Tek Yumurta Ikizlerine Hamile Olanlar Burada Toplanalım

Cok şükür iyiyiz canim biz git gide buyuyoruz hic durmuyor benimkiler cok hareketliler gun icinde:) iki hafta sonra randevumuz var heyecanla bekliyoruz
sen bide benimkileri gör canim. Bazen çıkacak sanıyorum karnımı yırtıp. Biri çok hareketli diğeri zavallı yeri yok sanırım oynayacak :KK66:) biz dun kontrole gittik. İyiler çok şükür . Biri 1500 gideri 1320 kg olmuşlar minnaklar :KK66:

Masallah size. Siz yazdikca ben iyilesiyorum. Insallah 12. Haftami saglikla tamamlarim baslarina hicbisey gelmeden dunyaya gelirler. Dogduktan sonra hayal ediyorum onlari. Muhtesem tatli olucaklar insallah. Allah hepimize saglkk versin. Korusun hepimizi.

Masallah size. Siz yazdikca ben iyilesiyorum. Insallah 12. Haftami saglikla tamamlarim baslarina hicbisey gelmeden dunyaya gelirler. Dogduktan sonra hayal ediyorum onlari. Muhtesem tatli olucaklar insallah. Allah hepimize saglkk versin. Korusun hepimizi.
amin canım. Hic tedirgin olma. Bende ilk zamanlarda çok korktum. Ama ilerledikçe onları hissettikce daha moral buluyorsun. Daha hazırlıklarını yapacaksın çanta hazırlayacaksın. Çok eğlenceli.inanki. Evet hepimiz sağlık.problemleri yaşadık ama onlar sağlıklı olsunlar da hepsi gelip geçiyor . İçini ferah tut . Nezaman bisey sormak istersen özelden de yazabilirsin. :KK66:

Kontrolümüz vardı bugün bebeklerin arasındaki kilo farkı artmış biri 550 diğeri 370 gr büyük olan tombiş diyor. 10 günde büyük 100 gr almış küçük 50 gr az ilerliyor. Bu şekilde ilerde düzelir mi acaba doktor şuan endişelenmene gerek yok diyor ama beslenmene dikkat et diyor. İnşallah iyi olacağız

Kontrolümüz vardı bugün bebeklerin arasındaki kilo farkı artmış biri 550 diğeri 370 gr büyük olan tombiş diyor. 10 günde büyük 100 gr almış küçük 50 gr az ilerliyor. Bu şekilde ilerde düzelir mi acaba doktor şuan endişelenmene gerek yok diyor ama beslenmene dikkat et diyor. İnşallah iyi olacağız
Maşallah onlara annesi :)

Masallah canim, doktor sorun yok dediyse sen rahat ol. Dedigi gibi iyi beslen, diger muayenede daha yakin cikar kilolari insallah

Kizlar mrb.
Dun gecirdigim mini kanamayla gittgim bir doktor ikizlerimin mono mono olacaklarini soyledi. Bir digeriyle de telefonda gorustuk ve cok riskli oldugunu kordon dolanabilecegini ve kan pompalama olabilecegini soyledi ve alinabileceklerini ima etti. 8. Haftadayim hala bir umut aralarinda zar olusur belki diye bekloyorum. Boyle bir durum yasayan var mi? Riski goze alip devam mi etmeliyim sizce.

Selam canım.. Ben 16 haftalık mono-mono ikizlerime hamileyim.. Evet riski büyük.. Ama bu riski göze almayıp be yapmayı düşünüyorsun pek anlamış değilim.. Beni. Şu an aklımdan geçeni hamileliği sonlandırırim demiyorsundur, inşallah... RABBİM dağına göre kar yağdirir.. Ben evlatlarımi ilk önce Allaha sonrada vücuduma emanet ettim.. Dilerim bütün korkuların dağılır Yavrularına sımsıkı sarılırsın..

