How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tek Tüple Hamiş Olan Var mı?

gxuxley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2007
448
0
96
Diğer
Arkadaşlar geçen ay çekilen hgs ile tek tüpümüm tıkallı olduğunu öğrendim!Doktor aslında hamiş olmak için teki de yeter dedi ama 2 yıldır tık yok!Hiç aranızda tek tüple hamiş olan varmı?Yada yakınında biri!:sm_confused:

canım aynı sorun bendede var. bende dış gebelik geçirdim.sezeryanla hem bebeği hem tüpün birini aldı.çünkü tüpte sıkışmış bebişim.aldı. bende merak ediyorum tek tüple oluyormu.,senağlama, bende de olmuyo 5 aydır. banada doktor olucak dedi ama ben inanmıyorum artık.

canım aynı sorun bendede var. bende dış gebelik geçirdim.sezeryanla hem bebeği hem tüpün birini aldı.çünkü tüpte sıkışmış bebişim.aldı. bende merak ediyorum tek tüple oluyormu.,senağlama, bende de olmuyo 5 aydır. banada doktor olucak dedi ama ben inanmıyorum artık.

Merhaba canım!Sana çok geçmiş olsun:)Herhalde hamile olan yok ki cevap yazan olmadı!!!Doktor aslında tek tüple de hamile kalabilirsin demişti!Ama herhalde 2 yıldır kalmam lazımdı dimi?Çok merak ediyorum!Aslında mantıken olur diyorum,çünkü tek yumurta dölleniyor!Ama sanırım yumurtanın sağlam tüpte olgunlaşması ve spermin orayı denk getirmesi gerekiyor!!Tabi buda şansımızı epey azaltıyor... :( senağlama

ben değil de bir arkadaşım tek tüple kaldı. Onun da bir dış gebelik sorunu olmuştu, bir tüpü maalesef tıkanmıştı. Ancak tedavi görerek (detayları pek bilmiyorum ancak aşılama yöntemi galiba) hamile kaldı, 3 yumurtadan biri döllenmiş ve şimdi maşallah gül gibi bir oğlu var 3.5 yaşında. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin lütfen, ben yaşamadım ama bu derdi yaşayıp da isteğine kavuşan bir örnek var :)). Herşey kısmet ve biraz da sabır galiba.
not: demin eklemeyi unutmuşum. Tedavi görmesinin nedeni ikinci tüpünde de bir sorun olması idi. Yani illa tek tüp de tedavi olunacak gibi algılanmasın lütfen. Onun biri kapalı diğeri sorunlu olduğu halde çocuğu oldu. Hem de ilk aşılama deneyiminde.

Güley Merhaba Her Ay Bir Yumurta çalişiyor.hangi Yumurtan Sağlamsa Ve Yumurtlama Günlerini Takip Etmelisin.

evt canım yaaa.... ben kendime bunu okadar çok sıkıntı yaptımki midemde ülser oldu. bugün onun tedavisine başladık.aman sen dikkat et bari sağlığını bozma kafaya takma.inşallah olur,:emir_bebek:,bizimde. iyice bi araştırmak gerekiyor bu tek tüp meselesini.

ben değil de bir arkadaşım tek tüple kaldı. Onun da bir dış gebelik sorunu olmuştu, bir tüpü maalesef tıkanmıştı. Ancak tedavi görerek (detayları pek bilmiyorum ancak aşılama yöntemi galiba) hamile kaldı, 3 yumurtadan biri döllenmiş ve şimdi maşallah gül gibi bir oğlu var 3.5 yaşında. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin lütfen, ben yaşamadım ama bu derdi yaşayıp da isteğine kavuşan bir örnek var :)). Herşey kısmet ve biraz da sabır galiba.

Canım teşekkür ederiz!!Allah bağışlasın oğluşunu..Evet herşey kısmet,biyolojik saatle ilgili birazda galiba!!!Darısı bizim de başımıza işallaha.s.

Güley Merhaba Her Ay Bir Yumurta çalişiyor.hangi Yumurtan Sağlamsa Ve Yumurtlama Günlerini Takip Etmelisin.

Canım 3 ay yumurta takibim yapıldı ama sonuç negatiff...Bu ay laparoskopi olacağım işallah,bakalım hayırlısı belki de açılır tüpüm.a.s.

evt canım yaaa.... ben kendime bunu okadar çok sıkıntı yaptımki midemde ülser oldu. bugün onun tedavisine başladık.aman sen dikkat et bari sağlığını bozma kafaya takma.inşallah olur,:emir_bebek:,bizimde. iyice bi araştırmak gerekiyor bu tek tüp meselesini.

arkadaşım çok geçmiş olsun!!Lütfen kendine dikkat et!Moralin max.olmalı ki bebişimize kavuşalım di mi??Aslında kafama takmamaya çalıştığımı zannediyorum ama reglim 1 gün gecikse kafayı yiyorum,ve sürekli "allahım işallah hamişimdir!"diye dualar ediyorum...sonra regl oluyorum!Ağla ağla...senağlamaSonra hadi toparlan tekrar dene!!!!!vs...vs...çok zor çokkk!!umarım kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize canım!:emir_bebek::nazar:

merhaba kızlar benim sol tüpüm tam 1 yıl önce dış gebelikten alındı.sağ tüpüm duruyordu ve ben şimdi hamileyim hiç düşünmüyordum bebek ama oldu.merak etmeyin sizinde olur eğer sağlam tüpün ordaki yumurtalık sağlamsa folikül oluşumu varsa?benim komşumda tek tüple yapmış 1 doğumunu.bende korkmuştum olurmu olmazmı %50 şansın düşüyor sonuçta ama oldu işte.

