How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tek Tüple Hamiş Olan Var mı?

--------------------------------------------------------------------------------

KIZLARRR BEN GELDİMMMM!Allaha şükürler olsun ki yeniden aranıza dönebildimmm!Ama fazla oturamadığım için fazla takılamayacağım.Dualarınızla iyiyim tekrar tekrar teşekkürlerrr!
Umarım kuğum ve meralun da iyidirler!Tabiki onların ameliyatları benimkinden çok daha zordu!
:nazar:

Ama ne yazık ki tüpüm açılamadı senağlama Çok üzüldüm ama ben şansımı denedim!senağlama
Aslında hsg de sağ tıkalı diye çıkmıştı ama lsk da sol tüpün tıkalı olduğu ortaya çıktı!!!Ayrıca doğuştan da 1 cm lik kistim varmış hazır açmışken onuda almışlar!
Diğer ayrıntıları sonra anlatırım çünkü çok fazla oturamıyorum hepinizi öptümmmm!!!:1hug::enbuyukkk:

Guley canim bu durumda sag tup acikmi demek oluyor oyle ise eger eger oyle ise yinede umut var demek , kendini yorma canim daha yeni ameliyattan ciktiniz dinlenmeniz lazim simdi , benimde esim yarin hastaneye yatacak oda ameliyat olacak belinden Allah (c.c) hepimizin yardimcisi olsun 1 ay once ben ameliyat oldum simdi esim Rabbim hayirlara cikarsin insaallah

--------------------------------------------------------------------------------

KIZLARRR BEN GELDİMMMM!Allaha şükürler olsun ki yeniden aranıza dönebildimmm!Ama fazla oturamadığım için fazla takılamayacağım.Dualarınızla iyiyim tekrar tekrar teşekkürlerrr!
Umarım kuğum ve meralun da iyidirler!Tabiki onların ameliyatları benimkinden çok daha zordu!
:nazar:

Geçmiş olsun canım.İnşallah kısa zamanda iyileşirsin.
Sağ açık çıktıysa umudun var demekki aşılamada.
Bende bugün dr.a gittim bana laparoskopi olacaksn aşılamadan önce ol.İstiyosan hemen cuma günü yapalım dedi.Çok korkuyorum hala.Yarın evet dersem arayıp randevu alacağım.Sen biraz bana umut verdin.yaa yinede korku başa bela :((

İnşallah kuğum ve meralun da iyileşir kısa zamanda.

Guley canim bu durumda sag tup acikmi demek oluyor oyle ise eger eger oyle ise yinede umut var demek , kendini yorma canim daha yeni ameliyattan ciktiniz dinlenmeniz lazim simdi , benimde esim yarin hastaneye yatacak oda ameliyat olacak belinden Allah (c.c) hepimizin yardimcisi olsun 1 ay once ben ameliyat oldum simdi esim Rabbim hayirlara cikarsin insaallah

Canım evet sağ tüpüm açık!Bol bol yatıp nazlanıyorum evde!!Şimdiden eşine çok geçmiş olsun,umarım onunda ameliyatı iyi geçer:))a.s.

Geçmiş olsun canım.İnşallah kısa zamanda iyileşirsin.
Sağ açık çıktıysa umudun var demekki aşılamada.
Bende bugün dr.a gittim bana laparoskopi olacaksn aşılamadan önce ol.İstiyosan hemen cuma günü yapalım dedi.Çok korkuyorum hala.Yarın evet dersem arayıp randevu alacağım.Sen biraz bana umut verdin.yaa yinede korku başa bela :((

İnşallah kuğum ve meralun da iyileşir kısa zamanda.
Teşekkür ederim arkadaşım.a.s.
Canım bence de ol lsk!!Çünkü için rahatlıyor,bak ben sağ biliyordum sol kapalı çıktı!Tedavi de ona göre olacak..hem başka yapışıklıklar varmı diye de bakıyorlar ama allahtan bende yokmuş!Çok zor bir operasyon değil.

güleyciğim dün laparoskopi olmuş olman lazımdı. nasıl geçti umarım hayırlı haberlerle gelirsin canım. biran önce haber verirsen sevinirim. merakta bırakma bizi.çok öpüyorum canım.Şeniz

Geldim arkadaşım sağlıkla!!Sen nasılsın canım?nasıl gidiyor?a.s.

benımde tek tüpüm tıkalı laparaskopi oldum açılmadı dr. hemen tüp bebege gecelim dedi tek tüple hamile kalmak çokmu zor anlamadım butun sonuçlarımda normal sevgiler

Kızlar merhaba benimde dış gebelikten sol tüpüm alındı
1 yılın sonunda normal yoldan hamile kaldım
Darısı tüm isteyenlere inş.

