Tekirdağ da yaşam

Atolyebay

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
9
6
6
35
Hanımlar merhaba,
Tekirdağ Namık kemal üniversitesine atandım.Ev arayışına girdik eşimle fakat kiralar çok yüksek geldi hastahane civarında ki mahallelerde,normal fiyatlı olanlarda(1500 civarı) çok eski,temiz gelmedi.Deniz görsün sahile yakın olsun diye bir isteğimiz yok.Yeter ki depremden dolayı daha yeni ve kirası normal olsun.Tekirdağda yeni temiz mahalleler nerelerdir,hangi civarda oturabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Tekirdağ şarköyde yazlığımız var, 2 arkadaşım da oradan ev aldı hem de sıfır mis gibi evler. Fiyatlar da uygun.

Tekirdağ'ın en gelişmiş ilçesi Çerkezköy'dür.
Fabrika olarak falan çok fazladır.
Askerler, memurlar orada yaşar.
Orası uygunsa sizde kalın :)

Merkez de süleymanpaşa da oturmak zorundayım.Hastahane tam merkez de çerkezköy uzak anladığım kadarıyla.

şimdi sahibinden e baktım merakımdan

dediğiniz yerde sıfır deniz gören ev ilanları var 1500 altı fiyata

3+1 mi istiyorsunuz

mesela ilanın birinin açıklaması

" 2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KOMBİ VE ANKASTRE SETİ TAKILI.

1 KİRA DEPOZİTO

1 KİRA PEŞİN

1 KİRA KOMİSYON

NOT:EV SAHİBİMİZİN KİRACI TERCİHİ DEVLET MEMURU OLMASIDIR."

6 katlı binanın 5. katı deniz görüyormuş 1100 TL

yerini vs bilmem hayatımda Tekirdağ a gitmedim ama konunuzu okuyunca bütün evler eski vs sanmıştım

bir başka ilan da "

ÇINARLI MAHALLESİNDE ÇEVRE YOLU CEPHELİ SITE İÇİ
3 ODA 1 SALON BANYO TUVALET
VE EBEVEYN BANYO KATLANIR ÇAM BALKON OLAN SIFIR DAİREMİZ KİRALIKTIR." şeklinde

bu da 1250 şeklinde

evlerin içi de gayet iyi görünüyor

Tekirdagda genellikle memurların oturduğu bölgeler hürriyet mah. Baykallar mah. (Buralar atandiginiz yere yakın olan mahalleler )100. Yıl mah. Ve şuan gelismekte olan ortacami mahallesidir. Zaten hepsi devlet dairelerinin yakını olduğu için memur mahalleleri ve kiralar yüksek. Umarım gönlünüze göre bir ev bulabilirsiniz. Ama size tavsiyem çınarlı, aydoğdu mahallelerinden uzak durmanız oralar bölge halkı olarak biraz daha tekinsiz. Zaten kiralarıda düşüktür diğer yerlere göre. Şarköy, çerkezköy gibi ilçeler tekirdağa 1-1 buçuk saat uzaklıkta bu arada.

Tekirdagda genellikle memurların oturduğu bölgeler hürriyet mah. Baykallar mah. (Buralar atandiginiz yere yakın olan mahalleler )100. Yıl mah. Ve şuan gelismekte olan ortacami mahallesidir. Zaten hepsi devlet dairelerinin yakını olduğu için memur mahalleleri ve kiralar yüksek. Umarım gönlünüze göre bir ev bulabilirsiniz. Ama size tavsiyem çınarlı, aydoğdu mahallelerinden uzak durmanız oralar bölge halkı olarak biraz daha tekinsiz. Zaten kiralarıda düşüktür diğer yerlere göre. Şarköy, çerkezköy gibi ilçeler tekirdağa 1-1 buçuk saat uzaklıkta bu arada.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🙏

şimdi sahibinden e baktım merakımdan

dediğiniz yerde sıfır deniz gören ev ilanları var 1500 altı fiyata

3+1 mi istiyorsunuz

mesela ilanın birinin açıklaması

" 2+1 SIFIR KİRALIK DAİRE KOMBİ VE ANKASTRE SETİ TAKILI.

1 KİRA DEPOZİTO

1 KİRA PEŞİN

1 KİRA KOMİSYON

NOT:EV SAHİBİMİZİN KİRACI TERCİHİ DEVLET MEMURU OLMASIDIR."

6 katlı binanın 5. katı deniz görüyormuş 1100 TL

yerini vs bilmem hayatımda Tekirdağ a gitmedim ama konunuzu okuyunca bütün evler eski vs sanmıştım

bir başka ilan da "

ÇINARLI MAHALLESİNDE ÇEVRE YOLU CEPHELİ SITE İÇİ
3 ODA 1 SALON BANYO TUVALET
VE EBEVEYN BANYO KATLANIR ÇAM BALKON OLAN SIFIR DAİREMİZ KİRALIKTIR." şeklinde

bu da 1250 şeklinde

evlerin içi de gayet iyi görünüyor
Doğru sizin dediğiniz kriterler de evler mevcut ama altta ki arkadaşın dediğine bakarsanız mesela çınarlı mahallesi tekinsiz diyor.Konuyu açmamda ki amaç süper lüks deniz manzaralı ev istiyorum demek değildi.Mütevazi hem evin içi hem fiyat olarak,deprem sebebi ile de yeni bina oda sıfır değil 10 yıla kadar tamamım.Siz de öyle bi yazmışsınız ki kendimden yazdığımdan şüphe duyup saray istiyorum sanki..

Doğru sizin dediğiniz kriterler de evler mevcut ama altta ki arkadaşın dediğine bakarsanız mesela çınarlı mahallesi tekinsiz diyor.Konuyu açmamda ki amaç süper lüks deniz manzaralı ev istiyorum demek değildi.Mütevazi hem evin içi hem fiyat olarak,deprem sebebi ile de yeni bina oda sıfır değil 10 yıla kadar tamamım.Siz de öyle bi yazmışsınız ki kendimden yazdığımdan şüphe duyup saray istiyorum sanki..

hayır onu demek istemedim

ama ben sizin yazdığınızdan o dediğiniz mahallede hep 30-50 yaş arası böyle karanlık küçücük sokaklara bakan evler var diye düşündüm

buranın merkez mahalleleri öyle ben de bunu düşünüp merak ettim ve netten direkt bu evler çıktı karşıma

benim gözümde canlanan 30 yıllık dökülen bir bina ama merkezi diye istenen 2500 TL idi

siz o ilçeyi yazdığınız için oradan baktım sadece

bunlar buzdağının sadece görüneni işyeri arkadaşlarınız ile irtibata geçin, onlar nerelerde oturulur, ulaşım vs daha iyi bilgi verir

bir doktor arkadaş anlatmıştı

Kayseri'ye atanmış hastaneye yakın bir mahalle varmış kemik kokuları olurmuş

burada oturulmaz demişler ama o mesela orayı farklı kriterler ile tercih etmiş, sonra babası gelmiş ne kokuyor buralar demiş

yani orada oturan, orada yaşayan en güzel bilgiyi verir, o da kurum içerisinden bilgi almanız daha sağlıklı olur

ben sadece hiç bakmadan panik oldunuz sandım da kendimce yardımcı olmaya çalıştım

Back
X