- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 34
- Konu Sahibi belovedone
@serapgüney insaallah her sey olumlu ilerler. Haberdar edinIcinizi ferah tutun insallah sağlıkla günlerini tamamlayip yaniniza gelirler. Bizi de haberdar edin olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@serapgüney insaallah her sey olumlu ilerler. Haberdar edinIcinizi ferah tutun insallah sağlıkla günlerini tamamlayip yaniniza gelirler. Bizi de haberdar edin olur mu?
Merhaba arkadaslar. Bende 15+3 mono mono ikizlere hamileyim. En basta doktorlarin bahsettigi riskleri yasamaktan cok korkuyorum. Benim gibi olup bebeklerini saglikla dunyaya getiren arkadaslar var mi ?
@serapgüney ne gibi problemler yaşıyorsunuz paylasir misiniz? Benim de mono-di 14 haftalik gun farki olustu bunun gibi mi?allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
mono mono olduklarına eminler mi?
bana da ilk öyle demişlerdi. ben 4 ayda 5 doktora gittim. mono-di oldukları belli oldu.
istanbuldaysanız hangi perinatologa gidiyorsunuz?
zehra neşe kavak, tolga ergin'e gittim. zehra hanım zaten türkiye perinatoloji başkanı. şimdi ciddi sorunlar yaşıyoruz ve recep has takibindeyiz.
ayrıca korkma zehra hoca bana tüm olumsuzlukları yaşama ihtimalin %25 demişti. sen iyi olursan bebeklerin de iyi olur demişti. gerçi ben yaşıyorum o %25 i ama olsun umudum var allah'a emanet ettim bebeklerimi.
Merhaba kac gun fark vardi sizin bebekleriniz arasinda?Merhabalar. Epeydir siteye girme firsatin olmuyordu bebeklerden dolayı. Girince mesajınızı gördüm ve yazmak istedim. Öncelikle Allah sağlıkla kavuştursun sizi yavrulariniza. Birincisi sakin olmaya calisin. Benim bebeklerimin arasinda da fark vardi ve hep oyle devam ettik. Inanin bu hemen transfuzyon anlamina gelmeyebilior. Bence iki hafta daha bekleyin olcumleri yaptirin kesin olarak var mi o zaman daha net anlasilacaktir ama ciddi bir kilo farki olmadigi sürece korkmayin derim
Cok tesekkur ederim cvpladiginiz icin. Biz 10.haftada ogrendik zaten ikiz olduklarini o haftadan beri bana en yakin olan izmitteki perinatoloğa gidiyorum. Semih Özeren doktorum. Alaninda o da cok iyi bi doktor ve cok ayrintili inceledi malesef aralarinda zar yok mono-mono olduklari kesinlesti. En son 3 hafta once gittik kontrole gelisimleri ayni gidiyodu. Sali gunu tekrar gidicez insallah fark cikmaz cok korkuyorum.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bana da ilk öyle demişlerdi. ben 4 ayda 5 doktora gittim. mono-di oldukları belli oldu.
zehra neşe kavak, tolga ergin'e gittim. zehra hanım zaten türkiye perinatoloji başkanı. şimdi ciddi sorunlar yaşıyoruz ve recep has takibindeyiz.
ayrıca korkma zehra hoca bana tüm olumsuzlukları yaşama ihtimalin %25 demişti. sen iyi olursan bebeklerin de iyi olur demişti. gerçi ben yaşıyorum o %25 i ama olsun umudum var allah'a emanet ettim bebeklerimi.
Ayrica siz de insallah tum sorunlari atlatip saglikla alirsiniz kucaginiza. Ne gibi sorunlar yasiyorsunuz ?allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
canm hic korkma mono mono ikizleri olup dogum yapan cok kisi var , instagram kullanıyorsan http://instagram.com/sevinccanbekk bu arkadasin kızları mono mono suan maaallah 8 aylıklarCok tesekkur ederim cvpladiginiz icin. Biz 10.haftada ogrendik zaten ikiz olduklarini o haftadan beri bana en yakin olan izmitteki perinatoloğa gidiyorum. Semih Özeren doktorum. Alaninda o da cok iyi bi doktor ve cok ayrintili inceledi malesef aralarinda zar yok mono-mono olduklari kesinlesti. En son 3 hafta once gittik kontrole gelisimleri ayni gidiyodu. Sali gunu tekrar gidicez insallah fark cikmaz cok korkuyorum.
