- 27 Ekim 2016
- 159
- 69
- 32
- Konu Sahibi cilekli_sut
Bende öleyim ya solum açık ama olmuyor sıvı falan demedi direk kapalı dedi banadasağ tüpüm tıkalı canım benmde sıvı bırıktıryor. tek yol açık ama sonuc alamıyorum malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öleyim ya solum açık ama olmuyor sıvı falan demedi direk kapalı dedi banadasağ tüpüm tıkalı canım benmde sıvı bırıktıryor. tek yol açık ama sonuc alamıyorum malesef
Rabbim yardımcımız olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin isteyen dileğen herkese sende inşallah lendiliğinden kalırsın hamile Rabbimin izniyleBende öleyim ya solum açık ama olmuyor sıvı falan demedi direk kapalı dedi banada
İnşallah canım sende en kısa zamanda melegıne kavusursunRabbim yardımcımız olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin isteyen dileğen herkese sende inşallah lendiliğinden kalırsın hamile Rabbimin izniyle
Amin canım cümlemizle beraberİnşallah canım sende en kısa zamanda melegıne kavusursun
Çok teşekkürler. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Bebişimizlerimize kavuşuruzArıyosun gazi hastanesini durumunu anlat sonuçlarım elim şu hocadan randevu almak istiyorum diyosun veriyorlar ama tüp bebek merkezine gidin ilk başta derse hayır de ben doktorla görüşmek istiyorum de 120 tl ödüyosun prof olduğu için tahliller falan hepsi o ücretin içinde oluyor doktor bakıyo sonuçlarınada bakar benim sonuçlarımada baktı çünki cd falan varsa onuda götür yanında doktorun ismi nuray bozkurt
Amin inşallah ne demek aradın aldın mı randevuÇok teşekkürler. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Bebişimizlerimize kavuşuruz
Yok adetin 3. Günü için alayım diyorum. Yahut önümüzdeki ay için. Aslında elimde sonuçlar da var da bu hafta biraz yoğun mecbur haftaya alacağım.Amin inşallah ne demek aradın aldın mı randevu
Bencede adetin 3.günü alman daha tabikide inşallah hayırlı anlayışlı bir doktor çıkar karışınaYok adetin 3. Günü için alayım diyorum. Yahut önümüzdeki ay için. Aslında elimde sonuçlar da var da bu hafta biraz yoğun mecbur haftaya alacağım.
Kızlar adetın 3. gunu ne testı yapıyolar bnde pazartesi gidicem adetimin 3 . gününe denk gelıyo ne testler var yanıYok adetin 3. Günü için alayım diyorum. Yahut önümüzdeki ay için. Aslında elimde sonuçlar da var da bu hafta biraz yoğun mecbur haftaya alacağım.
Tüm hormonlara 3. Gün bakılıyor. Fsh, estradiol, lh, prolaktin gibi. Ona göre teşhis ve tedavi başlıyor.Kızlar adetın 3. gunu ne testı yapıyolar bnde pazartesi gidicem adetimin 3 . gününe denk gelıyo ne testler var yanı
Tüm hormonlara 3. Gün bakılıyor. Fsh, estradiol, lh, prolaktin gibi. Ona göre teşhis ve tedavi başlıyor.
Devlet hastanelerinde ücretsiz de özelleri bilmiyorum.anladım cnm. maliyetı ne kadar bunların bılgın varmı
Yok canım onunla ilgisi yok mesela benim sağ ağrıyo sağ kapalı çünkü o tarafta kist var. Bi doktora görün derim aklında kalmaması için yine de.Arkadaslar benimde adet olacagim zaman yada kasigim agridiginda hep sol kasigim agriyor sag tupum kapali olabilir mi sizinde oluyor mu kafama takildi bilem cevaplarsa sevinirim bilmiyorum tupum kapali mi degil mi
buna doktor karar verebılır ama kendı durumumdan yola cıkarak sunu dıyebılırım bende gecen hafta sag tupumde hafıf yapısıklı oldugunu ogrendım ve buzamana kadar adet ve yumurtlama gunu dahıl cogu zamn soldan agrı cekıyorum sag taraf ta pek agrı hıssetmıyorumArkadaslar benimde adet olacagim zaman yada kasigim agridiginda hep sol kasigim agriyor sag tupum kapali olabilir mi sizinde oluyor mu kafama takildi bilem cevaplarsa sevinirim bilmiyorum tupum kapali mi degil mi
özelde cogu zaman muayene parasının ıcınde oluyor bu testler artı bı para odemedım bu zamana kadaranladım cnm. maliyetı ne kadar bunların bılgın varmı
buna doktor karar verebılır ama kendı durumumdan yola cıkarak sunu dıyebılırım bende gecen hafta sag tupumde hafıf yapısıklı oldugunu ogrendım ve buzamana kadar adet ve yumurtlama gunu dahıl cogu zamn soldan agrı cekıyorum sag taraf ta pek agrı hıssetmıyorum
rica ederım umarım skıntı yoktur ıyı gunler..Cok tesekkur ederim en iyisi bunu doktora soyleyim
Rica ederim canım hsg çekilmeden çıkmıyor. Benim öyle çıktı kist varlığı dediğin gibi ultrasonda çıkıyor.Kist filan yok ultrasonla bakildi hormon testide yaptirdim ama insan bi dusunuyo ne biliyim sagol canim