merhaba kızlar benim sol tüpüm tam 1 yıl önce dış gebelikten alındı.sağ tüpüm duruyordu ve ben şimdi hamileyim hiç düşünmüyordum bebek ama oldu.merak etmeyin sizinde olur eğer sağlam tüpün ordaki yumurtalık sağlamsa folikül oluşumu varsa?benim komşumda tek tüple yapmış 1 doğumunu.bende korkmuştum olurmu olmazmı %50 şansın düşüyor sonuçta ama oldu işte.

Seni çok tebrik ediyorum canım!Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin işallah..Umarım bizde bu konuda başarılı oluruz ve bebişimizi kucağımıza alırız!Çok teşekkürler destek olduğun için!a.s.

teşkler yasemincim biraz olsun içimi ferahlattın.,a.s. allah inşlah bizede nasip eder o duyguyu. peki tedavi filan görmen gerektimi.

Arkadasım bozma moralini bunun aslında tek tüple falan ilgisi yok benim iki tüpüm de açık başka da ne eşimde ne bende bir sorun yok buna ragmen 3 yıllk evliyim sacede ilk 6 ay korundum ve daha tık yok. tüp bebek yaptırdım o da tutmadı senağlama o yüzden canım benim artık inanıyorum ki hersey kısmet işi. Vakti zamanı var daha inan insallah Allah hepimize bir gün nasip edicek insallah.:emir_bebek:

Arkadasım bozma moralini bunun aslında tek tüple falan ilgisi yok benim iki tüpüm de açık başka da ne eşimde ne bende bir sorun yok buna ragmen 3 yıllk evliyim sacede ilk 6 ay korundum ve daha tık yok. tüp bebek yaptırdım o da tutmadı senağlama o yüzden canım benim artık inanıyorum ki hersey kısmet işi. Vakti zamanı var daha inan insallah Allah hepimize bir gün nasip edicek insallah.:emir_bebek:

İşallah canım işallah allah hepimizin kucaklarını doldururrr...Aşılama denimişmiydin arkadaşım!!Ben laparoskopiden sonra aşılama deneyeyim diyorum kısmetse!!a.s.

Yok canım ben aşılama denemedim ama pişmanım birazda doktorların dolmuşuna geldim tüp bebekte ihtimal daha yüksek direk tüp yaptır dediler ve kendimi cok sartladım ama olmadı yıkıldım senağlama ama şimdiki aklım olsaydı önce aşılama yaptırırdım tabii bu benim fikrim. Tüp bebek insanında çok yıpratıyor ve olmayınca daha çok üzülüyorsun. Daha bu ay yaptırdımzaten tüp şimdi 1-2 ay dinlenip bende olmazsa bu arada ki insallah gerek kalmaz ama birdahaki sefere aşılama düşünüyorum tabii birkaç ii doktor bulup konusucam bakalım ne derlerse. Tüpün açılabilirde insallah tamamen mi tıkalıymış yoksa kısmen mi?

Yok canım ben aşılama denemedim ama pişmanım birazda doktorların dolmuşuna geldim tüp bebekte ihtimal daha yüksek direk tüp yaptır dediler ve kendimi cok sartladım ama olmadı yıkıldım senağlama ama şimdiki aklım olsaydı önce aşılama yaptırırdım tabii bu benim fikrim. Tüp bebek insanında çok yıpratıyor ve olmayınca daha çok üzülüyorsun. Daha bu ay yaptırdımzaten tüp şimdi 1-2 ay dinlenip bende olmazsa bu arada ki insallah gerek kalmaz ama birdahaki sefere aşılama düşünüyorum tabii birkaç ii doktor bulup konusucam bakalım ne derlerse. Tüpün açılabilirde insallah tamamen mi tıkalıymış yoksa kısmen mi?

Sanırım tamamen kapalı!Çünkü hiç ilaç geçişi yok!İşallah laparoskopiden sonra açılır!!Bence de aşılama dene derim,çünkü eşinin sperm sayısıda normalmiş.3-4 kere dene yine kısmet olmazsa 2tüp bebeğe geçersin!Ben 6 defa filan denemeyi düşünüyorum bakalım.Tabi umarım kısa zamanda hamiş oluruzda bukadar denemeye gerek kalmaz arkadaşım:):emir_bebek:

Canım insallah Allah kimsenin içinde de bizim çabalarımızı boşa çıkarmasın. Yok zaten artık maddi manevi şu sıralar tüp bebek falan düşünemem belki 4-5 ay sonra. O yüzden büyük ihtimalle aşılama yaptırırım. Senin tüpün de insallah açılır , açılan çok oluyomuş duymuştum. Doktorun ne dedi yani açılma şansı neymiş?

Back