• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek yumurta ikizi anneleri yardıma ihtiyacım var :(

Bende keçiboynuzu daha yeni başladım 3 gündür tuketiyorum midemi çok kaldırıyor sen nasıl içiyorum ben sabah aç bir kaşık muz süt ceviz kaşar bunlar direk bebeğe kilo aldiriyo bende dikkat etmeye çalışıyorum bakalım tek gebelikle aynı gidiyo suan zaten 30 üncü haftaya kadar daha iyi aliyomus 32 33 üncü haftadan sonra tek yumurta ikizleri fazla kilo alamiyomus şimdi besleyebildigimiz kadar besleyelim
Bende üç gündür içiyorum canım sabah aç karinla bi tahta kaşığı içiyorum çok tatlı ama tadı fena değil şu önümüzdeki bir ay iyi kilo alırlar ben otuzunca haftadan sonra korkuyorum durmayacaklar sanki çok hareketliler bazen diyom çıkacaklar galiba sen çanta hazırladin mi ben daha hic bi şey yapmadim bi hastane çıkışları yikadim utuledim çanta hazırlayınca koycam ama başka ne konur cantaya bilmiyorum

Yok yavrum daha hiç bir şey almadım Nasipse 15 gün sonra alırım bakalım senin ilk fazla alma ilk bebeğe çok gelir benim 1 ve 2 .de çok hediye geldi 3.lere beklemiyorum gelmez artik heralde

Merhaba bugün kontrolüm vardı. Plesenta aşağıda gebeliğin ilerleyen zamanlarında tehlikeli dedi. Tek yumurta ikizi fakat zar olup olmadığını tam göremedi. Plesenta aşağıda olan biri varmı sıkıntı tam ne oluyor. İkişki kesinlikle yasak dedi.

Matchless87 ne yaptın canım gittinmi doktora bebislerin nasıl alışveriş yaptinmi

Matchless87 ne yaptın canım gittinmi doktora bebislerin nasıl alışveriş yaptinmi
Canim daha gitmedim doktora iki haftada bir takip dedi doktor ama iyice agirlastim izmire gitmek gelmek sorun oluyo artık kizlarimin eşyaları hazır bütün kıyafetlerini yıkayın utuledim dolabı yatağı hazır sağsaglim gelsinler artık sen nasılsın gittin mi doktora kiloları nasıl benimkiler çok güçlendi tekmeleri canımı acıtıyor artık bi de Karnım çok kızarık çatlak gibi değilde nokta nokta alerji olmuşum gibi sen nasılsın ogluslarin zorluyor mu seni

Canım bende 2 hafta sonra kontrol idrarda protein çıktı 24 saatlik idrar toplama yaptım Allahasukur temiz çıktı yoksa doğuma alırız felen dedi doktor bende agirlastim iyice karnim diğer doğumdan catlagim için aynı çatlak.bide canım kıyafet prematüre mi aldın benim perinatolaji doktor 32 de doğum olur dedi sana bisey diyen oldumu kadın doğum doktorum da 35 olursa iyi olur dedi bakalım bende ne kadar durursa okadar iyi diyorum artık hayirlisi

ayça 44 merhaba bende Üçüz gebeyim 12.haftayım ve tek yumurta olanlarda zar yok senin
Merhaba bugün kontrolüm vardı. Plesenta aşağıda gebeliğin ilerleyen zamanlarında tehlikeli dedi. Tek yumurta ikizi fakat zar olup olmadığını tam göremedi. Plesenta aşağıda olan biri varmı sıkıntı tam ne oluyor. İkişki kesinlikle yasak dedi.
merhaba arkadaşım bende üçüz gebeyim ve biri telk yumurta ve arada zar yok 12.haftadanyım doktorlar cok umut vadedici konuşmuyor ikizden ikize tranfüzyon veya erken dogum olabilişrmiş tek yumurta olanlara redüksiyon yapalım deniliyor sen neler yasadın ? zar gözükdümü kaçıncı haftadasın tranfüzyon yasandımı ?