Herkese merhaba
Bende tüplerden muzdarip biriyim.Hikayem biraz uzun ama anlatayım.ıki yıllık evliyim ve hiç korunmadık.Dr.muayenelerinde herşey çok iyi çıktı eşimde ve bende sorun yoktu.Dr.aşılama yapalım diye ısrar etti ama ben normal yoldan olsun istedim.Aradan 15 ay geçti olmayınca araştırdım tüplerde sorun oluncada olmayabiliyormuş.Dr. bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi tekrar gittim tüplerime baktırmak istiyorum dedim ve hsg sonunda iki tüpümde tıkalı çıktı hiç beklemeyin tüp bebek yaptırın dedi ve beni onca ay boşuna oyaladı. Bende Denizliye gittim ve laparaskopi oldum. Laparaskopi olduğum hastane aynı zamanda tüp bebek hastanesi.Ben ameliyattan çıkar çıkmaz eşim sonucu sormuş dr.Zor oldu ama açtık demiş normalde iki tüp ilaç kullanılır ben 4 tüp ilaç kullandım ama benim gözle göremeyeceğim mikroskobik kalıntılar kalmış olabilir demiş Miyomlar kist rahim içi ve dışı yapışıklıklar vardı onları temizledim demiş. Akşam üstü beni kontrele geldi açılmadı dedi ben siz açtım demişsiniz diyince açtık ama işlevi yok tüp bebek yapalım ödemelerde kolaylık sağlarız dedi.Dikişleri aldırmaya gittiğimdede açamadık tüplerin tamamen kapalı yine tüp bebek dedi.39 yaşına girdim ama yumurtlamam çok iyiymiş bunu değerlendirelim dedi.Lap. olalı bu 5.ayım hala bişey yok Dr.larada güvenmiyorum. O yüzden tek tüpü açık olanlar ve yaşı genç olanlar sizler daha şanslısınız.Umudunuzu yitirmeyin ama her doktorada güvenmeyin

Olmaz olur mu annem var beni doğurmuş kaydirigubbakcemile3 Moralini bozma 28 sene evvel annem o imkanlarla hamile kaldıysa sen rahat rahat doğurursun ama kafanı çok takmamalısın. Bir de şarap ya da likördü sanırım öyle bir kür uygulamış annem. Vakti zamanında onu tavsiye etmişler. Eskilerin bir bildiği vardır sen de ilişki öncesi ufak bir bardak dene istersen.

Herkese merhaba
Bende tüplerden muzdarip biriyim.Hikayem biraz uzun ama anlatayım.İki yıllık evliyim ve hiç korunmadık.Dr.muayenelerinde herşey çok iyi çıktı eşimde ve bende sorun yoktu.Dr.aşılama yapalım diye ısrar etti ama ben normal yoldan olsun istedim.Aradan 15 ay geçti olmayınca araştırdım tüplerde sorun oluncada olmayabiliyormuş.Dr. bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi tekrar gittim tüplerime baktırmak istiyorum dedim ve hsg sonunda iki tüpümde tıkalı çıktı hiç beklemeyin tüp bebek yaptırın dedi ve beni onca ay boşuna oyaladı. Bende Denizliye gittim ve laparaskopi oldum. Laparaskopi olduğum hastane aynı zamanda tüp bebek hastanesi.Ben ameliyattan çıkar çıkmaz eşim sonucu sormuş dr.Zor oldu ama açtık demiş normalde iki tüp ilaç kullanılır ben 4 tüp ilaç kullandım ama benim gözle göremeyeceğim mikroskobik kalıntılar kalmış olabilir demiş Miyomlar kist rahim içi ve dışı yapışıklıklar vardı onları temizledim demiş. Akşam üstü beni kontrele geldi açılmadı dedi ben siz açtım demişsiniz diyince açtık ama işlevi yok tüp bebek yapalım ödemelerde kolaylık sağlarız dedi.Dikişleri aldırmaya gittiğimdede açamadık tüplerin tamamen kapalı yine tüp bebek dedi.39 yaşına girdim ama yumurtlamam çok iyiymiş bunu değerlendirelim dedi.Lap. olalı bu 5.ayım hala bişey yok Dr.larada güvenmiyorum. O yüzden tek tüpü açık olanlar ve yaşı genç olanlar sizler daha şanslısınız.Umudunuzu yitirmeyin ama her doktorada güvenmeyin

