurta toplama işlemim 29 martta yapıldı, 19 yumurta toplandı, 5.güne 9 tanesi ulaştı ve donduruldu.
GÜNCELLEME3: 3 nisanda ilk adetimi oldum, ağrılı geçiyor ikinciyi bekleyeceğiz
Son düzenleme: