- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi belovedone
Bana perinatalog altıda bir dedi bu oran çok yüksek. bi de dalga geçer gibi dua et de o beşin içinde ol sen dediAynen öyle canım. Yapilacak tek sey dua etmek. Ben de her ay ayrintiliya gireceğim takip icin. Risklerin yuzde 10 oldugunu okumustum. Biz iyi düşünelim iyi olsun bebeklerimiz, hicbiri yasanmasin insallah
Hoşgeldin canım maşallah sonuna doğru gelmişsin şükür.Merhaba kızlar . Bende tek yumurta ikizlerine hamileyim. Birçok enfeksiyon ve mantar tedavisi oldum. Şuanda iyice ağırlaştım. Sizlerde durumlar nasıl
Benim bulantılarım kusmalarım var malesef. uykumda bölünüyor görüldüğü üzere. gecenin bir yarısı hop uyanıveriyorum. Ben iki kilo aldım sanırım o da bulantılarım yüzünden hep patates yemekten sanırım.
Bana perinatalog altıda bir dedi bu oran çok yüksek. bi de dalga geçer gibi dua et de o beşin içinde ol sen dedibir daha o perinataloga gitmeyeceğim sanırım. moralimi bozdu resmen.
Merhaba arkadaslar. Ben de dun ogrendim tek yumurta ikizlerimin olacagini. Dunden beri zaman zaman agliyorum. Hem sevincliyim hem de cok tedirgin. Dr um riskleri konusmak icin erken bir 12. Haftayi ve durumlarını gorelim dedi. 6.5 haftaliklar kalpleri atiyor. Onlari simdiden benimsedim aslinda ama sagliklariyla sinanmaktan cok korkuyorum. Mide bulantilarim var. Premesis hapi kullanmaya basladim. Kanamam da az da olsa oldu gecen haftalarda. Saglikli olmalarini o kadar istiyorum ki. Her an iyi seyler dusunebilmek de kolay olmuyor. Nasil bir yol izlemeyelim.ne yapmaliyim hic bilmiyorum. Ne olur yardimci olun.
Yok vermedi canım. bir dahaki gidişte sorayım.Bulanti icin hap verdi mi canim? Emedur vermisti bana
Kesinlikle katılıyorum.Ya nasil doktorlar var ben anlamiyorum. Öncelikle nasil en iyi sekilde gecirilir, buna odaklanmalari gerekirken moral bozmak ne demek. O kadar para al yaptigin tek sey moral bozmak olsun ne ala..
Hoşgeldin canım. hiç endişelenme nolur. herkes herşeyi söyler buna doktorlarda dahil olabiliyor bazen. ama sen içini ferah tut. bak biz öyle yapıyoruzMerhaba arkadaslar. Ben de dun ogrendim tek yumurta ikizlerimin olacagini. Dunden beri zaman zaman agliyorum. Hem sevincliyim hem de cok tedirgin. Dr um riskleri konusmak icin erken bir 12. Haftayi ve durumlarını gorelim dedi. 6.5 haftaliklar kalpleri atiyor. Onlari simdiden benimsedim aslinda ama sagliklariyla sinanmaktan cok korkuyorum. Mide bulantilarim var. Premesis hapi kullanmaya basladim. Kanamam da az da olsa oldu gecen haftalarda. Saglikli olmalarini o kadar istiyorum ki. Her an iyi seyler dusunebilmek de kolay olmuyor. Nasil bir yol izlemeyelim.ne yapmaliyim hic bilmiyorum. Ne olur yardimci olun.
Merhaba kızlar. Durumlar nasıl. Ben hic uyuyamiyorum geceleri. Sizlerde öylemiziniz
Evet canım. Uyku haram artik.Yok canim ama senin haftan baya ilerde normaldir :)
evet bir uyanıyorum öylece kalıyorum internete takılıyorum.Merhaba kızlar. Durumlar nasıl. Ben hic uyuyamiyorum geceleri. Sizlerde öylemiziniz
ben sabaha kadar donup duruyorum canım. İlerleyen haftaları düşünemiyorum. :)evet bir uyanıyorum öylece kalıyorum internete takılıyorum.
Herkese merhaba. Benim henuz 7 . Haftam doktorum tek yumurta demek icin erken aralarında kese ya da zar olusack mi 12. Haftaya dek belli olcak dedi. 2 kez de perinatalogla gorusecekmisiz. Her sey Allahtab gelir bu yuzden moral bulup sabirla beklemeye calisiyorum. Insallah bizi guzel gunler bekliyordur. Hamilelik onumde asilmasi zor bir dag gibi duruyor. Allah hayir etsin sonumuzu.
Kızlar durumlar nasıl. Kimsenin sesi çıkmıyor.