çok doğru söylüyorsunuz tümünü tenzih ederim fakat aralarında bu şekilde yaklaşan doktorlar da var maalesef. Yaşınızı bu kadar kafanızda büyütmeyin. Çok zor bir dönem atlatmışsınız fakat hala geç kalınmış değil. İsterseniz bir kaç doktora daha görünün. Olmaazsa tüp bebek denersiniz içiniz rahat etmiş olur. Allah acil şifalar versin.

Teşekkür ederim Aybish.Beni 15 ay boşu boşuna oyalayan doktor şimdi hapiste bir hastasının ölümüne sebebiyet vermekten. Şu bi gerçekki tüp bebek çağımızda çok iyi bir ticaret sektörü bu yüzden suistimallerde çok oluyor Doktorlar ne derse inanıyoruz Tüp bebek içinde iyi bir doktor bulmak lazım ve birde maddi durumu ayarlamak lazım o yüzden şuan beklemekteyim.

2 hafta önce benimde dış gebelikten sağ tüpüm alındı . inşallah hayırlıı ile bende yakın zamanda bende tek tüple hamiş kaldım yazarım.

slm bayanlar sanırım yarı yarıya düşüyo tek tüple hamile kalmak yukarıda yazan arkadaşa benziyor benımde hikayem hangi dr güvenecegimi şasırdım boşu bosuna ugrasmısım birşey yok dediler banada malesefki tek tüp tıkalıyımıs laparaskopi oldum oda işe yaramadı açılmadı boşuna ameliyat oldum yani bilen varmı bitkisel tedavilerde tüp açılırmı araştırdım ama bulamadım bende sevgiler... herşey gönlümüzce olur inşallah

Merhaba xxxnezo. hemen hemen aynı sıkıntıları yaşıyoruz seninle Allah yardımcımız olsun hepimizin. Ben şuan işe yararmı bilmiyorum ada yağını ve sütle maydanoz kürünü yapıyorum birde incir kaynatıp içiyorum umut dünyası boş durmaktan iyidir herhalde ama sen bana göre biraz daha şanslısın en azından bir tüpün sağlam bunları sende deneyebilirsin

mavera 71 canım slm umut dünyası evet işte saçma gelen şeyleir bile yapıyoruz nedense
ada yagıyla ne yapıyosun nasıl uygulanıyor bende süt ve maydonuzu deniyecegim birde inciri zor ihtimal aslında dr bile açamadıki tüpü süt ve maydanozunda zararı olurumu acaba bir yerde okudum sıcak yapıldıgında rahimde sarkma olabilir diye okudum yine bu sitede yarın deniyecegim bakalım sevgiler....

Merhaba xxxnezo kusura bakma canım yazını şimdi gördüm. Birkaçgündür internete girmedim. Ada yağını aynı zamanda elma yağıda deniyor buna adetin bittikten sonra bir pamuğa batırıyorsun birazda sıvı yağa batırıp pedin üzerinden arana koyuyorsun. Ben akşam yatarken koydum sabah çıkardım bunu 3 gün yaptım. Senin en azından tek tüpün açık sende daha çok işe yarayabilir. Tedbir bizden taktir Allah'ın Ben internette çok araştırdım başka sitelerede girdim tek tüple hamile kalan çok insan var. Hatta tüpleri kapalı olup hamile kalanda var. Ona bakarsan herşeyi normal olup tüpleri açık olup hamile kalamayanda çok var. Herşey Allah'ın taktiri. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakarsın ufacık bir şey sebep olur hamile kalırım. Bu kadar umutsuz olma

benimde 3. cocuktan sonra tek tupum kapandi kendiliginden ve 9 eylul calisma gerceklesti hamis kalabilecekmiyim acep

Back