• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek yumurta ikizi anneleri yardıma ihtiyacım var :(

Suyumun akması durdu cok sukur hafiften kan geliyo cok açık renk hemşire suyunun gelmemesi iyi hafif kanamadan korkma dedi bayram diye doktor yok iste ona moralim bozuluyor hemşireler her dakika başımızda doktor az hepsi dogum yapanlarla ugrasıyo ben bu sabah iyiyim cok sükür bebeklerim de hareket etmeye basladı diyorum az da olsa suları vardır heralde yoksa hareketleri olmazdı bol bol su içiyorum insallah sıvıları yenilenmiştir hemen doguma almazlar kızlar dualarınızı eksik etmeyin en ihtiyacımız olan bu
insallah suları vardir da hemen almazlar Sllah yardimcin olsun 32 de alıyorlar ama sorun olmaz uzulme

Suyumun akması durdu cok sukur hafiften kan geliyo cok açık renk hemşire suyunun gelmemesi iyi hafif kanamadan korkma dedi bayram diye doktor yok iste ona moralim bozuluyor hemşireler her dakika başımızda doktor az hepsi dogum yapanlarla ugrasıyo ben bu sabah iyiyim cok sükür bebeklerim de hareket etmeye basladı diyorum az da olsa suları vardır heralde yoksa hareketleri olmazdı bol bol su içiyorum insallah sıvıları yenilenmiştir hemen doguma almazlar kızlar dualarınızı eksik etmeyin en ihtiyacımız olan bu
Ya Rabbi şükür inşallah canım bebeklerin suyu kesilmesi iyi seninde iyi olman önemli bakalım inşallah bi kaç hafta gözetim altında olsan en azından bebisler de biraz daha büyür nasıl kiloları 2 ye gelmismi geldiyse çok korkma bide ciğer geliştirici vuruldun iyi olmuş dualarımdasin canım rabbim bebisler ini bağışlasin

Kızlar açılmam oldu ve benı acıl sezeryan à aldılar Epidural oldum yenı kendime geliyorum kızlarımı göremeden kuveze koydular bırı 1480 gram dıgeri 1600 gram. Bizim için dua edin ben biraz iyi olayım size ayrıntılı yazarım dikkat edin kendinize

Gecmis olsun canim Rabbim şifa versin bebeklerine ay canım çok sevindim inşallah sağlıkla ri yerindedir çok heycanlandim ya bende sıra şimdi inşallah dururlar biraz daha çünkü ağrım var benimde korkuyorum bugün bayram olduğu için çok dikkat edemedim çok yoruldum inşallah bişey olmaz sen kendine geldiğinde yazarsın artık dinlen canım çok yoruldun

Kızlar açılmam oldu ve benı acıl sezeryan à aldılar Epidural oldum yenı kendime geliyorum kızlarımı göremeden kuveze koydular bırı 1480 gram dıgeri 1600 gram. Bizim için dua edin ben biraz iyi olayım size ayrıntılı yazarım dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun Can'ım. Benimkilerde 1300-1500 doğmuşlardı. Şimdi maşallahları var. Umarım sende bir an önce kucağına alırsın. Kendini üzme bolca dua et sütün onlara şifa olacak.

Geçmiş olsun Can'ım. Benimkilerde 1300-1500 doğmuşlardı. Şimdi maşallahları var. Umarım sende bir an önce kucağına alırsın. Kendini üzme bolca dua et sütün onlara şifa olacak.
Amin insallah canım dua ediyorum surekli yavrularıma cabuk kavusayım diye sen kaçıncı haftada doğum yaptın ne kadar kaldılar küvezde

Amin insallah canım dua ediyorum surekli yavrularıma cabuk kavusayım diye sen kaçıncı haftada doğum yaptın ne kadar kaldılar küvezde
Ben 33. Hafta doğum yaptım ama 30-31. Hafta ile uyumluydular. 28 gün küvezde kaldılar. Ama herhangi bir sorun yaşamadık. Kilo almalarını bekledik. Hergün 10 dk görebiliyorduk sadece. 3 saatte 1 pompa yapmayı unutma. Moralini hep yüksek tutki sütün kesilmesin. İlk 4-5 gün benden damla damla süt geldi. Korkma bol su iç dualarınla çok iyi olacaklar.

