Canım insallah Allah kimsenin içinde de bizim çabalarımızı boşa çıkarmasın. Yok zaten artık maddi manevi şu sıralar tüp bebek falan düşünemem belki 4-5 ay sonra. O yüzden büyük ihtimalle aşılama yaptırırım. Senin tüpün de insallah açılır , açılan çok oluyomuş duymuştum. Doktorun ne dedi yani açılma şansı neymiş?
güley canım bugün bende doktorumla tekrar bi konuşcam. bakalım ne dicek. çünkü ben çok kafaya taktım eşim de kızmaya başladı hemen umutsuzluğa kapılma diye.doktorla konuşalım bidaha dedi. inşallah hayırlı haberlerle gelirim. ve bunu sizinle hemen burda paylaşırım.
gülay arkadaşım.slm. ben doktorumla konuştum.çocuk sahibi olman için bi sorun yok dedi. hiç merak etme en kısa zamanda olucak dedi. şuan herşey normalmiş. sakın kafana takma ozaman iş zorlaşır dedi,. biraz rahatladım pozitif olmaya çalışıyorum artık. kötü düşünceleri kafamdan atıcam. en iyisi bu. inşallah daha güzel haberleride burda sizinle paylaşacağım. kendine iyi bak canım.,:dance:,,sırnaşık şey,,,:teytey:, ,
Sena.kocer ne güzel çıkmış herşey.Artık stres yok çünkü yumurtaların gelişmez..
Canım merhaba!Laparoskopi olacaktın?Gelişmeler nasıl gidiyor?Ben daha regl olamadım gelmesini bekliyorum,hayılısıyla teşrif etse!!Beklemek daha da zorluyor zaten insanı..a.s.
Haftaiçi dr.la görüşcem.Dosyama bakıp bana ona göre tarih verecekler.
Bende daha adet olmadım offf beklemek zor ya..
Kız biz bide regl olmayı beklerken hamiş olurmuşuz!!Ne güzel olurdu dimi??Laparoskopiden de kurtulurduk valla:)))
Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et ....
canım bunu ben gerçekten okudumuştum yani tıbben imkansız gelen şeyler olabilkiyor bazen onu anlatmak istemiştim mesala bir kerede menepoza girmiş yaşlı bir bayanın hamile kaldığını tv haberlerde izlemiştim Allah isteyince oluyor,dr tüplerin ikisinide kapalı görmüş fakat biri açıktır veya kapalılık derecesi azdır ve yumurta bir şekilde ilerlemiş olabilir bu kadarını yazmıyordu ama bir gerçek varki hayatta olmaz denilen şeyler bile olabiliyor yani oturup bir mucize beklemek doğru değil ama insan umutlarınıda hiçbir zaman kaybetmemeli kısaca bunu demek istemiştima.s.a.s.
Benim mucize umudum şu dakikaya kadarmışBeklenen oldu biyolojik saatim farklı yönde de olsa hala çalışıyor!!4 gün gecikmeli reglim geldi senağlama
Büyük bir ihtimalle de haftaya salı laparoskopimi olurum..İşallah tüpüm açılırda bu kadar çektiklerimize değer!!senağlama
senağlamasenağlamasenağlama
Sabahtır ağlıyorum zaten
Benimde kahverengi lekem var.Olcam bende galibaa.Daha kanama gelmedi ama kanama öncesi gelir bu bende.senağlama
İnşallah lap. iyi geçerde açılır tüm tıkanıklıklar....
Bende işte tam adetimi bekliyorum.Dru arayıp, görüşcem randevu alcam.
Walla bizi lap. paklayacak galibba((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?