- 15 Ocak 2015
- 35
- 7
- 18
- 39
Cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için. Gittim acile..dediğiniz gibi ultrasonla bebeklere baktılar alttan açılma var mı diye baktılar kanamanın nedeni belli değil ama serum takıldı iğne ilaç verdiler şimdi geldim ama hala az az kanamam var..inşallah bir şey olmaz.Korkma Can'ım bende yaşadım kanama hemen git doktora baksınlar keseye bebeğe iğne yaparlar serum takarlar bişey yoktur inşallah
Olmaz Can'ım inşallah içini rahat tut sen bende yaşadım aynı şeyleri banada İğne yapıp serum takmışlardı eve geldiğimde kanamam sürmüştü bi kaç gün hafif hafif istirahat et çok geçmiş olsunCok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için. Gittim acile..dediğiniz gibi ultrasonla bebeklere baktılar alttan açılma var mı diye baktılar kanamanın nedeni belli değil ama serum takıldı iğne ilaç verdiler şimdi geldim ama hala az az kanamam var..inşallah bir şey olmaz.
işte bu muhteşem bir haberkizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basina
Saol canım . 36+2 haftalık doğdular. Biri 2400 biri 2245 dogdularişte bu muhteşem bir haberne kadar doğdular canım kaç haftalıktın sen tam olarak? Allah analı babalı sevgiyle sağlıkla büyütsün inşallah.
çok iyi maşallah, darısı başımıza inşallah.Saol canım . 36+2 haftalık doğdular. Biri 2400 biri 2245 dogdular
Amin inşallah canım. Muhteşem bi duygu. Mucize bebekler ikizlerçok iyi maşallah, darısı başımıza inşallah.
değil mi ama?Amin inşallah canım. Muhteşem bi duygu. Mucize bebekler ikizler
Amin inşallah canım. Muhteşem bi duygu. Mucize bebekler ikizler
Çok sevindim Can'ım darısı başımıza inşallahkizlar ben doğum yaptım. Bebislerde bende gayet iyiyiz. Halen hastanedeyim öğlene taburcu olacaz. Darisi hepinizin basi
Maalesef benim insülin vs. Gibi bir tecrübem yok canım.. Rabbim Yavrularıni sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..17 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim. Hamile kalmadan önce insülin direncim vardı ilac kullaniyordum şimdi Dr um endokrine yönlendirdi ilaç bebeklere zararliymis bırak dedi diyetisyene yönlendirdi.diyetle şekerim kontrol altında durmazsa insülin iğnesi verilecekmis.benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu acaba.nasıl bir süreç beni bekliyor bebeklerime bir zararı olur mu
Olsun en azından cevap verdiniz teşekkür ederim.inşallah sizde sağ salim kucağıniza alırsınızMaalesef benim insülin vs. Gibi bir tecrübem yok canım.. Rabbim Yavrularıni sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..
17 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim. Hamile kalmadan önce insülin direncim vardı ilac kullaniyordum şimdi Dr um endokrine yönlendirdi ilaç bebeklere zararliymis bırak dedi diyetisyene yönlendirdi.diyetle şekerim kontrol altında durmazsa insülin iğnesi verilecekmis.benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu acaba.nasıl bir süreç beni bekliyor bebeklerime bir zararı olur mu
Kızlar.. Ben 25 haftadayim.. Ve surda son iki üç gün müthiş ağırlaştırılmış hissediyorum.. Karnım kocaman.. Başkaları 9 aylık iken bu kadar göbekli değil sanki.. Geceler kabus gibi.. Bi uyanıyorum birdaha sabaha kadar gözüme uyku girmiyor.. Sizde de varmı böyle hisseden..?
ben de bütün gece oturuyorumKızlar.. Ben 25 haftadayim.. Ve surda son iki üç gün müthiş ağırlaştırılmış hissediyorum.. Karnım kocaman.. Başkaları 9 aylık iken bu kadar göbekli değil sanki.. Geceler kabus gibi.. Bi uyanıyorum birdaha sabaha kadar gözüme uyku girmiyor.. Sizde de varmı böyle hisseden..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?