Ne zamandır giremiyordum ben yokken neler olmuş... Gözün aydın canım, inşallah bir an önce küvözden çıkarlar ve kavuşursun sağ salim kuzularına. kiloları çok kötü değil. inşallah toparlanacak minikler, dualarım sizinle:nazar::KK46::KK46::nazar:

Canim ne yaptın nasılsın iyimisin bebislerine süt veriyomusun gördünmu onları ne diyo doktorlar kaç güne kuvezde kalırlar inşallah biran önce vakit zaman geçer bebislerini kucağına alıp evine donersin

Daha ıyıyım cok sukur anneme geldım yavas yavas toparlıyorum kendımı kızlarımı daha göremedım medıkal park da kalıyorlar haftanın ıkı gunu gorus var babaları goruyo sımdılık sutum geldı cok sukur sureklı sut gonderıyoruz durumları ıyı allahıma sukurler olsun kı ınsallah daha cabuk toparlarlar da kavusuruz bı an once dualarınızı eksık etmeyın kızlar kendınıze dıkkat edın bebıslerınıze ıyı bakın kı yavrularınız dogunca hıc bıraktı yere gıtmesın kokunuzu hemen alsın koynunuzda buyusun boyle cok zor gercekten

Daha ıyıyım cok sukur anneme geldım yavas yavas toparlıyorum kendımı kızlarımı daha göremedım medıkal park da kalıyorlar haftanın ıkı gunu gorus var babaları goruyo sımdılık sutum geldı cok sukur sureklı sut gonderıyoruz durumları ıyı allahıma sukurler olsun kı ınsallah daha cabuk toparlarlar da kavusuruz bı an once dualarınızı eksık etmeyın kızlar kendınıze dıkkat edın bebıslerınıze ıyı bakın kı yavrularınız dogunca hıc bıraktı yere gıtmesın kokunuzu hemen alsın koynunuzda buyusun boyle cok zor gercekten
Geçmiş olsun canım bebisler iyi sütünü alsınlar daha iyi çabuk toparlanirlar benimde dün gece idrardan sonra çamaşır im islandi pijama ya kadar geçti ama çok değildi acaba gitsemmi daha gitmedim senindemi böyleydi perşembe günü randevum var ozamana bekliyorum bide özelde mi canim doğum oldu senin

Cihat şene gittik Birinin suyu biraz daha azalmış iits in 2. Evresine gecmisiz hastane de yatacagim gozetimde daha
Daha da kotulesirse lazer yarin yatis olacak kuzum boluda kalacak en cok da ona uzuluyorum acaba bu su kan calma işleri durur mu kucuk olanın mesanesi de bos gözleniyor.

Geçmiş olsun canım bebisler iyi sütünü alsınlar daha iyi çabuk toparlanirlar benimde dün gece idrardan sonra çamaşır im islandi pijama ya kadar geçti ama çok değildi acaba gitsemmi daha gitmedim senindemi böyleydi perşembe günü randevum var ozamana bekliyorum bide özelde mi canim doğum oldu senin
Hayır canım suyun gelince belli oluyo durduramiyorsun hem ben uykudan uyandım resmen hissediyorsun bi tipa kapağı açılmış gibi oluyo sen sakin erken gelecekler diye düşünme dikkat et kendine sadece beni özel hastane doktorum bile kabul etmedi üniversite hastanesi de korktu izmirde tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım doğumu ama kızlarımı medikal Park hastanesine sevk ettiler bugün gördüm kızlarımı çok küçükler inanamadım ama Inşallah daha da iyi olacaklar

Bugün kontrolümüz vardı...Kordon direncine bir de tranfüzyon eklenmiş... Küçük 540 gr, büyük 820 gr olmuş... Küçük yine geri kalmış...:KK61: 25+3'teyiz... Doktorum lazer tedavisi için İstanbul Çapa'daki Prof.Dr.Hayri Ermiş'e yönlendirdi...Cumartesi 12'ye randevu aldık... En az 9 hafta daha tutmalıyız onları içerde dedi doktorum:KK61:bakalım İstanbul ne diyecek... Aklına gelirse dua et olur mu...İkiz gebelik meğer ne zormuş... Rabbim beterinden saklasın...

