Gebeliğe Hazırlık Tek tüple hamile kalanlar#

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan kafan rahattır canım tedavi başlamamış iğnelere kontrollere başlayınca kafanda gidip gelmeler olur o bakımdan demistim profosor se cok ıyi ilgiliyse güleryuzluyse tamamdır insaAllah canım rabbim sizlere de göstersin

Ben sorununun ne olduğunu da anlamadım tüp bebek doktorum 2.5yil önceki rahim filmi ne baktı hidrosalpink var dedi başka bir meşhur doktora gösterdim sonucu hidrosalpinks yok dedi tüp doktorum rahim filmi yenileyelim dedi onda problem görürsem laparaskopi yaparız dedi hiç yapmadım o tarz şeyler tupleremi faydalı duydum aslindada yapmadım

Canim bende de durum ayni insallah ocak ayinda tup bebege baslayacagiz. Kacinci denemede hamile kaldin? Tavsiye edebilecegin seyler varsa alabilirim.
Tüp bebek oncesi bvitamin takviyesi al yumurtan kaliteli olsun

Evet o sureci bildigim icin dinlenmek istedim stres yapmistim cunku ameliyattan once ignelere baslayinca yine dengem bozulucak cunku . Doktorum guleryuzlu degil ama avrupada bayagi meshur. Amin insallah

Canim neden bir tek doktorla ilerlemiyorsun her doktorun kendine has tarzi var birisinin yok dedigi seye digeri var diyebiliyor. Eger imkanin varsa yaptir laparoskopiyi kokten cozum. Buradan okudum okadar cok kisi denemis ve hamile kalmiski anlatamam.

İşin açığı benim artık fazla güvenim kalmadı ondan yok tek doktorla ilerliyorum zaten sadece hsg başka bir doktora daha gösterdim oda tam tersini söyledi kafam karıştı şu an zaten tüp yaptırdık biz embriyo dondurtacagiz

Hayirli olsun bir kac arkadasla daha yazisiyoruz karistirabiliyorum bazen. Tuttumu peki ? Kacinci denemede tuttu?

Evet o sureci bildigim icin dinlenmek istedim stres yapmistim cunku ameliyattan once ignelere baslayinca yine dengem bozulucak cunku . Doktorum guleryuzlu degil ama avrupada bayagi meshur. Amin insallah
Ilk deneme mi olacak sizin ameliyat süreci iyileşme süreci arasını uzatmaniz cok ıyi olmuş ben 1sene bekledim hemen başlamamistim çünkü doktorlar en az 6 yada 8 ay veriyorlar normalden olur diye.

Ilk deneme mi olacak sizin ameliyat süreci iyileşme süreci arasını uzatmaniz cok ıyi olmuş ben 1sene bekledim hemen başlamamistim çünkü doktorlar en az 6 yada 8 ay veriyorlar normalden olur diye.
Evet ilk denememiz olucak.3 defa asilama yaptirmistik. Hayir benim doktorum ne zaman istersen o zaman baslariz demisti ama ben istemedim.sizin nasil ilerledi surec ?

Evet ilk denememiz olucak.3 defa asilama yaptirmistik. Hayir benim doktorum ne zaman istersen o zaman baslariz demisti ama ben istemedim.sizin nasil ilerledi surec ?
Aşılamadan sonra 3 ay ara verdik bende o ara rapor hazırlığı yapıyordum mart ayında virüs muhabbeti yasaklar geldi derken başlayamadık haziranda başladık bende hemen başlamak istiyordum doktorumda biliyordu o yüzden baya ara vermiş olduk :)

Evet canim elde olmayan durumlardan dolayi ertelenebiliyor aslinda bizde martta baslayacaktik ama pandemiden dolayi biraz mecburi erteledik. Sonuc guzel ilerlemistir insallah

Evet canim elde olmayan durumlardan dolayi ertelenebiliyor aslinda bizde martta baslayacaktik ama pandemiden dolayi biraz mecburi erteledik. Sonuc guzel ilerlemistir insallah
Evet canım başladığımda cok heyecanlıydım kontroller ok heyacanlı 2 güne 1 hastaneye gidiyordum sonuç doktorum ve ekibi nazar değmesin cok ilgilendiler cok güleryüz gösterdiler rabbimin izniyle oldu

Canım ben değil ama bir tanıdığım vardı dış gebelik sonucu geç kalındığı için tüplerin birini almak zorunda kalmışlardı.. Tek tüple iki bebeği oldu.. Sen hiç canını sıkma zamanı gelince Rabbim sana verecektir.. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende vardı hidrosalpinks ve oldum laparoskopi

Benimde sol sıkıntı idi sağ normal görünüyordu açmaya çalışmış doktorum acamadigi için tüpü almıştı Ağustos ayında Eylül'de hasta oldum bidaha da olmadım testler negatif randevu aldım gidicem söktürücü falan versin kan alıp kan aldırmadan da için rahat etmiyo kullanirim söktürücü de aile hekimleri de malum pandemi almiyo kan randevu zar zor aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…