• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek tüpü açık olup hamile kalanlar varmı

Benim tek yumurtalık ve tek tüpüm var.
Aşılama da denedim, tüp bebek de denedim olmadı.
Sonra ben kendi kendime hamile kaldım. Hiçbir kür, hiçbir şey kullanmadan. Sadece çok stressiz olduğum bir anda ve bebek olmasını düşünmeden geçirdiğim bir zamandı hamile kaldığım an.

merhaba
tekrarlayan düşükleri araştırıyordu dr ,rahim filmi istedi ve orda belli oldu,hamile kalmamda bir sorun yokta bebek durmuyor bendede,bakalım hayırlısı inş,Allah isteyenlere nasip etsin ne diyelim[/QU
ben de aynen senin gibi oldu.2 kez düşük yaptım nedeni araştırıldığında hsg de sağ tüpüm kapalı çıktı:( öğrendikten sonra da acaba tekrar hamile kalabilecek miyim diye korkuyorum ama bilmeden önce iki kez hamile kaldım.

arkadaşlar merhaba,
6 yıllık evliyim. 2 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum. bir muayene sonucunda çikolata kistim olduğunu öğrendim. sonrasında çocuk düşünmeye başladık. 7 ay beklememize rağmen hamile kalamadım. bir kaç doktora daha gittim.
iyi diye tavsiye edilen bir profesöre gittim. ve kistim olduğunu ve laparoskopi yapılması gerektiğini söyledi. sonrasında hamile kalabileceğimi söyledi. ve apar topar laparoskopi oldum. 1 ay sonra kontrole gittiğimde tek tüpümün yapışık olduğunu ve doğal yollardan hamile kalamayacağımı söyledi. tüp bebek yapmaya karar verdik. sonuç negatif. benim için tam bir yıkım oldu. adet düzensizlikleri nedeniyle kendimi bir çok defa hamilemiyim düşüncesine kaptırdım. ve geç de olsa gelen adetim sonucunda her defasında daha da yıprandım. yaşam tarzım ve kullandığım hormonlar sonucunda çok kilo aldım. şu an zayıflamak için çabalıyorum. metabolizmam yavaş çalışıyor ve tiroid yetmezliği var. benim durumumda olup hamile kalan var mı?

Back