- Konu Sahibi cilekli_sut
bişey sorcam kızlar benm tek tüpüm kapalı olmasna rağmen doktorum klomen verdı deniycez dedı olmazsa laparaskopi olcaksın dedı sızce doğru bı işlem mi aklıma takılıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemekde yarar var bir bildiği vardır doktorun hangi tüpün kapalı pekibişey sorcam kızlar benm tek tüpüm kapalı olmasna rağmen doktorum klomen verdı deniycez dedı olmazsa laparaskopi olcaksın dedı sızce doğru bı işlem mi aklıma takılıyor.
Sağ tüpüm canım işlem görmüyor sıvı biriktiriyormus tutunmayı engellıyor. Solda bişey görmedi hsg cektırdıgım zaman sollada sansımız olabılır bekleyelım dedı 4 ay bekledım bu hafta gıttım hem hormon testlerım yapıldı hemde rahmıme bakıldı cok ıyı dedı testlerımde normal cıktı esımdede sorun yok cok sukur sol tüpümü dahamı güçlendiricek anlamadım benDenemekde yarar var bir bildiği vardır doktorun hangi tüpün kapalı peki
Aminnn inşallahhhh haberini alırız inşallahamin canım inşallah busefer olur her ay hüsrana ugramaktan cok yoruldum allah ısteyen herkeze hayırlısını nasip etsın ınsallah
Amin inşallah sen ne zaman başlıcan tedaviyetesekkur ederım canım ınsallah melegın gelmıstır hayırlı evlatlar versın hepımıze rabbım
Hadi inşallahh ilk denemende hayırlı haberilerini alırız canımilk adetim gelınce baslıycaz ınsallah
Hamileymişsinşz hyırlı olsun nasıl olduİki tüpüm tıkalıydı sağ taraf hsg esnasında açıldı ama pcos ta var bende o yüzden gonal f klomen ve ovıtrelle tedavisi uygulandı bikaç gün sonra beta hcg baktırcam ama hamile kaldığımı sanmıyorum
Otagtepe tip merkezinde anestezili oldu. 600 TL. Ben zaten çok hassasım öbür türlü kaldiramazdim. Dün de İbrahim saracoglunun bir videosuna denk geldim. Hsg hakkında kesinlikle anestezili olmalı diyordu. Bir de tüpleri açmak için doğal bir yöntem önerdi. Brokoli kürü.
İki tüpüm tıkalıydı sağ taraf hsg esnasında açıldı ama pcos ta var bende o yüzden gonal f klomen ve ovıtrelle tedavisi uygulandı bikaç gün sonra beta hcg baktırcam ama hamile kaldığımı sanmıyorum
Son durumun nedir canım merak ettim benim de durumum aynıHadi inşallahh ilk denemende hayırlı haberilerini alırız canım
İkinci aşılamada olumsuz doktor yumurtalıklarını parlak görmüyorum dedi ve bende doktordan net cevap alamayınca özel bir doktora gittim o doktorda çok önemli bir şeyiniz yok dedi eşinden de kaynaklana bilir dedi sonra iki kere aşılama yaptırmışsın dedi 3.cüye gerek yok tüp bebek tedavisi uygulucaz dedi tüp bebek tedavisi yaptırdım 10 yumurta topladılar 10 yumurtadan 3 tane olgunlaşmış hatta bir tanesi tam olgubinlaşmadığı için 3 tane koydular tabi 3 de tutmadı sonuç öğrenmeden regli oldum yerleşme kanaması diye umut ettim ama değilmiş sonuö 0.1 çıktı malesef eşim bu sefer ürolojiye gitti spermler güzel ama sperm dnası diye bir şey varmış eğer o bozuksa çocuk olmuyormuş tahlil verdik sonucu bekliyoruzSon durumun nedir canım merak ettim benim de durumum aynı
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben tek tüple hamile kaldımmm , umudunuzu kaybetmeyin. Allah yeter ki nasip etsin. Ben genel de soldan yumurtlarım Ve sol tüpüm açıktı..
Anladım canım inşallah gönlüne göre olur her şey,teşekkür ederim cevaplasığın için.İkinci aşılamada olumsuz doktor yumurtalıklarını parlak görmüyorum dedi ve bende doktordan net cevap alamayınca özel bir doktora gittim o doktorda çok önemli bir şeyiniz yok dedi eşinden de kaynaklana bilir dedi sonra iki kere aşılama yaptırmışsın dedi 3.cüye gerek yok tüp bebek tedavisi uygulucaz dedi tüp bebek tedavisi yaptırdım 10 yumurta topladılar 10 yumurtadan 3 tane olgunlaşmış hatta bir tanesi tam olgubinlaşmadığı için 3 tane koydular tabi 3 de tutmadı sonuç öğrenmeden regli oldum yerleşme kanaması diye umut ettim ama değilmiş sonuö 0.1 çıktı malesef eşim bu sefer ürolojiye gitti spermler güzel ama sperm dnası diye bir şey varmış eğer o bozuksa çocuk olmuyormuş tahlil verdik sonucu bekliyoruz
Ne mutlu inşallah bize de nasip olsun.Kızlar ben tek tüple hamile kaldımmm , umudunuzu kaybetmeyin. Allah yeter ki nasip etsin. Ben genel de soldan yumurtlarım Ve sol tüpüm açıktı..