- 8 Haziran 2015
- 156
- 31
- 18
- 37
- Konu Sahibi matchless87
Matchless87 ne yaptın nasıl gidiyor zorlaniyomusun benim kasilmalarim oluyo bu cuma kontrol var bakalım merak ediyorum kilo aldılar mi iyiler mi sen gittinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün kontrolün vardı canım kızların büyümüş biri 1550 diğeri 1572 gram olmuş bu sefer farklı bi perinatalog baktı o da 32 haftada alcaz dedi güzelce anlattı içime sindi artık bayram tatili araya girmese yatisimi yapıp sıkı takibe alalım dedi ondan bayramdan sonra kızlarıma kavuscam bende çok zorluk çekmeye başladım çok sık kasilmalarim oluyo inşallah dayanirlar yavrularım daha erken gelmeye kalkmazlar inşallah senin oglanlar da iyi kilo almışlardır gelişimleri iyidir bakalım senin doktor ne diyecek merak ediyorumMatchless87 ne yaptın nasıl gidiyor zorlaniyomusun benim kasilmalarim oluyo bu cuma kontrol var bakalım merak ediyorum kilo aldılar mi iyiler mi sen gittinmi
Evet canım otuzuncu haftadayim inşallah senin ogluslarin da güzel kilo almıştır bu günler o kadar zor geçiyo ki allaha Şükür bebeklerde sorun yok olmasın çekeriz biz az kaldı zaten sen ne yapmayı düşünüyorsun perinatologun sana 32 de alalım derseCanim bende çok daralıyor um geceleri uyuyamiyorum bebekleri çok merak ediyorum kilosu nasıl iyiler mi artık yarın ogrenecem bakalim seninkiler maşallah çok güzel kilo almış 30.haftadasin dimi canım ben 29a girdim Allahım biran önce şu günleri atlatiriz rahata kavusuruz inşallah
Benim doktorun açıklaması bana mantıklı geldi bizimki gibi aynı suyun içinde olan ikizlerde 32 haftadan sonra ölü doğum oranı artiyormus bi de benim kızlarda kordon kisti çıktı ama önemli bi şey değil dedi doktorEvet canım otuzuncu haftadayim inşallah senin ogluslarin da güzel kilo almıştır bu günler o kadar zor geçiyo ki allaha Şükür bebeklerde sorun yok olmasın çekeriz biz az kaldı zaten sen ne yapmayı düşünüyorsun perinatologun sana 32 de alalım derse
canım suyun az olması da fazla olması da risk unsuru.arkadaşlar benim bebekelerimden biri diğerine göre suyu daha aaz sizde de böyle şeyeler oldu mu tek yumurtada da genelde oluyormuş korkuyorum ama ilerlr diye
Ay maşallah canın seninkiler de iyi kilo almış keçiboynuzu iyi geliyo galiba senin aradaki fark hep ikiyüz gramı ama demi benim hiç değişmedi hep 22 gram fark var allahım nasip etsin bi an once hayirlisiyla kucagimiza alalım yavrularimizi ben bu ara çok araştırdım makaleler okudum aynı suyun içinde olan ikizler 32 de alınması önerisi hepsi iki perinatalog da öyle dedi bilmiyorum iyi mi olacak ama çok az kaldı korkular sarmaya başladı beniCanim bende bugün gittm perinatolaji ye benimde şükür bi sıkıntı yok bebekler ne kadar durursa okadar iyi dedi bakalım 36ya dayanıyor sa ozaman alırız dedi valla bi öyle konusuyo bi böyle bakalım kiloda biri 1300 biri 1500 olmuş aralarında fark var ama olsun sorun değilmiş
