aramıza hoşgeldin canım. ben de 8 haftalıkken öğrenmiştim. doktorumuz bizi çok korkutmuştu tek yumurta ikizi oldğu için. biraz zor stresli bir hamilelik oluyor. inş. hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.Kızlar merhaba. Bende yeni katıldım araniza. 9 hafta 1 günlük grbryim. 8.haftada öğrendim tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu. Çok tedirginim. Ne olacak nasıl olacak diye.(
aramıza hoşgeldin canım. ben de 8 haftalıkken öğrenmiştim. doktorumuz bizi çok korkutmuştu tek yumurta ikizi oldğu için. biraz zor stresli bir hamilelik oluyor. inş. hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.[/QUOT
Şuanda kaç haftaliksiniz canim. Evet benim doktorumda zorlu bi gebelik bekliyor dedi bende çok korkuyorum
Allahım sağ salim kucağıma almayı nasip etsin. Bende ağustosun ilk haftası kontrole gidecem. Geçen kontrolde öğrendim ikiz olduklarını. Hic bisey soramadım. Dondum kaldım. Ama bu sefer herşeyi sorcamyarın 35 hafta bitecek. 36+1 e sezeryan tarihi verildi
Ben varım, 14 haftaya kadar filan devam etti. Sonra kesildi. İnşallah seninde öyle olurBana dua edin kızlar. 9 hafta 6 günlük olduk an kanamam arttı. Şuanda hastanedeyim. Bizim gibi kanamalı devam eden varmi
İnşallah canım. Çok üzülüyorumBen varım, 14 haftaya kadar filan devam etti. Sonra kesildi. İnşallah seninde öyle olur
Merhaba arkadaşlar, ben daha dün öğrendim ikiz olduklarını, kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Bugün 6+6yım. Dün kanamam oldu 2 hafta önce de olmuştu. Kahverengi akıntım sürekli devam ediyor. Sürekli yatıyorum. İnşallah geçer kanamam çok tedirginim
Hoşbuldum. Sağol canım inşallah. Bana 1 doz pruloton iğne vurdular, Progestan kullanıyorum fitil olarak. 2 hafta sonra çağırdı doktor. İkiz diye mi erken çağırdı acaba çünkü başka gebeliklerde kalp atışını duyunca 1 ay sonra gel diyenler varmış. Sen ne kadarda bir gidiyorsun?Aramıza hoşgeldin canım. Benimde ayni şikayetim var. Bende şuanda 10 hafta 4 günlük hamileyim. Haftalık iğne ve günlük ilaç kullanıyorum. Bil dinlen agir kaldırma. İnşallah allahım sağ salim kucağımiza almayi nasip eder bebislerimizi:))
Evet benimde 2 haftada bir gidiyorum. Benimde progestan hap verdi ve iğnem önce tek yapıldı ama devam edince haftada bir kez oluyorum. Haftaya cuma kontrolüm var ense kalınliklarina bakılacak. İnşallah kotu bi sonuç olmazHoşbuldum. Sağol canım inşallah. Bana 1 doz pruloton iğne vurdular, Progestan kullanıyorum fitil olarak. 2 hafta sonra çağırdı doktor. İkiz diye mi erken çağırdı acaba çünkü başka gebeliklerde kalp atışını duyunca 1 ay sonra gel diyenler varmış. Sen ne kadarda bir gidiyorsun?
Bu arada hangi sehirdesin. Ayni şehirde biri olmasını çok isterdimHoşbuldum. Sağol canım inşallah. Bana 1 doz pruloton iğne vurdular, Progestan kullanıyorum fitil olarak. 2 hafta sonra çağırdı doktor. İkiz diye mi erken çağırdı acaba çünkü başka gebeliklerde kalp atışını duyunca 1 ay sonra gel diyenler varmış. Sen ne kadarda bir gidiyorsun?
İnşallah bir sorun çıkmaz Can'ım. İstanbuldayım. Normal doktora mı gidiyorsun perinatoloji mi özel mi devlet mi ? :))Bu arada hangi sehirdesin. Ayni şehirde biri olmasını çok isterdim'
Özel hastaneye kadın doğum uzmanına gidiyorum. Bende elazigdayim canimİnşallah bir sorun çıkmaz Can'ım. İstanbuldayım. Normal doktora mı gidiyorsun perinatoloji mi özel mi devlet mi ? :))
Çok üzüldüm.canım. allahım sana sağlık sihat versin. İnşallah yine hamile kalırsın. Onlar melek . Allahım rahmet etsin basın saolsunMalesef Bebeklerimi kaybettim arkadaslar sizlere tavsiyem sik sik kontrole gidin ve mumkunse perinatologada gorunun cunku bebeklerimi doktorlarin transfizyonu anlamamalari yuzunden kaybettim ins allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin size
Nasıl bi hastalıktı canım. Kaçıncı haftandaydın bende tek yumurta ikizi 11 . Haftamdayım. Korktum simdiCok sagolun ins. Allah yeni bebekler nasip etsin onlarla dindireyim acimi allah kimseye yasatmasin. Ancak tek yumurta ikizi hamilelik yasayanlar cok dikkat etsin doktor cok önemli doktorlar yuzunden kaybettim bebeklerimi anlamadilar kac doktora guttiysem anlamadi en son uni hastanesundeki prof anladi ne olr imkaniniz varsa uni hastanelerindeki perinatologlara gidin kontrole 1 ay icinde 4.evreye geldi bu yuzden çok sik kontrole gidin
Allah sabır versin canım istediğinde tekrardan hemen hamile kalırsın inşallah. Hangi üniversite Hastanesi anladı merak ettim?Malesef Bebeklerimi kaybettim arkadaslar sizlere tavsiyem sik sik kontrole gidin ve mumkunse perinatologada gorunun cunku bebeklerimi doktorlarin transfizyonu anlamamalari yuzunden kaybettim ins allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?