How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tek Tüple Hamiş Olan Var mı?

ya arkasaşlar bişey soracağım.laparaskopiyi tüpler açıkmı tıkalımı diye yaptırıyorsunuz.filimde belli olmuyormu.ben sadece film çekilmiştim ...........senağlama

Rahim filminde biri kapalı çıktı benim onun için yapcaklar.Gerçekten kapalı mı değil mi diye , açıksa bile yapışıklık varmı diye, sonra kanallarla yumrtalık ilişki kurabiliyor mu diye ve kanal ucunda bazı et beni gibi şeyler yumurtayı tutmayı engelleyebiliyormuş.İşte tüm bu soruların cevabını laparoskopi veriyor.

Kaldı ki filmde kapalı çıkan bi kanal %100 kapalı olmayabiliyormuş.O an ksıldığı için öyle de çıkabiliyormuş.

Senin film de iki kanalda açıkmıydı?

Filmde açıksa gerek olmaz zaten.
Bana da şart demedi.Ama şansım %50 sonuçta.Bende 2 aşılamam tutmayınca yaptırayım bari dedim.

mrb.benim doğuştan sol tüpüm ve yumurtam yokmuş.buda sezeryan sırasında ortaya çıktı.anlayacağınız ben evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım.ustelik hıç haberim yoktu.doktorum hamile kalamayabilirdin demişti ama hamile kalmak biraz uzuyo galiba.allah her isteyene bebiş nasip etsin.

mrb.benim doğuştan sol tüpüm ve yumurtam yokmuş.buda sezeryan sırasında ortaya çıktı.anlayacağınız ben evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım.ustelik hıç haberim yoktu.doktorum hamile kalamayabilirdin demişti ama hamile kalmak biraz uzuyo galiba.allah her isteyene bebiş nasip etsin.

Evet benim bi akrabam hemşire kendisi, ben ona sol kanalımın kapalı çıktığını söyleyince, bunun birçok kadında olduğunu ama sorun yaşamadıkları için ortaya çıkmadığını söyledi.Sende belki normal doğum yapsaydın bilemeyecektin.İşte hayat ilginç sürprizlerle dolu.Neyse artık 2.yi düşünürken zamanlamayı göz önüne alın bari ;)

Ne güzel 8 ayda çok geç bir zman değil canım, Allah bağışlasın.

Evet bizim zaman biraz daha uzuyo.Ben 2 yıldır istiyorum olmadı 2 aşılamam oldu.

sevgili Guley,
ben tek tuple 2 kere hamile kaldim.inan bana zamani gelince tek tuplede olsa oluyor yeterki Rabbim nasip etsin!!
sana tavsiyem kendini hic strese sokma sen strese girdikce ve her ay hamileligini bekledikce olmaz.
kendini ve kafani rahat birak goruceksinki en yakin zamanda hamile kalmissin.
cunki kafan ne kadar rahatsa yumurtaliklarin o kadar iyi calisir yumurtalarini ve vucudumuzun her yerini kontrol eden beynimiz biliyorsun.
hic gun ve ay sayma...
eger jinekolojik olarak bir sorunun yoksa kafan rahat oldugu mudettce hamile kalmaman icin hic bir sorun yok demektir.
benim 2 tane bebegim var(SIMDI BUYUDULER GERCI)
3.icin yola ciktim ama hic kafama takmiyorum ben kararimi verdimya simdi gonul rahatligiyla denememizi gerceklestiriyoruz az kaldi biliyorum hic gun saymiyorum,hic birseyin takibinide yapmiyorum.
biliyorum en yakin zamanda vucudum hazir olucak ve bebegim bana gelicek cunki kafam hazir,kafamda vucudumu hazirliycak ve pozitif test sonucum gelicek.

