- 28 Kasım 2024
- 48
- -13
- 27
- Konu Sahibi mervekaranfil
Hatta birisi bana dedi sen kısırsın diye o kadar üzüldüm kiSohbet edebilecegin bir doktora git Merve sana ayrıntılı açıklayacaktır . Benim tanıdığım iki pcos hastasının da iki clcuklari var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatta birisi bana dedi sen kısırsın diye o kadar üzüldüm kiSohbet edebilecegin bir doktora git Merve sana ayrıntılı açıklayacaktır . Benim tanıdığım iki pcos hastasının da iki clcuklari var
Evet çatlatma iğnesi de bu işe yarıyor yani doğal olarak yumurta uretrbiliyorsun . Kendi kendine teşhis koymuşsun ama öyle değilEvet ama catlamıyor hayatımda kendiligimden adet olduğumu Nadir bilirim hep ilaç alıyorum çok zor bir durum
AMH düşükse ne olurYanlış anlamışsınızdır belki de,kadınlar ortalama 500-550 yumurtayla doğar, her ay 1-2 tanesi dollenmeye hazır tüplere yerleşir, bu da 45-50 yaşına kadar yeterli yumurta demek. Amh degeriniz önemli burda. Tek yumurtanız kalmış olsa kesinlikle alalım donduralim derdi. Çocuğunuz olabileceğini söylemiş zaten endişe edilecek bir durum yok gibi
Doktor diye kime gittin cidden unvanı var mıydı ? Sen yanlış olabilir misin ? Tek yumurtam var falan diyorsun . Bence sen hemen özel sağlık sigortası yaptir bir yıl sonra hamile kalınca o da karşılanıyor ücretsiz . Şimdiden iyi bir doktora git . Ozeldekiler ayrıntılı anlatır tüm sorularını sorarsın. . bende ilk devlette gitmiştim kadın doğuma cok korkutmistu beniHatta birisi bana dedi sen kısırsın diye o kadar üzüldüm ki
Eşim devlet memuru şu an silopideyiz hamilelik düşünmüyorum çünkü buranın ortam olarak müsait değil 1 sene sonra batıya gideceğiz yani olanaklar duzelsin istiyorumEvet çatlatma iğnesi de bu işe yarıyor yani doğal olarak yumurta uretrbiliyorsun . Kendi kendine teşhis koymuşsun ama öyle değil
Tedaviye baslayacagin zaman özele gidebilir mısın ? Ozeldeki doktorlar iyi oluyor . Ankara daysan bir iki doktor ismi verebilirim . Hamile kalmaya karar verdiğin zaman özel sağlık sigortası yaptir
Mersin Tarsus’ta bir kadın doğum uzmanıDoktor diye kime gittin cidden unvanı var mıydı ? Sen yanlış olabilir misin ? Tek yumurtam var falan diyorsun . Bence sen hemen özel sağlık sigortası yaptir bir yıl sonra hamile kalınca o da karşılanıyor ücretsiz . Şimdiden iyi bir doktora git . Ozeldekiler ayrıntılı anlatır tüm sorularını sorarsın. . bende ilk devlette gitmiştim kadın doğuma cok korkutmistu beni
Hakkında hayırlısı olsun lütfen çok iyi doktorlar var YouTube da onları dinle . Kendi kendine kuruntu yapmaEşim devlet memuru şu an silopideyiz hamilelik düşünmüyorum çünkü buranın ortam olarak müsait değil 1 sene sonra batıya gideceğiz yani olanaklar duzelsin istiyorum
Dengesiz ya bazıları gerçekten dengesivMersin Tarsus’ta bir kadın doğum uzmanı
Ailemde herkesin çocuğu var tüp bebek yaptıran kimse yok sadece ben varım pco bide kuzenim 18 yaşında o da benim gibi adet düzensizliği varHakkında hayırlısı olsun lütfen çok iyi doktorlar var YouTube da onları dinle . Kendi kendine kuruntu yapma
Diğer kuzenlerimde sorun yok sadece ben ve bir kuzenim daha varAilemde herkesin çocuğu var tüp bebek yaptıran kimse yok sadece ben varım pco bide kuzenim 18 yaşında o da benim gibi adet düzensizliği var
Yani son yıllarda o kadar çok arttı ki beslenme ve hormon bozukluğuyla alakalı yani kendini boşu boşuna çok üzme .Ailemde herkesin çocuğu var tüp bebek yaptıran kimse yok sadece ben varım pco bide kuzenim 18 yaşında o da benim gibi adet düzensizliği var
