Tekirdağ Üniversitesi

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
36
Tekirdağ Üniversitesi'nde okuyan var mı arkadaşlar?
Ben yatay geçiş düşünüorum da oraya.
Gıda Teknolojisi bölümüne..

tekirdağ değil namık kemal ünv. adı, ben burda okumadım ama t.dağlıyım ve gıda tekn.mezunuyum tam olarak ne öğrenmek istiyosun..

Aa, evet Namık Kemal Üniversitesi. Özür diliyorum.
Gıda teknikerliğinden mezun olmanıza sevindim.Okulun eğitimi, barınma koşulları nasıldır?
Bunları merak ediyorum.

eğitimi hakkında kulakta dolma bilgiler verebilirim, eğitimin oldukça iyi olduğunu söylemişti okuyan arkadaşlarım, barınma içinse okulun hemen arkasında oldukça büyük yurtkur var, onun dışında evde kalan öğrenciler dereağzı mevkiinde(okul ist.-t.dağ yolu üzerinde merkez dışında ama yerleşim alanından uzak değil) yazlık siteler var öğrencilere eşyalı olarak kiralıyorlar, benim verebileceğim bilgiler bunlar, sen yinede okulun sitesinden ve orada okuyan arkadaşlardan araştırırsan sonradan pişman olmazsın..

Bende tekirdağ da okudum ama Trakya üniversitesiydi o zaman Turizm otelcilik okumuştum orada,barınma olarak pek sorunun olmaz çünkü okula yakın eşyalı kiralık evler çok orada,tavsiye ederim orayı ben hala özlüyorum orada olduğum yılları....

arkadaşım gıda teknolojisi bölümünü okuyo çok zor olduğunu söledi alttan çok fazla dersi var sınavları çok zor oluyomş 3 yanlış 1 doğruyu falan götürüyo 60 testlik sorular geliyomuş çok kazık olduğunu söledi mezun olamıyolar bu yüzden

X