Dün gittik canım, transfüzyon var ama çok düşük o önemli değil dedi. Eğer sorun transfüzyon olsaydı lazer yapardık düzelme şansları olurdu dedi. Küçük ve altta olan bebeğimde kordon direnci olduğunu o da doğruladı ve düzelmezmiş, tedavisi de yokmuş, birkaç haftaya karnında ölür dedi:KK61::KK61:İstersen onun kordonun koagüle edip(yani onu öldürüp) tek gebelikle devam edebilirsin dedi. Ben de istemedim gittiği yere kadar gitsin dedm. Onun tekmelerini kıpırtılarını hissederken nasıl kıyarım ben ona:cry:ama 2 ama 5 ama 7 hafta sonra erken doğum olur o zaman ikisi de küvöze girer dedi. her ikisi de ölebilir, her ikisi de yaşayabilir ya da biri yaşar biri ölür dedi...%33 ihtimali var hepsinin dedi... Biz de memlekete geri döndük...Dua etmekten başka hiçbir tedavi yolu yok :KK43: ne olur siz de dua edin :KK43:
su an kucuk ne durumda canim kucuk olanda mesane boslugu gözleniyor muydu

Bana lazer dediler Ondan da korkuyorum riskleri var çünkü hep kotu şeyler var cok korkuyorum ikisiji de kucagima almak istiyorum

Canim takma kafana benimde çok moralimi bozmuzlardi hatta bu son gidisimde sen niye lazer yaptırmadim benden iyimi bileceksin bende dedim Allah istemedikce hiçbişey olmaz yaptırmadim dedim Allaha kalırsa ozaman hiç gelme dedi Allaha bırak sen işini dedi biraz inanç siz geldi doktor bana o doktoru öyle konuşmasını görünce hepten gıcık oldum yani gercekten dua edelim bi hikmeti vardır rabbim bizlere verdiyse ikiz evlat zorluğu da olacak ama ben kafaya takmiyorum artık ama haftaya yine gidecem moralimi bozacagindan eminim

Sana neden lazer defiler canım ne durumdaydin

Sana neden lazer defiler canım ne durumdaydin
Aralarında gram fark vardı ama hep aynı gittiği için böyle giderse sorun yok dedi ama başta beni çok korkuttu eğer lazer olmassa n Yaşamaz dedi 25 haftadan sonra sorun olmuyomus olursa bu 25 26ya kadar olur dedi bende yaptırmadim rabbim e bıraktım 31 hafta olduk şükür

Hayır canım suyun gelince belli oluyo durduramiyorsun hem ben uykudan uyandım resmen hissediyorsun bi tipa kapağı açılmış gibi oluyo sen sakin erken gelecekler diye düşünme dikkat et kendine sadece beni özel hastane doktorum bile kabul etmedi üniversite hastanesi de korktu izmirde tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım doğumu ama kızlarımı medikal Park hastanesine sevk ettiler bugün gördüm kızlarımı çok küçükler inanamadım ama Inşallah daha da iyi olacaklar
Gittim Ogün su değilmiş bişey yok dediler bide sancı olursa gel dedi ara ara oluyo önemsemiyorum Haftaya cuma perinatolaji ye gidecem bakalım ne diyecek 32 gibi alırım diyodu 32 olacam ozaman inşallah ikiside büyümüşler dir senin bebisler kaç gün kalacak canım nasıl ilerleme varmı kilo aliyolar mi

Back
X