Dun geceyi aglayarak geçirdim. Doktorun sonlandirmayi ima etmesi ve devamlo risklerden bahsetmesi canimi o kadar yakti ki. Ne gelirse Allahtan gelir deyip rahatlamaya calisiyorum ama saglam durmak o kadar kolay olmuyor. Henuz 8. Haftadayim ve cok panik yapiyorum zaman gecmeyecekmis gibi geliyor. Kordon dolanirsa ya kan transferi olursa diye dusunup duruyorum. Siz tecrubelerinizi ne olur yazin ve bana destek oluyorsunuz boyle guzel cumlelerle Allah razi olsun.

Dun geceyi aglayarak geçirdim. Doktorun sonlandirmayi ima etmesi ve devamlo risklerden bahsetmesi canimi o kadar yakti ki. Ne gelirse Allahtan gelir deyip rahatlamaya calisiyorum ama saglam durmak o kadar kolay olmuyor. Henuz 8. Haftadayim ve cok panik yapiyorum zaman gecmeyecekmis gibi geliyor. Kordon dolanirsa ya kan transferi olursa diye dusunup duruyorum. Siz tecrubelerinizi ne olur yazin ve bana destek oluyorsunuz boyle guzel cumlelerle Allah razi olsun.

Merhaba canim. Doktorlarini hakikaten anlamis degilim. Ben de mono mono ikizlere hamileyim 19 haftalik olduk ve doktorum asla bana ilk anda riskleri anlatmadi. Ben kendim ogrendim. Sonra uygun bi dile transfuzyondan bahsetti. Doktorlarin tavrının hamile psikolojisinde bu kadar etkili oldugunu bilmelerine ragmen ne yapmaya calistiklarini anlamiyorum. Eger biraz okurusn gayet de saglikla dogan mono mono ikizler oldugunu goreceksin. Sana soyle soyleyeyim, sonradan buyuk pismanlik duyacagin bir seyi asla yapma. Ben onlari Allaha emanet ettim. Rabbim verdigi cani ancak o alir. Eger yasayacak vadeleri varsa saglikla gelecekler. Buna cok icten inanmani ve kendini stresten arindirmani tavsiye ederim. Bebekler bundan cok etkilenir. Dunyanin en az gorulen ikizlerine sahipsin. Bunun tadini cikarmalisin. Bu sayfayi birbirimiza destek olalim diye actim, istedigin zaman gel sıkıntılarını endiselerini paylas bizimle. Ama kotu dusunceleri bugun itibariyle sil olur mu? :)

Kizlar mrb.
Dun gecirdigim mini kanamayla gittgim bir doktor ikizlerimin mono mono olacaklarini soyledi. Bir digeriyle de telefonda gorustuk ve cok riskli oldugunu kordon dolanabilecegini ve kan pompalama olabilecegini soyledi ve alinabileceklerini ima etti. 8. Haftadayim hala bir umut aralarinda zar olusur belki diye bekloyorum. Boyle bir durum yasayan var mi? Riski goze alip devam mi etmeliyim sizce.
Canim bazı doktorlar gebeliklerde öncelikle riskleri anlatıyor nedense. Bende ilk zamanlar çok endişeliydim direk risklerden bahsetti mono di olmama rağmen. Önce kalpleri atsın bakalım, sonra 12 hafta yı bi geçelim, sonra 20 hafta organ bakcaz ne olur bilemeyiz falan dediler öyle böyle hala aralarında kilo farkı transfüzyon var beklicez diyorlar. Her olumsuzlukta vazgeçemeyiz Allah a emanetiz O nasip etti bize ikizlerimizi sonumuz hayırolsun. Bende hala korkularla yaşıyorum ama dua ile bekliyorum

Kizlar mrb.
dünyadaki bir tek mono mono hamilelik geçiren sen değilsin evet riskler var ama birçok sağlıklı doğum da var. ne biçim doktorlar var aklım almıyor. lütfen bir perinatolog bul biran evvel.

X