Tekirdağ Meme İmplantı

çok sevindim, içimi rahatlattınız. benim de drenlerimden hâlâ kan geliyor, bana da istersen kalabilirsin dedi o yüzden kalacağım. açıkçası eve gidişten ve evdeki süreçten biraz korkuyorum. sizinle konuşmak iyi geldi.

Korkmayın hiç, eve gittikten sonra daha iyi olacaksınız. Her geçen gün hafifleyecek ama mutlaka yanınızda size bakan biri olmalı evdeyken de. Ben de duş almaktan korkuyorum ama yapmam gerekiyor bakalım duştan sonra rahatlıyormuş daha kaslar öyle diyorlardı

Bende geçen sene muzaffer kurt a ameliyat oldum. Instagram profilini inceleyebilirsiniz.

Korkmayın hiç, eve gittikten sonra daha iyi olacaksınız. Her geçen gün hafifleyecek ama mutlaka yanınızda size bakan biri olmalı evdeyken de.
bugün eve geçtim, gerçekten daha iyiyim. kendi kendime oturup kalkabiliyorum sadece uyandığımda destek gerekiyor. evde uykum bile hiç bölünmeden uyuyabildim.

Ben de duş almaktan korkuyorum ama yapmam gerekiyor
ben de korkuyorum ama yarın duş alacağım umarım korktuğum kadar değildir

Duş alınca çok rahatladım ben, ağrılarım hafifledi sanki. Sabahları kalktığımda tutulmuş oluyor göğsüm ve omuzlarım. Korse de çok rahatsız ediyor, kambur duruyorum, dik duramıyorum ama doktorum normal olduğunu söyledi bu durumun.

evet ben de dik duramıyorum şu an belki birkaç güne o da geçer.

Dikleştirme oldumu sizin şuan görüntüsü nasil

ben de tekirdağdayım, tuğba dindarı araştırıyorum ama ağrılarından da çok korkuyorum ya
Ben Murat Deniz’i tavsiye ederim. Kas altı yaptırınca ağrı oluyor gerçekten ama 2 hafta sadece. Sonra geçiyor merak etmeyin. Ben işk yaptırdığımda pişman olmuştum geçmeyeceğini düşünmüştüm, şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…