• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek yumurta ikizi anneleri yardıma ihtiyacım var :(

0dolunay0 rabbim şifa versin bende ikizlerim için TTS yaptırmami istemişlerdi çok üzüldüm ağladım hep dua ettim ben seni çok iyi anlıyorum inşallah rabbim kucağına almayi nasip etsin günler çabuk geçer de inşallah kucağımiza alırız inşallah ya insan ne derse desin rabbim isterse bebekleri yaşatır 550gr doğan bebekler var yaşayan mucize işte

Ben de yaşıyorum şuan aynı durumu. Aynı şeyleri söyleyerek riskleri önlemek için ikizleri sonlandırabileceğimi söyledi Tıp Fakültesindeki prof :KK43: ve ben üçüz gebelik yaşıyorum. Henüz çok başındayım 8 haftalık. Beklediğim bir gebelik değildi. Rabbime bıraktım ben. Onların ömürleri alacakları nefes varsa sağlıkla, insan sıfatında doğsunlar inş. Tek yapabileceğimiz dua, hiç sıkmayın bence kendinizi Allah büyüktür. Rabbim dağına göre kar verir.
Nasıl geçiyor 3 üz gebelik canım merak ettim. Benimde tek yumurta ikizleri arada zar varmı yokmu bu hafta sorup öğreneceğim. Doktorun dediklerini sakın dinleme onları sana veren Allah ömürleri varsa doğarlar yoksa belkide hakkımızda hayırlısı budur. Ne kadar rahatça sonlandıralım diyor bazı doktorlar

Matchless87 ne yaptın canım gittinmi doktora bebislerin nasıl ben bugun şeker yüklemesi yaptırdım çok kötü oldum tansiyon düştü heralde 2 saat olcemediler bide bayıldım çok kötü oldum şimdi iyiyim serum felen iyi geldi yaptırmayin bence kötü olacağımi bilseydim yaptirmazdim ama sonuç iyi çıktı şükür

Matchless87 ne yaptın canım gittinmi doktora bebislerin nasıl ben bugun şeker yüklemesi yaptırdım çok kötü oldum tansiyon düştü heralde 2 saat olcemediler bide bayıldım çok kötü oldum şimdi iyiyim serum felen iyi geldi yaptırmayin bence kötü olacağımi bilseydim yaptirmazdim ama sonuç iyi çıktı şükür
Canim beni hiç etkilemedi o gün tetanos aşısı da vardı hemşire bugün yapmayalım istersen şeker seni etkileyecek zorlanirsin dedi ama yaptırdım tokluk şekeri 134 çıktı ama doktorum yüksek zaten şimdiden çok kilo almisin makarna pilav patates yeme biraz dikkat et dedi bu arada Bebeklerim çok şükür aynı gram da aynı haftada ikisi de birer kilo olmuş hersey yolunda gidiyo kendi doktorum perinotoloji söylediğine kızdı sakin 32 haftada aldırmak gibi bi hata yapma dedi senin nasıl gidiyo şekerin kaç çıktı oglanlar kaç gram olmuş ben on kilo aldım şimdiye kadar sen kaç kilo aldın

Benimde 141 tokluk çıktı yarın kontrol um var ben şimdi 25+3 günlük kilosu nu yarın ogrenecem senin haftası kaç ti canım bide Kilo ben de çok aldım 10 kiloyu geçmiştir

Benimde 141 tokluk çıktı yarın kontrol um var ben şimdi 25+3 günlük kilosu nu yarın ogrenecem senin haftası kaç ti canım bide Kilo ben de çok aldım 10 kiloyu geçmiştir
25+4 de öğrendim kilolarını canım şimdi 26+2 deyim bakalım senin kontrol nasıl geçecek ben her muayeneyi video cekiyom sende ceksene belki birbirimize göndeririz :)

20150824_202913.jpg

Buda benimkilerin resimleri iyiler şuanlik bi yaramazlık yok aralarında 75 gr fark var Allaha Şükür iyiler ama benim tansiyon yükseliyor ona dikkat etmem lazim Tuzlu yiyek lerden uzak duracam bide çok kilo almışım bir ayda 8 kilo

Kizlar diger tarafada yazdim.cevap gelmedi.Sat.19 temmuz.21 agustos hcg 3200., 23agustos 8200.Dr aciklama yapmadi.Cok Kucuk daha 33haftallik ded.tek kese var.4mm.

Buda benimkilerin resimleri iyiler şuanlik bi yaramazlık yok aralarında 75 gr fark var Allaha Şükür iyiler ama benim tansiyon yükseliyor ona dikkat etmem lazim Tuzlu yiyek lerden uzak duracam bide çok kilo almışım bir ayda 8 kilo
Ay allahım yerim ben onları ya allahin mucizeleri benim kızlar hiç göstermiyor yüzünü böyle bi görüntümuz yok malesef maşallah oğluslarin a kaç gram dedi doktor gelisimleri iyi mi bana da çok kilo almisin diye kızdı doktor ama zaten doğru düzgün yemiyorum bebeklerimi düşünüp yemeye çalışıyorum Daha nasıl kisayim kendimi şimdiye kadar on kilo aldım koca bi gobekten başka bi şey yok :)

Ay allahım yerim ben onları ya allahin mucizeleri benim kızlar hiç göstermiyor yüzünü böyle bi görüntümuz yok malesef maşallah oğluslarin a kaç gram dedi doktor gelisimleri iyi mi bana da çok kilo almisin diye kızdı doktor ama zaten doğru düzgün yemiyorum bebeklerimi düşünüp yemeye çalışıyorum Daha nasıl kisayim kendimi şimdiye kadar on kilo aldım koca bi gobekten başka bi şey yok :)
Biri canım 825 biri 900 dedi seninkiler daha iyi heralde 1 kilo oldu demiştin

Canim 3 haftalık ta kese bile görünmüyor iyi senin görmüşler benimde 12 haftaya kadar tek kese tek bebek Dr demişti ama. 12Haftada öğrendim tek yumurta ikizleri olduğunu bekle sende hayırlı olsun
Cevapladiginiz icin tesekkurler.deger oldugu icin kese gorundu dedi Dr.Baska aciklama yapmadi 2hafta sonra kalp atisini duyariz dedi.

Biri canım 825 biri 900 dedi seninkiler daha iyi heralde 1 kilo oldu demiştin
Benim biri 967 diğeri 985 gram neredeyse seninkiler aynı tatlım hem her ultrason farklı veriyo Gramlari ni zaten senin kan durumu nasıl bende çok kansizlik var doktor ilaçları cogaltti bi de keçiboynuzu özü içmeye başladım çok faydası var bebeğe de daha çok kilo aldiriyormus sana da öneririm içindeki kalsiyum oranı sütten üç kat fazlaymis araştır bak canım bebeklerimiz için ne iyiyse yapmaya çalışıyorum ben :)

Bende keçiboynuzu daha yeni başladım 3 gündür tuketiyorum midemi çok kaldırıyor sen nasıl içiyorum ben sabah aç bir kaşık muz süt ceviz kaşar bunlar direk bebeğe kilo aldiriyo bende dikkat etmeye çalışıyorum bakalım tek gebelikle aynı gidiyo suan zaten 30 üncü haftaya kadar daha iyi aliyomus 32 33 üncü haftadan sonra tek yumurta ikizleri fazla kilo alamiyomus şimdi besleyebildigimiz kadar besleyelim

Back
X