Tek Tüple Hamiş Olan Var mı?

güley canım bugün bende doktorumla tekrar bi konuşcam. bakalım ne dicek. çünkü ben çok kafaya taktım eşim de kızmaya başladı hemen umutsuzluğa kapılma diye.doktorla konuşalım bidaha dedi. inşallah hayırlı haberlerle gelirim. ve bunu sizinle hemen burda paylaşırım.

Canım benim doktor kesin birşey söylemedi!Laparoskopide bi deneyelim şansımızı,bakarsın açılır dedi!!Belki başka problemler vardır,yapışıklık gibi!!Allahım nasıl takdir ederse artık...ama umarım açılır:))a.s.

Evet bencede canım bir konuş bakalım!Belki olan tüpünde yumurta gelişir ve aşılama filan yapılır!!Ne kadar güzel olur.Doktordan gelince mutlaka yaz arkadaşıma.s.

Kızlar bazen açık bir kanal bile filmde kasılmadan dolayı kapalı çıkabiliyor.Bunu da unutmayalım, yoksa iki tüpü kapalı olanlar nasıl hamile kalıyolar.Siz de bilirsiniz ki rahim filminden önce hepimiz çok korktuk, kimbilir belki kendimizi çok kastığımız için kapalı çıkmıştır.Pozitif düşünceye devam lütfen

Hakikaten böyle bir kasılma da olmuş olabilir!!Ama yinede sonucu laparoskopi de öğrenicez...Ama pozitif düşünce tabiki herzaman önemli!!Allahım kısa zamanda bana ve benim çektiğim acıları çeken herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et!!

gülay arkadaşım.slm. ben doktorumla konuştum.çocuk sahibi olman için bi sorun yok dedi. hiç merak etme en kısa zamanda olucak dedi. şuan herşey normalmiş. sakın kafana takma ozaman iş zorlaşır dedi,. biraz rahatladım pozitif olmaya çalışıyorum artık. kötü düşünceleri kafamdan atıcam. en iyisi bu. inşallah daha güzel haberleride burda sizinle paylaşacağım. kendine iyi bak canım.,:dance:,,sırnaşık şey,,,:teytey:,,

Canım benim içinin rahat etmesine sevindim!!Bak herşey normalmiş:)Zaten insan huzursuz oldukça geleceksede gelmiyor bebeğimiz...Umarım en kısa zamanda kucaklarımız dolar hepimizin!!:teytey:Sende kendine iyi bak!!a.s.

Sena.kocer ne güzel çıkmış herşey.Artık stres yok çünkü yumurtaların gelişmez..

Canım merhaba!Laparoskopi olacaktın?Gelişmeler nasıl gidiyor?Ben daha regl olamadım gelmesini bekliyorum,hayılısıyla teşrif etse!!Beklemek daha da zorluyor zaten insanı.. a.s.

Canım merhaba!Laparoskopi olacaktın?Gelişmeler nasıl gidiyor?Ben daha regl olamadım gelmesini bekliyorum,hayılısıyla teşrif etse!!Beklemek daha da zorluyor zaten insanı.. a.s.

Haftaiçi dr.la görüşcem.Dosyama bakıp bana ona göre tarih verecekler.
Bende daha adet olmadım offf beklemek zor ya..

Haftaiçi dr.la görüşcem.Dosyama bakıp bana ona göre tarih verecekler.
Bende daha adet olmadım offf beklemek zor ya..

Kız biz bide regl olmayı beklerken hamiş olurmuşuz!!Ne güzel olurdu dimi??Laparoskopiden de kurtulurduk valla:)))
Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et ....

Bence de canım biz elimizden geleni yapıyoruz.İnşallah mucizelerimiz bizi çok bekletmez.Hayatta herşey olablir.

Benim mucize umudum şu dakikaya kadarmışBeklenen oldu biyolojik saatim farklı yönde de olsa hala çalışıyor!!4 gün gecikmeli reglim geldi senağlama
Büyük bir ihtimalle de haftaya salı laparoskopimi olurum..İşallah tüpüm açılırda bu kadar çektiklerimize değer!!senağlama

senağlamasenağlamasenağlama
Sabahtır ağlıyorum zaten
Benimde kahverengi lekem var.Olcam bende galibaa.Daha kanama gelmedi ama kanama öncesi gelir bu bende.senağlama

senağlamasenağlamasenağlama
Sabahtır ağlıyorum zaten
Benimde kahverengi lekem var.Olcam bende galibaa.Daha kanama gelmedi ama kanama öncesi gelir bu bende.senağlama

Ağlama arkadaşımsenağlamaNe yapalım kadere razı olmak lazım.. Bizi ancak laparoskopi paklar bundan sonraasenağlamaBen kesin haftaya olurumsenağlama

Bende işte tam adetimi bekliyorum.Dru arayıp, görüşcem randevu alcam.

Walla bizi lap. paklayacak galibba ((((

ya arkasaşlar bişey soracağım.laparaskopiyi tüpler açıkmı tıkalımı diye yaptırıyorsunuz.filimde belli olmuyormu.ben sadece film çekilmiştim ...........senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…