- 10 Eylül 2017
- 1.576
- 2.675
- 133
- Konu Sahibi fulyam2727
-
Şuan kafan rahattır canım tedavi başlamamış iğnelere kontrollere başlayınca kafanda gidip gelmeler olur o bakımdan demistim profosor se cok ıyi ilgiliyse güleryuzluyse tamamdır insaAllah canım rabbim sizlere de göstersinYo sukur kafam rahat esimde de bir sorun yok.laparoskopi oldum eylulde 3 ay izin istedim dinlenmek icin iyi ki istemisim cok rahatladim yalan yok. Yurt disinda yaptiriyorum ama doktorum Turk bir profesor herseyimle o ilgileniyor asistanlarina yaptirmiyor. Saglikla kucaginiza alin insallah darisi basimiza artik.
Ben sorununun ne olduğunu da anlamadım tüp bebek doktorum 2.5yil önceki rahim filmi ne baktı hidrosalpink var dedi başka bir meşhur doktora gösterdim sonucu hidrosalpinks yok dedi tüp doktorum rahim filmi yenileyelim dedi onda problem görürsem laparaskopi yaparız dedi hiç yapmadım o tarz şeyler tupleremi faydalı duydum aslindada yapmadımSeni cok iyi anliyorum canim duyuyorum orada hersey cok pahaliymis. Bazi seyleride para icin istiyorlar arastirmadan girisme oyle maliyetli seylere. Bende sormustum rahim filmi cekelimmi diye gerek yok orasi yaniltir dedi direk laparoskopiye giristik. Az once yazmistim sut ve maydonoz buhari kürünu denedinmi peki ? Biraz kocakari isi biliyorum ama caresizlikten her yola basvurabilicek duruma geliyoruz bazen.
Tüp bebek oncesi bvitamin takviyesi al yumurtan kaliteli olsunCanim bende de durum ayni insallah ocak ayinda tup bebege baslayacagiz. Kacinci denemede hamile kaldin? Tavsiye edebilecegin seyler varsa alabilirim.
Evet o sureci bildigim icin dinlenmek istedim stres yapmistim cunku ameliyattan once ignelere baslayinca yine dengem bozulucak cunkuŞuan kafan rahattır canım tedavi başlamamış iğnelere kontrollere başlayınca kafanda gidip gelmeler olur o bakımdan demistim profosor se cok ıyi ilgiliyse güleryuzluyse tamamdır insaAllah canım rabbim sizlere de göstersin
Canim neden bir tek doktorla ilerlemiyorsun her doktorun kendine has tarzi var birisinin yok dedigi seye digeri var diyebiliyor. Eger imkanin varsa yaptir laparoskopiyi kokten cozum. Buradan okudum okadar cok kisi denemis ve hamile kalmiski anlatamam.Ben sorununun ne olduğunu da anlamadım tüp bebek doktorum 2.5yil önceki rahim filmi ne baktı hidrosalpink var dedi başka bir meşhur doktora gösterdim sonucu hidrosalpinks yok dedi tüp doktorum rahim filmi yenileyelim dedi onda problem görürsem laparaskopi yaparız dedi hiç yapmadım o tarz şeyler tupleremi faydalı duydum aslindada yapmadım
Tmm canim doktorumdan isteyecegim cok tesekkurler.Tüp bebek oncesi bvitamin takviyesi al yumurtan kaliteli olsun
İşin açığı benim artık fazla güvenim kalmadı ondan yok tek doktorla ilerliyorum zaten sadece hsg başka bir doktora daha gösterdim oda tam tersini söyledi kafam karıştı şu an zaten tüp yaptırdık biz embriyo dondurtacagizCanim neden bir tek doktorla ilerlemiyorsun her doktorun kendine has tarzi var birisinin yok dedigi seye digeri var diyebiliyor. Eger imkanin varsa yaptir laparoskopiyi kokten cozum. Buradan okudum okadar cok kisi denemis ve hamile kalmiski anlatamam.
Ha birde Akdeniz usulü beslen bol salata falan fayda sağlarTmm canim doktorumdan isteyecegim cok tesekkurler.
