How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tek Tüple Hamiş Olan Var mı?

canım inşallah yaşayacağız ve burada paylaşacağız.ben de laparoskopi oldum.sol tüpüm kurtarılmış ama sağ tüp hasarlı yani sağdan zor hamile kalmam.bir ay doldu ikinci aydayım bakalım ne olacak.Allah ardımcımız olsun inşallah..

Arkadaşalr benim de tek tüpüm kapalı, inşallah diğeriyle hamile kalabilirim, doğal yollardan tüplerimizi açmak mümkün mü acaba, çakşır kökü suyu ile hamile kaldığını söyleyenler var, hayırlı haberlerde buluşmak dileğiyle...

Arkadaşalr benim de tek tüpüm kapalı, inşallah diğeriyle hamile kalabilirim, doğal yollardan tüplerimizi açmak mümkün mü acaba, çakşır kökü suyu ile hamile kaldığını söyleyenler var, hayırlı haberlerde buluşmak dileğiyle...
ben varım cnm ilk gebeliğimde dış gebelik oldu sağ tup alındı uç ay korunduk sonra tedavisiz hamile kaldım bir oğlum oldu sonra yine oğluma kardeş istedik ve o ay hamile kaldım ama ne yazzıkki dış gebelik oldu ilaçla duşuruldu şimdi yine uğraşıyrum

Back