Ay inşallah ya kuvezde çok kalır diye korkuyorum seninkiler in de kilosu iyi masallah canım inşallah sorunsuz atlatcaz ne kaldı ki en riskli haftaları atlattik çok şükür telefonda internet var aslında ama bu günlerde bebisler erken gelecek diye temizlikle geçiyo günlerim fırsat bulamıyorum annemler uzakta kV desen yakincik oturuyorum bana ama kadın bi gün arayip bi şeye ihtiyacin var mı diye bile sormuyo ondan çok yoruluyorum bi de face de kullanmıyorum bi burdan haber alabiliyorum aslında merak ediyorum bizim gibi ikiz anneleri kaçıncı haftalarında doğum yapmış sorun yaşamışlar mi ondan face açayım diyorum ordan birbirimizi de takip ederiz hem :)Canim senin bebekler çok güzel kilosu 2kilo olunca kucağına alıp eve bile gidersin inşallah benimkiler de sıkıntılı ol az biri küçük ya nasıl gidiyo hamilelik bende çok heyecanlıyım ne zaman olur ne biter Bilmiyorum bence sen canım herzaman giremiyomusun nette ben sayfada çok görmüyorum seni ben faceden hamileler ve anneler diye grup var orda hep yazıyorum doğum yapanlardan bilgi alıyorum sende öyle gruplara üye ol face varsa mesela ikizlerden ikize ikinci el diye var grup bebek arabaları puset vs.ne ihtiyacın varsa bakabilirsin
Bende de olmuştu. Tatlı yemeyi, meyveyi kes demişti doktorum.arkadaşlar benim bebekelerimden biri diğerine göre suyu daha aaz sizde de böyle şeyeler oldu mu tek yumurtada da genelde oluyormuş korkuyorum ama ilerlr diye
:) ay allaha Şükür benim kendi annem çok anlayışlı tek sorun farklı şehirlerde olmamız ben kendim de ikiz esiyim söylemişmiydim ondan annem sağolsun ikiz taşımanın ne kadar zor olduğunun farkında ondan annemin yanında yapcam doğumu kV bana bakmaz şimdiden bir sürü bahanesi var o kadar küçük bebeği hayatta kucağıma alamam diyo kadın nasıl kendi çocuklarını büyüttü bilmiyorum allaha Şükür eslerimiz var benim Kocam da sağolsun çok yardımcı oluyo senin işin daha zor iki çocuk var nasıl basediyorsun is yapmamak dinlenmek mümkün değil senin kV aynı binadaydiniz demi nasıl sana yardimci oluyo mu temizliğe yemek yapmaya falanAy inşallah ya kuvezde çok kalır diye korkuyorum seninkiler in de kilosu iyi masallah canım inşallah sorunsuz atlatcaz ne kaldı ki en riskli haftaları atlattik çok şükür telefonda internet var aslında ama bu günlerde bebisler erken gelecek diye temizlikle geçiyo günlerim fırsat bulamıyorum annemler uzakta kV desen yakincik oturuyorum bana ama kadın bi gün arayip bi şeye ihtiyacin var mı diye bile sormuyo ondan çok yoruluyorum bi de face de kullanmıyorum bi burdan haber alabiliyorum aslında merak ediyorum bizim gibi ikiz anneleri kaçıncı haftalarında doğum yapmış sorun yaşamışlar mi ondan face açayım diyorum ordan birbirimizi de takip ederiz hem :)
yarin allah yardimcin olsun insallah saglikla alirsin kucagina bebeklerini hic korkma sonunda hepimiz giricez sezeyana benim doktorum 32. Haftaya kadar gekebilirse bebeklerin dogum yaptiricaz dediKızlar dun gece ıkıbucuk da uyurken bı anda suyum geldi hıc bı hastane kabul etmedi İzmir é geldik apar topar. Sabahtan beri mahvaldum surekli suyum akıyo cıger gelıstırıcı yaptılar İKİ tane yarın sabah sezeryanla alacaklar cok korkuyorum ne olur benım ıcın dua edin kızlarım sapasağlim dogsunlar bı de ne olur kendinize ıyı bakın ben cok pişmanım tehlikesini bıle bıle ıs yaptım kendimi yordum sımdı kızlarımla evime bıle gidemıcem hemen
Canim sen yine müsait olursa n haberdar et seni çok merak ediyorum inşallah dualarımdasinKızlar dun gece ıkıbucuk da uyurken bı anda suyum geldi hıc bı hastane kabul etmedi İzmir é geldik apar topar. Sabahtan beri mahvaldum surekli suyum akıyo cıger gelıstırıcı yaptılar İKİ tane yarın sabah sezeryanla alacaklar cok korkuyorum ne olur benım ıcın dua edin kızlarım sapasağlim dogsunlar bı de ne olur kendinize ıyı bakın ben cok pişmanım tehlikesini bıle bıle ıs yaptım kendimi yordum sımdı kızlarımla evime bıle gidemıcem hemen