Bakicam canim cok tesekkurler :)canm hic korkma mono mono ikizleri olup dogum yapan cok kisi var , instagram kullanıyorsan http://instagram.com/sevinccanbekk bu arkadasin kızları mono mono suan maaallah 8 aylıklar
Canim sen olumsuz dusunme. Allahin izniyle ikiside sapasaglam gelicek dunyaya. Dua edelim bol bol.arkadaşlar biz bugün gittik kontrole, bu hafta durum belli olur demişti doktorum ama bir hafta daha takip kararı aldı.
aralarındaki fark hala aynı ama küçük kızım büyümüş, tabii fark kapanmamış.
doktorum umutlu değil ne yazık ki, aralarındaki fark ve yavaş gelişim değil endişe ettiği; küçüğümün damarının direnç göstermesi ve kan akışının çok yavaş olması onu endişelendiriyor.
bir hafta daha kabus bekleyişim başladı, inşallah sonu güzel ve hayırlı olur da beklemelerime değer.
rabbim ikisini de nasibinden cikarmasin canm ins her sey guzel olacak Allah cok buyuk imkanınız varsa kurban kesmenizi tavsiye ederim ins rabbim onları sana bağışlararkadaşlar biz bugün gittik kontrole, bu hafta durum belli olur demişti doktorum ama bir hafta daha takip kararı aldı.
aralarındaki fark hala aynı ama küçük kızım büyümüş, tabii fark kapanmamış.
doktorum umutlu değil ne yazık ki, aralarındaki fark ve yavaş gelişim değil endişe ettiği; küçüğümün damarının direnç göstermesi ve kan akışının çok yavaş olması onu endişelendiriyor.
bir hafta daha kabus bekleyişim başladı, inşallah sonu güzel ve hayırlı olur da beklemelerime değer.
merahaba. monokoryonik diamniyotik ikiz gebeyim. bebeklerimin aralarinda 1 hafta fark var benim durumumda olup saglikli dogum yapan varmi
biri 16+6 digeri 17+6 sizin nasil ne kadar fark var aradakaç haftalıksınız?
benim de aynı sıkıntım var hatta biraz daha ileri.
banada mono mono teshisi konulmustu. cok agladim cok uzuldum ama mono mono degil mono diamniyotikmis. sana tavsiyem umutsuzluga kapilma uzulme senin durumunu cok anliyorum gunde 3 tane doktora gittigim oldu benim. hepside arada zar yok dedi. sonrasinda ise zar goruldu monokoryonik diamniyotik denildi. biraz daha arada zar ince oldugu icin yada daha olusmadigi icin gozukmuyor. bence senin gebeliginde monokoryonik diamniyotiktir. sadece bol bol dua et.Merhaba arkadaslar. Bende 15+3 mono mono ikizlere hamileyim. En basta doktorlarin bahsettigi riskleri yasamaktan cok korkuyorum. Benim gibi olup bebeklerini saglikla dunyaya getiren arkadaslar var mi ?
Perinatolog ozellikle bakti zar var mi diye yok dedi cihazi da cok ayrintili. Ne biliyim ya zar olsa gormez miydi keske oyle bisey olsada zar varmis deselerbanada mono mono teshisi konulmustu. cok agladim cok uzuldum ama mono mono degil mono diamniyotikmis. sana tavsiyem umutsuzluga kapilma uzulme senin durumunu cok anliyorum gunde 3 tane doktora gittigim oldu benim. hepside arada zar yok dedi. sonrasinda ise zar goruldu monokoryonik diamniyotik denildi. biraz daha arada zar ince oldugu icin yada daha olusmadigi icin gozukmuyor. bence senin gebeliginde monokoryonik diamniyotiktir. sadece bol bol dua et.
banada bakti dalinda cok iyi oldugu bilinen perinatolog yok demisti dua et. bence seninde zar vardirPerinatolog ozellikle bakti zar var mi diye yok dedi cihazi da cok ayrintili. Ne biliyim ya zar olsa gormez miydi keske oyle bisey olsada zar varmis deseler
Ayyyy canim ya insallah. Dua edicem. İcim rahatladi.belkide vardir kuzucuklarimin arasinda zar. Senin gebeligin nasil gecti? Kacinci haftada dogum yaptin?banada bakti dalinda cok iyi oldugu bilinen perinatolog yok demisti dua et. bence seninde zar vardir