Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aynı sorun bendede var. bende dış gebelik geçirdim.sezeryanla hem bebeği hem tüpün birini aldı.çünkü tüpte sıkışmış bebişim.aldı. bende merak ediyorum tek tüple oluyormu.,senağlama, bende de olmuyo 5 aydır. banada doktor olucak dedi ama ben inanmıyorum artık.
ben değil de bir arkadaşım tek tüple kaldı. Onun da bir dış gebelik sorunu olmuştu, bir tüpü maalesef tıkanmıştı. Ancak tedavi görerek (detayları pek bilmiyorum ancak aşılama yöntemi galiba) hamile kaldı, 3 yumurtadan biri döllenmiş ve şimdi maşallah gül gibi bir oğlu var 3.5 yaşında. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin lütfen, ben yaşamadım ama bu derdi yaşayıp da isteğine kavuşan bir örnek var :)). Herşey kısmet ve biraz da sabır galiba.
Güley Merhaba Her Ay Bir Yumurta çalişiyor.hangi Yumurtan Sağlamsa Ve Yumurtlama Günlerini Takip Etmelisin.
evt canım yaaa.... ben kendime bunu okadar çok sıkıntı yaptımki midemde ülser oldu. bugün onun tedavisine başladık.aman sen dikkat et bari sağlığını bozma kafaya takma.inşallah olur,,bizimde. iyice bi araştırmak gerekiyor bu tek tüp meselesini.
merhaba kızlar benim sol tüpüm tam 1 yıl önce dış gebelikten alındı.sağ tüpüm duruyordu ve ben şimdi hamileyim hiç düşünmüyordum bebek ama oldu.merak etmeyin sizinde olur eğer sağlam tüpün ordaki yumurtalık sağlamsa folikül oluşumu varsa?benim komşumda tek tüple yapmış 1 doğumunu.bende korkmuştum olurmu olmazmı %50 şansın düşüyor sonuçta ama oldu işte.
Arkadasım bozma moralini bunun aslında tek tüple falan ilgisi yok benim iki tüpüm de açık başka da ne eşimde ne bende bir sorun yok buna ragmen 3 yıllk evliyim sacede ilk 6 ay korundum ve daha tık yok. tüp bebek yaptırdım o da tutmadı senağlama o yüzden canım benim artık inanıyorum ki hersey kısmet işi. Vakti zamanı var daha inan insallah Allah hepimize bir gün nasip edicek insallah.
Yok canım ben aşılama denemedim ama pişmanım birazda doktorların dolmuşuna geldim tüp bebekte ihtimal daha yüksek direk tüp yaptır dediler ve kendimi cok sartladım ama olmadı yıkıldım senağlama ama şimdiki aklım olsaydı önce aşılama yaptırırdım tabii bu benim fikrim. Tüp bebek insanında çok yıpratıyor ve olmayınca daha çok üzülüyorsun. Daha bu ay yaptırdımzaten tüp şimdi 1-2 ay dinlenip bende olmazsa bu arada ki insallah gerek kalmaz ama birdahaki sefere aşılama düşünüyorum tabii birkaç ii doktor bulup konusucam bakalım ne derlerse. Tüpün açılabilirde insallah tamamen mi tıkalıymış yoksa kısmen mi?