Canım bende 2 hafta sonra kontrol idrarda protein çıktı 24 saatlik idrar toplama yaptım Allahasukur temiz çıktı yoksa doğuma alırız felen dedi doktor bende agirlastim iyice karnim diğer doğumdan catlagim için aynı çatlak.bide canım kıyafet prematüre mi aldın benim perinatolaji doktor 32 de doğum olur dedi sana bisey diyen oldumu kadın doğum doktorum da 35 olursa iyi olur dedi bakalım bende ne kadar durursa okadar iyi diyorum artık hayirlisi
Ay bana da aynısını dedi ya napcaz perinotoloji 32 diyo takip eden kadın dogumcu da ne kadar kalırsa o kadar iyi olacak diyo çok kararsizim ne yapacağımı hiç biliyorum kıyafet fazla almadım ama bezleri prematüre alıyorum canım haftaya perinotoloji ye gitcem otuzuncu hafta olmuş olacak bakalım ne diyecek

Ay bana da aynısını dedi ya napcaz perinotoloji 32 diyo takip eden kadın dogumcu da ne kadar kalırsa o kadar iyi olacak diyo çok kararsizim ne yapacağımı hiç biliyorum kıyafet fazla almadım ama bezleri prematüre alıyorum canım haftaya perinotoloji ye gitcem otuzuncu hafta olmuş olacak bakalım ne diyecek
Çok fazla bez almayın hem çok çabuk büyüyorlar hemde bez bebeğinize iyi gelmeyebilir. Bazı bebekler alerjen olabiliyorlar.

ALLAH bagislasin kilosu iyi miydi bari bebislerin kaç gün kuvezde kaldı benimde kasilmalarim sertleşme çok var inşallah bende 32 görürüm

ALLAH bagislasin kilosu iyi miydi bari bebislerin kaç gün kuvezde kaldı benimde kasilmalarim sertleşme çok var inşallah bende 32 görürüm
1500-1300 gr dı 28 gün kaldılar. Çok şükür iyiler şimdi. Görürsün inşallah bolca dinlen su iç magnezyum al

33. Haftada doğum yaptım. Benimkilerde tek yumurta. Banada 32 yi görürsen şanslısın diyorlardı. 32 yi görünce 36 gibi doğum yapabilirsin dediler çapada. 33 te suyum geldi.
Kızlar nasıl anlıyorsunuz kasılmalari benim karnim taş gibi oluyo bi anda sanki o anda alttan sıcak bi şeyler akiyo garip bi ağrı giriyo kasigima bende geldiklerini anlayamam diye çok korkuyorum bi de bikaç doktora danistim kadın dogumcudan önce perinatologun dediğini önemse 32 de almam diyorsa mutlaka bildiği bi şey vardır zaten tek yumurta ikizleri durursalar hersey yolundaysa 34 de aliyorlarmis

Kızlar nasıl anlıyorsunuz kasılmalari benim karnim taş gibi oluyo bi anda sanki o anda alttan sıcak bi şeyler akiyo garip bi ağrı giriyo kasigima bende geldiklerini anlayamam diye çok korkuyorum bi de bikaç doktora danistim kadın dogumcudan önce perinatologun dediğini önemse 32 de almam diyorsa mutlaka bildiği bi şey vardır zaten tek yumurta ikizleri durursalar hersey yolundaysa 34 de aliyorlarmis
Kasılma denilen şey karnınızdaki sertleşme ve toplanmalar. Bunun düzenli ve kısa Süreli olması gerek. Ama bende Sancı çıkıyordu nst de. Ben hissetmiyordum. Gece 3 gibi suyun geldi. Ne bir Sancı ne bir Ağrı ne bir baskı. Ama kv göbeğin sanki aşağı indi demişti. Ve bir bebişi aşağıda hissediyordum. Ama lütfen sakin olun. Bol su için erken doğurmayı kafanızdan çıkarın.

neden 34 de alıyorlarmış 36 37 yi beklemiyorlarmış

ayça 44 merhaba bende Üçüz gebeyim 12.haftayım ve tek yumurta olanlarda zar yok senin

merhaba arkadaşım bende üçüz gebeyim ve biri telk yumurta ve arada zar yok 12.haftadanyım doktorlar cok umut vadedici konuşmuyor ikizden ikize tranfüzyon veya erken dogum olabilişrmiş tek yumurta olanlara redüksiyon yapalım deniliyor sen neler yasadın ? zar gözükdümü kaçıncı haftadasın tranfüzyon yasandımı ?
Merhaba canım bu hafta tekrar kontrolüm var detayları o zaman öğrenicem. Doktorlar olabilecek en kötü şeye hazırlıyor hastayı içini rahat tut rabbim isterse doğmalarına hiç bir sey mani olamaz. Benim plesenta aşağıda yukarı çıkabilirmiş 25. Haftaya kadar. Zar tam belli değildi henüz. Ama içini çok rahat tut.

benim zar yok canım kesin yani mono mono tek yumurta ikizi daha şimdiden kordonları iç içe geçmiş doktor 20.haftalarda ölürler diyor off offf...

Dua et canim benim de ölür 6ayda kadar diyodu çok dua ettim gerçekten 7 aya geldik bakalım bi sorun olmassa 34 e kadar duracaz

Back
X