- Konu Sahibi belovedone
Yanlış hatırlamıyorsam 9. Hafta falandı Can'ımnım tek kesedeler ya kaç haftalıkken iki bebiş olduğu anlaşıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış hatırlamıyorsam 9. Hafta falandı Can'ımnım tek kesedeler ya kaç haftalıkken iki bebiş olduğu anlaşıldı
Çok üzüldüm Can'ım kaybetme sebebine birşey dediler mi ? Benimde bir düştüğüm oldu bende diyorum Mevla'm birini aldı iki tane nasip etti çok şükürBenim icin cok zor geciyor su yonden 9 ay once ilk bebegimizi karnimda 33 haftalikken doktora kontrole gittigimde kalbi atmitordu òlmustu. O yuzden bu bebislerimde cok korkuyorum. Acaba iyilermi diye. Allah buyuk bak bir alip iki veriyor sukurler olsun.
Aa çok sevindim Can'ım Allah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğrularSagolasın canım ben doğum yaptım hepiniz için en güzelin
Can'ım bahsetsene biraz merak ediyorum haftaları kiloları normal doğum mu oldu ? Şuan nasıllar iyilerdir inşallahSagolasın canım ben doğum yaptım hepiniz için en güzelini diliyorum.
Değerlerin yüksek mitdi benim adetten 4 gün sonra 7241 4 gün sonra 15.986 oldu ama tek kese gördüm c.tesi kalp atışıda çok yavaş bi taneydi sanki dr emin olamadı haftaya tekrar gel dedi ama gitmem herhalde hayırlısıYanlış hatırlamıyorsam 9. Hafta falandı Can'ım
sonra[/QUOTE. Hiç hatırlamıyorum Can'ım değerlerimi
Canım Allah yardımcın olsun inş bunu hayırlısıyla kucağına alırsınBu ikinci hamileligim ama ilk hamileligimde de 33. Haftada doktor kontrolune gittigimde bebegimin kalbi durmustu. Yani öldü
Merhaba Can'ım benimkiler de öyle günleri günlerini tutmuyo az hareketten degil hiç hareket etmezlerse telaş edersinMerhaba kızlar, 23 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Birkaç gündür az hareket etmeye başladılar. Sizce normal mi sizde olan var mı ?
Merhaba kızlar, 23 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Birkaç gündür az hareket etmeye başladılar. Sizce normal mi sizde olan var mı ?
benimde oyle oluyor bazen cok hareket edip bazen az hareket ediyorlar. bu arada bende 23 haftalik hamileyim sizin bebislerin kilosu nasil.Merhaba kızlar, 23 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Birkaç gündür az hareket etmeye başladılar. Sizce normal mi sizde olan var mı ?
Birtanesi 518 gr diğeri 549 grbenimde oyle oluyor bazen cok hareket edip bazen az hareket ediyorlar. bu arada bende 23 haftalik hamileyim sizin bebislerin kilosu nasil.
Benim o haftalarda aynı gidiyorlardı. 19.haftada falan aralarında 1 hafta fark oluştu. Doktor biri küçük olur normal dedi önemli olan aradaki farkın açılmaması.Kizlar mrb. Uc gundur arastirmada perintologa gittik sonra detayli baktilar baska doktorlar da baktilar. Cok problem yok coksukur ama 15 haftalik hamileyim aralarinda biraz gun farki var. Gelisim olarak bir tanesi daha kucuk . Sizinde oyle miydi acaba yani bu haftalarda fark var dediler mo. Biri biraz daha kucuk.
Hayırlısı olsun cnm üzülme belki böylesi daha hayırlıdır. Bende ilk gebeliğimde 2 kese vardı sonra tek oldu.ve kızım şuan 3 yaşında şükürler olsun2 hafta önce iki kalp atışı duymuştuk. Hatta burda da yazmıştım ama bugünkü kontrolde tek bebek vardı. Küçük olan kendiliğinden kaybolmuş