Tekirdağ Meme İmplantı

citircerez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
303
577
Merhabalar, ben bu kış Tekirdağ'da meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Kamu veya özel fark etmeksizin önerebileceğiniz bir doktor var mı? İstanbul'da çok iyi doktorlar var fakat ameliyatlı bir şekilde 2 saat yol çekebileceğimi sanmıyorum. :KK43:

//güncelleme//
20 mart'ta ameliyatımı oldum. size de fikir olması açısından sürecimden burada bahsettim;
Meme implantı taktırma sürecim

Son düzenleme:
Merhabalar, ben bu kış Tekirdağ'da meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Kamu veya özel fark etmeksizin önerebileceğiniz bir doktor var mı? İstanbul'da çok iyi doktorlar var fakat ameliyatlı bir şekilde 2 saat yol çekebileceğimi sanmıyorum. :KK43:
Bulabildiniz mi bende iyi bir doktor arıyorum

Süleymanpaşa'da bir doktorla görüştüm, pazartesi günü Çorlu'da iki doktorla daha görüşüp kararımı vereceğim. detayları size de aktarırım.
Ayy çok teşekkür ederim bende tuğba dindarla görüşmeyi düşünüyorum süleymanpaşada oda inş hayalimize kavuşuruz

Meme büyütme ( protez ile ) 42.000₺
Meme protez + dikleştirme 50.000₺ dir
Bu fiyatlara ek olarak yaşam hastanesi 15.000₺ ameliyat ücreti almaktadır . Bu tuğba dindar süleymanpaşanın verdiği cevap canım
fiyatı bana biraz fazla geldi açıkçası. Murat Deniz ile görüştünüz mü? bugün onunla tarihi kesinleştirdik. tek problem yaşam'da değil de çorlu vatan'da yapması.

oo ne güzel ne zaman oluyosunuz
20 Mart'ta olacağım.
Sayfasına baktım paylaşımlarıda yok size nesi güven verdi mesela sadece fiyattan dolayı değildir
evet Instagram'da hiç paylaşımı yok ama görüşmeye gittiğinizde önceki operasyonlarını gösteriyor. bir de benim görüştüğüm diğer doktorla aynı şeyleri söyledi o yüzden güvendim. ben ikisine de büyük istediğimi söyledim, ikisi de buna karşı çıktı o sebeple biraz içim rahatladı. sırf para kazanmak için yapmıyor, uygun olacak boyutu seçiyor.

İnşallah istediğiniz gibi olur her şey kolayca toparlanırsınız büyük bi adım attınız 😀 ben de artık ertelemek istemiyorum özel değilse fiyatta kaça anlaştınız ?

ben de bugün oldum, şu an hastaneden yazıyorum. nasılsınız, süreciniz nasıl ilerliyor?
Geçmiş olsun size. Benim yatıp kalkarken çok ağrım oldu, halen oluyor. 2 gece kaldım hastanede. Dün kontrole gittim genesise. Duş alabileceğimi söyledi doktorum. Perşembe günü ameliyat olmuştum. Korse çok rahatsız ediyor, kollarımı da henüz kaldıramıyorum. İlk günlere göre çok daha iyiyim ama kas ağrılarım çok var. 375 cc protez taktırdım ben ve kas altı oldu. Böyle olunca ödem ve ağrı da fazla oluyor ama dayanılmayacak gibi değil :-) sizin nasıl durumunuz?

Geçmiş olsun size. Benim yatıp kalkarken çok ağrım oldu, halen oluyor. 2 gece kaldım hastanede. Dün kontrole gittim genesise. Duş alabileceğimi söyledi doktorum. Perşembe günü ameliyat olmuştum. Korse çok rahatsız ediyor, kollarımı da henüz kaldıramıyorum. İlk günlere göre çok daha iyiyim ama kas ağrılarım çok var. 375 cc protez taktırdım ben ve kas altı oldu. Böyle olunca ödem ve ağrı da fazla oluyor ama dayanılmayacak gibi değil :-) sizin nasıl durumunuz?
size de çok geçmiş olsun. aldolandan sanırım daha iyiyim şu an. dün gece çok zordu ama sabah 7den beri ilaçsız durabiliyorum, kendi başıma kahvaltımı yapabildim, biraz yürüdüm ama affedersiniz tuvalete gidince pijamamı indiremiyorum ve çekemiyorum.

benim de kas altı 400 cc takıldı fakat dün korse takmadı doktor bey sadece bandaj var şu an bugün takacağını söyledi, sizin de öyle miydi?

size de çok geçmiş olsun. aldolandan sanırım daha iyiyim şu an. dün gece çok zordu ama sabah 7den beri ilaçsız durabiliyorum, kendi başıma kahvaltımı yapabildim, biraz yürüdüm ama affedersiniz tuvalete gidince pijamamı indiremiyorum ve çekemiyorum.

benim de kas altı 400 cc takıldı fakat dün korse takmadı doktor bey sadece bandaj var şu an bugün takacağını söyledi, sizin de öyle miydi?
Ben de iki gün tuvalete annemle gittim, pijamamı indirip kaldıramadım. Zaten dren vardı o da sızı yapıyordu. Benim de iki gün bandajım vardı. Cumartesi günü taburcu olmadan önce drenlerim ve bandajlarım çıkartıldı. Sonra korseyi giydirdi Murat bey. Bandajlar çekilirken de biraz sızlıyor. Korseyi giyince de sıkışıp ağrı yapıyor. Ödem olduğu için bayağı sıkışıyor. Ama eve gittikten sonra tuvalete kendim girdim. Kollarımı halen dirsekten yukarısını tam kaldıramıyorum. Ama çok daha iyiyim ilk günlere göre. Sadece yatınca kalkmak çok zor oluyor kemiklerim birbirine giriyormuş gibi oluyor. Halen sırtımdan biri destekliyor ve öyle kalkıyorum yataktan. Size dren takıldı mı?

Drenden dolayı mı yoksa ağrıdan dolayı mı iki gün kaldınız? normalde bir gün yatış oluyor ya onun için sordum. bir de taburcu olurken hangi ilaçları aldınız, ağrınız hastanedekiyle aynı mıydı yoksa azaldı mı?
Hem dren hem ağrıdan dolayı doktorum bu gece de kal istersen dedi ve kaldım. Ağrı kesici, kas gevşetici ve antibiyotik verdi doktor, onları kullanıyorum. Daha azaldı ağrılarım tabii ki hastanede ki gibi değilim, çok daha iyiyim

X