Arkadaslar bende daha 2 hafta once dis gebelikten ameliyat gecirdim ,hacca gitmistik orda ogrendim hamileligimi gelince doktora gittigimde dis gebelik oldugu ortaya cikti ve acilen alinmasi gerekti hayati tehlikesi varmis ,ic kanama olabilirmis , 9 haftalikmis bebisim :çok üzgünüm:
Yinede Rabbim herseyin hayirlisini verir , bundada vardir bir hayir diyoruz artik .benimde bebekle birlikte sag yumurta kanalini aldilar ,simdi sadece sol yumurta kanalim var bu durum beni cok uzmustu hani bir daha bebegim olmazsa kuruntusu vardi icimde her ne kadar doktorlar olabilecegini soylesede , ama yazilari okudukca umidim guclendi , birde icinizde daha once dis gebelik geciren arkadaslar olmus netten okuduguma gore bunun tekrar etmesi daha once gecirenlerde daha fazla imis birde hamilelik suphesi oldugunda hemen doktor kontrolunde olmak gerekiyormus oyle yaziyodu

sevgili Guley,
ben tek tuple 2 kere hamile kaldim.inan bana zamani gelince tek tuplede olsa oluyor yeterki Rabbim nasip etsin!!
sana tavsiyem kendini hic strese sokma sen strese girdikce ve her ay hamileligini bekledikce olmaz.
kendini ve kafani rahat birak goruceksinki en yakin zamanda hamile kalmissin.
cunki kafan ne kadar rahatsa yumurtaliklarin o kadar iyi calisir yumurtalarini ve vucudumuzun her yerini kontrol eden beynimiz biliyorsun.
hic gun ve ay sayma...
eger jinekolojik olarak bir sorunun yoksa kafan rahat oldugu mudettce hamile kalmaman icin hic bir sorun yok demektir.
benim 2 tane bebegim var(SIMDI BUYUDULER GERCI)
3.icin yola ciktim ama hic kafama takmiyorum ben kararimi verdimya simdi gonul rahatligiyla denememizi gerceklestiriyoruz az kaldi biliyorum hic gun saymiyorum,hic birseyin takibinide yapmiyorum.
biliyorum en yakin zamanda vucudum hazir olucak ve bebegim bana gelicek cunki kafam hazir,kafamda vucudumu hazirliycak ve pozitif test sonucum gelicek.

canım çok teşekkürler!!Umarım kısa zamanda bende bebişlerime kavuşurum!Allahım çocuklarını sana ve eşine bağışlasın:)
Önümüzdeki hafta laparoskopi olacağım ve ondan sonra da herşeyi zamana bırakacağım!Zaten çok yoruldum beklemekten senağlama Her ay regl nöbeti tutmaktan....Darısı bizlerede artık!!!:emir_bebek:

canım ne kadar şaslıymışsın!Allah bağışlasın bebişini:)Ben de 2 yıldır bekliyorum yolunu ama neyazık ki kollarım hala boşsenağlama

Arkadaslar bende daha 2 hafta once dis gebelikten ameliyat gecirdim ,hacca gitmistik orda ogrendim hamileligimi gelince doktora gittigimde dis gebelik oldugu ortaya cikti ve acilen alinmasi gerekti hayati tehlikesi varmis ,ic kanama olabilirmis , 9 haftalikmis bebisim :çok üzgünüm:
Yinede Rabbim herseyin hayirlisini verir , bundada vardir bir hayir diyoruz artik .benimde bebekle birlikte sag yumurta kanalini aldilar ,simdi sadece sol yumurta kanalim var bu durum beni cok uzmustu hani bir daha bebegim olmazsa kuruntusu vardi icimde her ne kadar doktorlar olabilecegini soylesede , ama yazilari okudukca umidim guclendi , birde icinizde daha once dis gebelik geciren arkadaslar olmus netten okuduguma gore bunun tekrar etmesi daha once gecirenlerde daha fazla imis birde hamilelik suphesi oldugunda hemen doktor kontrolunde olmak gerekiyormus oyle yaziyodu

arkadaşım işallah kısa zamanda tekrar hamiş olursun ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişini!!!Kendine çok dikkat etmen gerekiyor demek ki bundan sonra!Daima doktor kontrolünde olacaksın:):emir_bebek::nazar:

Canim benim cok tesekkur ediyorum Rabbim sanada minicik elleri ayaklari olan tatlimi tatli bebisler nasip etsin en kisa zamanda

Rahim filminde biri kapalı çıktı benim onun için yapcaklar.Gerçekten kapalı mı değil mi diye , açıksa bile yapışıklık varmı diye, sonra kanallarla yumrtalık ilişki kurabiliyor mu diye ve kanal ucunda bazı et beni gibi şeyler yumurtayı tutmayı engelleyebiliyormuş.İşte tüm bu soruların cevabını laparoskopi veriyor.

