• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekirdağ ve Edirne çevresinde infertilite uzmanı.. Yardımlarınız rica ediyor iym arkadaşlar 🙏

Insolsun

Neyse Ki Yarın Var Umutların En Sevdiği Gün ☘️🕊️
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
986
1.124
33
31
Arkadaşlar 2 yıldır çocuk sahibi olamıyorum.. 6 ay klomen tedavisi gördüm kadın doğum uzmanı tedavisiyle... 3 ay kendi haline bırak olmazsa aşılama yaparız demişti fakat ben bu işin tam anlamıyla uzmanı olan branş doktoruna çıkmak istiyorum eşimle ve ikimize birlikte tedavi uygulansın istiyorum.. Edirne ve Tekirdağ civarında bildiğiniz iyi bir doktor var mı varsa paylaşabilir misiniz

Yazmaya unutmuşum özel ya da devlet farketmez

Bende edirne tarafındayım keşan özel de doç. Ayşenur çakır güngör var Tekirdağ da ise ümit ekmen genesis en iyiler bunlar
Teşekkür ederim canım sen tedavinin hangi aşamasındadır

Teşekkür ederim canım sen tedavinin hangi aşamasındadır
Tedavi olmuyorum şuan tüm testleri yaptırdık fizyolojik bir sebep yokmuş gebe kalmamam için iki düşüğüm var benim doğal yoldan doktor stres kaynaklı olduğunu söyledi 7 tane doktor gezdim. Aşılama düşündük ama eşim dizinden ameliyat oldu o yüzden şubat ayına kadar olmazsa aşılama denicez nasipse

Anladım canım bu stres denen illet malesef hayatın her döneminde var herşeti de olumsuz etkiliyor.. Allah yardımcımız olsun bende doktor değiştiricem bakalım hayırlısı

Back