- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
Burcu hanım merhaba konunuzu okuyordum, sanırım hamilesiniz değil mi :)Kızlar hepiniz yüreğime su serptiniz. İnşallah bende elimden geleni yapıcam gerisi takdiri ilahi. Hamis olursam size mutlaka yazıcam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcu hanım merhaba konunuzu okuyordum, sanırım hamilesiniz değil mi :)Kızlar hepiniz yüreğime su serptiniz. İnşallah bende elimden geleni yapıcam gerisi takdiri ilahi. Hamis olursam size mutlaka yazıcam :)
Evet hamileyim cok şükürBurcu hanım merhaba konunuzu okuyordum, sanırım hamilesiniz değil mi :)
Peki normal yolla mı gebe kaldınız, tüp bebekle mi oldu biraz anlatabilir misiniz özel değilse. Bir ameliyat geçirdim yakın zamanda ve sizinle aynı durumdayım, güzel bir şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet hamileyim cok şükür
Tüp bebekle hamile kaldim canim. Merak ettigini sorabilirsin.Peki normal yolla mı gebe kaldınız, tüp bebekle mi oldu biraz anlatabilir misiniz özel değilse. Bir ameliyat geçirdim yakın zamanda ve sizinle aynı durumdayım, güzel bir şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimTüp bebekle hamile kaldim canim. Merak ettigini sorabilirsin.
Tüp bebek öncesinde size doktorlar ne kadar normal yolla denemenizi önermişti acaba, ben 29 yaşındayım biraz tedirginim açıkçası ameliyatta yumurtalıgı almaları beni çok sarstı. Direk tüp bebeğe mi başlasam diye düşünüyorum, normal yollarla denerken kaybettiğim vakitte kist tekrarlar diğer yumurtalığı da kaybederim diye korkuyorum sanki artık normal yolla gebelik imkansızmış gibi hissediyorumTüp bebekle hamile kaldim canim. Merak ettigini sorabilirsin.
Hikayenizi anlatabilir misiniz ? Kac yil önce alindi amh fsh bakildi mi hsg cekildi mi kac yıldır evlisiniz ? Ben 2 kez doğal yolla hamile kaldim tek yumurtalikla. İmkansız degil inaninTüp bebek öncesinde size doktorlar ne kadar normal yolla denemenizi önermişti acaba, ben 29 yaşındayım biraz tedirginim açıkçası ameliyatta yumurtalıgı almaları beni çok sarstı. Direk tüp bebeğe mi başlasam diye düşünüyorum, normal yollarla denerken kaybettiğim vakitte kist tekrarlar diğer yumurtalığı da kaybederim diye korkuyorum sanki artık normal yolla gebelik imkansızmış gibi hissediyorum
2 senelik evliyim, şimdiye kadar gebelik planımız olmadığı için amh fsh değerlerimi bilmiyorum hiç bakılmadı. Hsg de çekilmedi. Artık zamanı geldi düşünebiliriz dediğimde rutin muayeneye gittim kadın doğuma. Yumurtalıkta kist oldugunu öğrendim kendiliğinden geçer basit kist bu dediler ve tabiki geçmedi. Öğrendikten bir kaç gün sonra şiddetli sancı ile gözümü acilde açtım, iç kanama geçiriyormuşum kistim patlamış. Apar topar ameliyata aldılar, kurtarmaya calısacagız yumurtalıgı dediler ama malesef olmadı. Tüm bunlar henüz çok yeni oldugu için bilmiyorum değerlerimi, endometriozis hastası oldugum patoloji sonucunda belli oldu. Bunuda bilmiyordum, ben bebek planı yapıp hayaller kurarken bir anda ameliyat ve yumurtalık kaybı yaşadım. Önümüzdeki 6 ay boyunca da malesef gebelik düşünmem önerilmiyor geçirdiğim ameliyat dolayısıyla vücudumun toparlamaya ihtiyacı var, aynı şekilde ruhumunda..Hikayenizi anlatabilir misiniz ? Kac yil önce alindi amh fsh bakildi mi hsg cekildi mi kac yıldır evlisiniz ? Ben 2 kez doğal yolla hamile kaldim tek yumurtalikla. İmkansız degil inanin
Asagi yukari benimde ayni şeyler oldu. Endometriosiz yok bende sadece. 6 ay bi toparla kendini derim simdilik bunlari düşünmek icin gerçekten erken. 6 ay sonra bi hastaneye git hormonlara baktir, hsg çektir duruma göre doktorlar yönlendiriyor zaten. Hemen tedaviye baslamiyorlar. Sende ankaradasin galiba hatta sana doktorumu öneririm bi gidip görüsürsün panik yapacagin bir durum yok. Tek yumurtalikla gebelik mümkün belki tedaviye ihtiyacin bile olmayabilir. Ben 2 kez dogal yolla hamilr kaldim tedavi görmeden kan pihtilasmasi olduğu icin kaybettim. Sonunda beklemek istemedigim icin tüp bebek yaptırdım. Sonuc ikiz gebelik cok şükür.2 senelik evliyim, şimdiye kadar gebelik planımız olmadığı için amh fsh değerlerimi bilmiyorum hiç bakılmadı. Hsg de çekilmedi. Artık zamanı geldi düşünebiliriz dediğimde rutin muayeneye gittim kadın doğuma. Yumurtalıkta kist oldugunu öğrendim kendiliğinden geçer basit kist bu dediler ve tabiki geçmedi. Öğrendikten bir kaç gün sonra şiddetli sancı ile gözümü acilde açtım, iç kanama geçiriyormuşum kistim patlamış. Apar topar ameliyata aldılar, kurtarmaya calısacagız yumurtalıgı dediler ama malesef olmadı. Tüm bunlar henüz çok yeni oldugu için bilmiyorum değerlerimi, endometriozis hastası oldugum patoloji sonucunda belli oldu. Bunuda bilmiyordum, ben bebek planı yapıp hayaller kurarken bir anda ameliyat ve yumurtalık kaybı yaşadım. Önümüzdeki 6 ay boyunca da malesef gebelik düşünmem önerilmiyor geçirdiğim ameliyat dolayısıyla vücudumun toparlamaya ihtiyacı var, aynı şekilde ruhumunda..
Cok sagolun cevabiniz icin ilgilenip vakit ayirdini. Doktorunuzun ismini soylerseniz onuda arastirabilirim Ankara'da yaşıyordum fakat tayinim çıktı Ankara'da yaşamıyorum artik. Yinede tup bebek dusunursem Ankara'ya gelmek isterim, yaşadığım ilde tüp bebek yapan bir merkez yok zaten malesefAsagi yukari benimde ayni şeyler oldu. Endometriosiz yok bende sadece. 6 ay bi toparla kendini derim simdilik bunlari düşünmek icin gerçekten erken. 6 ay sonra bi hastaneye git hormonlara baktir, hsg çektir duruma göre doktorlar yönlendiriyor zaten. Hemen tedaviye baslamiyorlar. Sende ankaradasin galiba hatta sana doktorumu öneririm bi gidip görüsürsün panik yapacagin bir durum yok. Tek yumurtalikla gebelik mümkün belki tedaviye ihtiyacin bile olmayabilir. Ben 2 kez dogal yolla hamilr kaldim tedavi görmeden kan pihtilasmasi olduğu icin kaybettim. Sonunda beklemek istemedigim icin tüp bebek yaptırdım. Sonuc ikiz gebelik cok şükür.