Kaldı ki filmde kapalı çıkan bi kanal %100 kapalı olmayabiliyormuş.O an ksıldığı için öyle de çıkabiliyormuş.

Senin film de iki kanalda açıkmıydı?

canım ben rahim filmi çekildim benim iki tarafta açık sorun yok dedi dr.lar dün aşılama yapıldım allahtan hayırlısı kafayya takmıyorum biraz kendime dikkat ediyorum iş yapmamaya çalışıyorum bakalım hayırlısı .:emir_bebek:
bende 7 yıllık evliyim 3 yıldır ara dr tedavisi görüyorum eşim fazla üsteleyip o dr bu dr gezmek istemiyor ama ben çok direttim şimdi yakında özle hast.var orda dr iyi aşılkamayla başladık allah izin verirse 2-3 deneme yapacağız olmadı ege tüpe gidik genetik araştırma belki laparaskobi yaptırırım .inş.allahım onlara gerek kalmadan hemen hamile kalırım..............senağlama

arkadasım hıc kendını bunaıma sokma banada tek tupun tıkalı dedıler tup bebek yapalım dediler istanbulda mustafa bahcecıye gıttım,ondanda teyıd alırsam yaptıracaktım,polıkıstık over oldugunu soyledı ve tek tuple dahı hamıle kalabılecegımı soyledı ve glıfor ve klomen verdı ilac tedavısı yapıcam dedı hıc ınanasım gelmemıstı ama 2 ay sonra dogal yollardan hamıle kaldım su an 7 aylık hamıleyım hıc uzulme ve akısına bırak ALLAH sanada nasıp eder ınsallahh

slm kızlar benim annem 8 yıl önce dış gebelige kaldı ve tek tüpünü aldılar doktorlar hamile kalabilirsin demişler ve annem 8 yıldır korunmuyo ama maalesef hala bir kardeşim olmadı sanırım doktorlar sikolojik boyutunu düşünerek hamile kalabilirsin diyolar ama böle olması daha kötü degilmi rabbim her isteyene hayırlı evlat hayırlı bebişler versin evlenince banada tabii

Yok canım ya kalma sansı var elbette.Olmazsa demezler.Ama önemli olan diğer kanalın açık mı kapalı mı olduğu, kanal-yumrtalık iyilişkisinin olup olmadığı vb. sorunlar olup olmadığı.Bunu da ancak laparoskopiyle öğrenebiliriz.

Biraz da kısmet galiba..

arkadasım hıc kendını bunaıma sokma banada tek tupun tıkalı dedıler tup bebek yapalım dediler istanbulda mustafa bahcecıye gıttım,ondanda teyıd alırsam yaptıracaktım,polıkıstık over oldugunu soyledı ve tek tuple dahı hamıle kalabılecegımı soyledı ve glıfor ve klomen verdı ilac tedavısı yapıcam dedı hıc ınanasım gelmemıstı ama 2 ay sonra dogal yollardan hamıle kaldım su an 7 aylık hamıleyım hıc uzulme ve akısına bırak ALLAH sanada nasıp eder ınsallahh

Canım teşekkür ederim!!sağlıkla bebeğini kucağına alırsın işallahhh!:emir_bebek:Darısı bizim de a.s.başımıza!!

slm kızlar benim annem 8 yıl önce dış gebelige kaldı ve tek tüpünü aldılar doktorlar hamile kalabilirsin demişler ve annem 8 yıldır korunmuyo ama maalesef hala bir kardeşim olmadı sanırım doktorlar sikolojik boyutunu düşünerek hamile kalabilirsin diyolar ama böle olması daha kötü degilmi rabbim her isteyene hayırlı evlat hayırlı bebişler versin evlenince banada tabii

Umarım annen de,bizlerde kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz...:emir_bebek:

Kızlar bugün laparoskopi için gün aldım!!Haftaya perşembe olucam işallah...benim için dua edin lütfensenağlamatüpüm açılır umarımmma.saçılır da kısa zamanda bende hamiş olurum:))

Canim guleycigim dualarim seninle insaallah ameliyatin basarili gecer ve en kisa zamanda bebis haberini aliriz Allah yar ve yardimcin olsun canim benim

güleyciğim dün laparoskopi olmuş olman lazımdı. nasıl geçti umarım hayırlı haberlerle gelirsin canım. biran önce haber verirsen sevinirim. merakta bırakma bizi.çok öpüyorum canım.Şeniz

Back