Tek yumurtası olanda doğuruyor ,pko olanda .Rabbim nasip ederse oluyor daha doğrusu . Takmayın kafanıza daha 2 aylık evliyken bu konularla evliliğinin tadını bozma akışına bırakKadın doğuma gittiğim zaman alttan muayene etti kendimi bildim bileli polikistik over hastasıyım ilaçla adet oluyorum sağ over pco sol over pco endometrial kalınlık çift duvarda 4mm olup kanal içinde belirgin pataloji izlenmedi yazılmış ben henüz 2 aylık evliyim çocuk istemiyorum ilerde çocuğum olur mu doktor dupaston kullanmamı önerdi çocuğun da olur dedi bana aklıma baya takılıyor rahim kalınlığım baya ince
Kendini strese sokma canim yeni evlisin vakti zamani vardir zatenBunu sadece biz anlarız sizi çok iyi anlıyorum beni neler bekliyor bilmiyorum açıkçası
Doktor çocuğunuz olur demisKadın doğuma gittiğim zaman alttan muayene etti kendimi bildim bileli polikistik over hastasıyım ilaçla adet oluyorum sağ over pco sol over pco endometrial kalınlık çift duvarda 4mm olup kanal içinde belirgin pataloji izlenmedi yazılmış ben henüz 2 aylık evliyim çocuk istemiyorum ilerde çocuğum olur mu doktor dupaston kullanmamı önerdi çocuğun da olur dedi bana aklıma baya takılıyor rahim kalınlığım baya ince
Bende kendimi bildim bileli pco hastasıyım ve ilaçlarla regl oluyordum. 2 kere hamile kaldım ilki ilaç ile ikincisi doğal gebelik oldu kendiliğinden hamile kaldım. Bazı pco hastaları hemen gebe kalırken bazıları tedaviye ihtiyaç duyabiliyor ve gebelik zor elde edebiliyor. Bende zor gebe kalanlardanım. Şükür ikinci gebeliğim sağlıklı doğumla sonuçlandı. Pco olanın çocuğu olmaz, kısır vs gibi söylemler doğru değil sadece diğer kadınlara göre daha zor gebelik olabiliyor veya hiç zorlanmayabiliyorlar. Rahim kalınlığı gebelik olduğu zamanda kalınlaşıyor. Şuan doktor rahim kalınlığı ince diyorsa muhtemelen regl yaklaşıyordur.Kadın doğuma gittiğim zaman alttan muayene etti kendimi bildim bileli polikistik over hastasıyım ilaçla adet oluyorum sağ over pco sol over pco endometrial kalınlık çift duvarda 4mm olup kanal içinde belirgin pataloji izlenmedi yazılmış ben henüz 2 aylık evliyim çocuk istemiyorum ilerde çocuğum olur mu doktor dupaston kullanmamı önerdi çocuğun da olur dedi bana aklıma baya takılıyor rahim kalınlığım baya ince
Şu an mı ilaçla adet olıyorsunuz doğum yapınca geçti mi ?Bende kendimi bildim bileli pco hastasıyım ve ilaçlarla regl oluyordum. 2 kere hamile kaldım ilki ilaç ile ikincisi doğal gebelik oldu kendiliğinden hamile kaldım. Bazı pco hastaları hemen gebe kalırken bazıları tedaviye ihtiyaç duyabiliyor ve gebelik zor elde edebiliyor. Bende zor gebe kalanlardanım. Şükür ikinci gebeliğim sağlıklı doğumla sonuçlandı. Pco olanın çocuğu olmaz, kısır vs gibi söylemler doğru değil sadece diğer kadınlara göre daha zor gebelik olabiliyor veya hiç zorlanmayabiliyorlar. Rahim kalınlığı gebelik olduğu zamanda kalınlaşıyor. Şuan doktor rahim kalınlığı ince diyorsa muhtemelen regl yaklaşıyordur.
Doğumdan sonra ilk 3-4 regl düzenli oldu. Şuan yine düzeni bozuldu 2 aydır regl olmuyorum. Emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum. Emzirme süreci bitince doğum kontrol ilacına başlayacağım.Şu an mı ilaçla adet olıyorsunuz doğum yapınca geçti mi ?
Doğumda çok kilo alımı oldu mu peki biliyorsunuz pco kilo da kısır döngü !!Doğumdan sonra ilk 3-4 regl düzenli oldu. Şuan yine düzeni bozuldu 2 aydır regl olmuyorum. Emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum. Emzirme süreci bitince doğum kontrol ilacına başlayacağım.
hamileyken kilo alımı oldu mu ?Doğumdan sonra ilk 3-4 regl düzenli oldu. Şuan yine düzeni bozuldu 2 aydır regl olmuyorum. Emzirdiğim için ilaç kullanmıyorum. Emzirme süreci bitince doğum kontrol ilacına başlayacağım.