O Olugelin Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2023 12 2 1 33 13 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Olugelin #1 Herkese merhaba başlıktan da anlayacağınız üzere Çerkezköy ve kapaklı da iki yaşındaki kızım için kreş arıyorum. Bu bölgede yaşayan arkadaşlar öneri ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Herkese merhaba başlıktan da anlayacağınız üzere Çerkezköy ve kapaklı da iki yaşındaki kızım için kreş arıyorum. Bu bölgede yaşayan arkadaşlar öneri ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
O Olugelin Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2023 12 2 1 33 26 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Olugelin #2 Ya hiç kimse yok mu burada yaşayan arkadaşlar ya
mery84 Nirvana Kayıtlı Üye 28 Aralık 2008 200 3 621 İzmir 22 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Olugelin #3 Merhabalar, mesajınızı yazalı baya olmuş ne yaptınız hallettiniz mü kreş işinizi belki bende aynı süreçlere girebilirim. Oraları hiç bilmiyorum
Merhabalar, mesajınızı yazalı baya olmuş ne yaptınız hallettiniz mü kreş işinizi belki bende aynı süreçlere girebilirim. Oraları hiç bilmiyorum