--------------------------------------------------------------------------------
KIZLARRR BEN GELDİMMMM!Allaha şükürler olsun ki yeniden aranıza dönebildimmm!Ama fazla oturamadığım için fazla takılamayacağım.Dualarınızla iyiyim tekrar tekrar teşekkürlerrr!
Umarım kuğum ve meralun da iyidirler!Tabiki onların ameliyatları benimkinden çok daha zordu!
Guley canim bu durumda sag tup acikmi demek oluyor oyle ise eger eger oyle ise yinede umut var demek , kendini yorma canim daha yeni ameliyattan ciktiniz dinlenmeniz lazim simdi , benimde esim yarin hastaneye yatacak oda ameliyat olacak belinden Allah (c.c) hepimizin yardimcisi olsun 1 ay once ben ameliyat oldum simdi esim Rabbim hayirlara cikarsin insaallah
Teşekkür ederim arkadaşım.a.s.Geçmiş olsun canım.İnşallah kısa zamanda iyileşirsin.
Sağ açık çıktıysa umudun var demekki aşılamada.
Bende bugün dr.a gittim bana laparoskopi olacaksn aşılamadan önce ol.İstiyosan hemen cuma günü yapalım dedi.Çok korkuyorum hala.Yarın evet dersem arayıp randevu alacağım.Sen biraz bana umut verdin.yaa yinede korku başa bela(
İnşallah kuğum ve meralun da iyileşir kısa zamanda.
güleyciğim dün laparoskopi olmuş olman lazımdı. nasıl geçti umarım hayırlı haberlerle gelirsin canım. biran önce haber verirsen sevinirim. merakta bırakma bizi.çok öpüyorum canım.Şeniz
Herkese merhaba
Bende tüplerden muzdarip biriyim.Hikayem biraz uzun ama anlatayım.İki yıllık evliyim ve hiç korunmadık.Dr.muayenelerinde herşey çok iyi çıktı eşimde ve bende sorun yoktu.Dr.aşılama yapalım diye ısrar etti ama ben normal yoldan olsun istedim.Aradan 15 ay geçti olmayınca araştırdım tüplerde sorun oluncada olmayabiliyormuş.Dr. bana hiç böyle birşeyden bahsetmedi tekrar gittim tüplerime baktırmak istiyorum dedim ve hsg sonunda iki tüpümde tıkalı çıktı hiç beklemeyin tüp bebek yaptırın dedi ve beni onca ay boşuna oyaladı. Bende Denizliye gittim ve laparaskopi oldum. Laparaskopi olduğum hastane aynı zamanda tüp bebek hastanesi.Ben ameliyattan çıkar çıkmaz eşim sonucu sormuş dr.Zor oldu ama açtık demiş normalde iki tüp ilaç kullanılır ben 4 tüp ilaç kullandım ama benim gözle göremeyeceğim mikroskobik kalıntılar kalmış olabilir demiş Miyomlar kist rahim içi ve dışı yapışıklıklar vardı onları temizledim demiş. Akşam üstü beni kontrele geldi açılmadı dedi ben siz açtım demişsiniz diyince açtık ama işlevi yok tüp bebek yapalım ödemelerde kolaylık sağlarız dedi.Dikişleri aldırmaya gittiğimdede açamadık tüplerin tamamen kapalı yine tüp bebek dedi.39 yaşına girdim ama yumurtlamam çok iyiymiş bunu değerlendirelim dedi.Lap. olalı bu 5.ayım hala bişey yok Dr.larada güvenmiyorum. O yüzden tek tüpü açık olanlar ve yaşı genç olanlar sizler daha şanslısınız.Umudunuzu yitirmeyin ama her doktorada güvenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?