Hayirli olsun bir kac arkadasla daha yazisiyoruz karistirabiliyorum bazen. Tuttumu peki ? Kacinci denemede tuttu?İşin açığı benim artık fazla güvenim kalmadı ondan yok tek doktorla ilerliyorum zaten sadece hsg başka bir doktora daha gösterdim oda tam tersini söyledi kafam karıştı şu an zaten tüp yaptırdık biz embriyo dondurtacagiz
Ilk deneme mi olacak sizin ameliyat süreci iyileşme süreci arasını uzatmaniz cok ıyi olmuş ben 1sene bekledim hemen başlamamistim çünkü doktorlar en az 6 yada 8 ay veriyorlar normalden olur diye.Evet o sureci bildigim icin dinlenmek istedim stres yapmistim cunku ameliyattan once ignelere baslayinca yine dengem bozulucak cunku. Doktorum guleryuzlu degil ama avrupada bayagi meshur. Amin insallah
Evet ilk denememiz olucak.3 defa asilama yaptirmistik. Hayir benim doktorum ne zaman istersen o zaman baslariz demisti ama ben istemedim.sizin nasil ilerledi surec ?Ilk deneme mi olacak sizin ameliyat süreci iyileşme süreci arasını uzatmaniz cok ıyi olmuş ben 1sene bekledim hemen başlamamistim çünkü doktorlar en az 6 yada 8 ay veriyorlar normalden olur diye.
Aşılamadan sonra 3 ay ara verdik bende o ara rapor hazırlığı yapıyordum mart ayında virüs muhabbeti yasaklar geldi derken başlayamadık haziranda başladık bende hemen başlamak istiyordum doktorumda biliyordu o yüzden baya ara vermiş olduk :)Evet ilk denememiz olucak.3 defa asilama yaptirmistik. Hayir benim doktorum ne zaman istersen o zaman baslariz demisti ama ben istemedim.sizin nasil ilerledi surec ?
Evet canim elde olmayan durumlardan dolayi ertelenebiliyor aslinda bizde martta baslayacaktik ama pandemiden dolayi biraz mecburi erteledik. Sonuc guzel ilerlemistir insallahAşılamadan sonra 3 ay ara verdik bende o ara rapor hazırlığı yapıyordum mart ayında virüs muhabbeti yasaklar geldi derken başlayamadık haziranda başladık bende hemen başlamak istiyordum doktorumda biliyordu o yüzden baya ara vermiş olduk :)
Evet canım başladığımda cok heyecanlıydım kontroller ok heyacanlı 2 güne 1 hastaneye gidiyordum sonuç doktorum ve ekibi nazar değmesin cok ilgilendiler cok güleryüz gösterdiler rabbimin izniyle olduEvet canim elde olmayan durumlardan dolayi ertelenebiliyor aslinda bizde martta baslayacaktik ama pandemiden dolayi biraz mecburi erteledik. Sonuc guzel ilerlemistir insallah
Ohh masallah saglikla kucaginiza alin insallahEvet canım başladığımda cok heyecanlıydım kontroller ok heyacanlı 2 güne 1 hastaneye gidiyordum sonuç doktorum ve ekibi nazar değmesin cok ilgilendiler cok güleryüz gösterdiler rabbimin izniyle oldu
Amin amin insaAllahOhh masallah saglikla kucaginiza alin insallahdarisi bizlerin basina
AminnAmin amin insaAllah
Sizlerede nasip olsun
Canım ben değil ama bir tanıdığım vardı dış gebelik sonucu geç kalındığı için tüplerin birini almak zorunda kalmışlardı.. Tek tüple iki bebeği oldu.. Sen hiç canını sıkma zamanı gelince Rabbim sana verecektir.. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhabalar bana umut veren güzel kadınlar annelersizlere sorum olacak 1.5 yıldır evliyim ve 1.5 yıldr korunmasız ilişkiden sonra rahim filmi çektirdim her iki tüp kapalı denildi bana ve laparoskopi ameliyatı oldum.. Sonuç sag kapalı sol açıldı benim gibi olupta hamile kalan var mı şuan ilk adetimi oldum bu ay .doktor tekrar kapanabilir bu süreçte inşallah hemen hamile kalman lazm dedi neler yaptnz kacıncı ay kaldınız benim gibi olan güzel hanımlar cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden gönlünüzden ne geciyosa hayrlısıyla hayrlı zaman gercekleşsin inşallah
Bende vardı hidrosalpinks ve oldum laparoskopiBilmiyorum ki 2.5 yıl onceki hsgyi şuanki tüp bebek tedavisi gördüğüm Dr gösterdim kafama takılan bir yer oldu hidrosalpinks var dedi olmazsa laparaskopi yapalım dedi başka meşhur bir doktora gösterdim sonucunu oda yok dedi kafam karışık
Benimde sol sıkıntı idi sağ normal görünüyordu açmaya çalışmış doktorum acamadigi için tüpü almıştı Ağustos ayında Eylül'de hasta oldum bidaha da olmadım testler negatif randevu aldım gidicem söktürücü falan versin kan alıp kan aldırmadan da için rahat etmiyo kullanirim söktürücü de aile hekimleri de malum pandemi almiyo kan randevu zar zor aldımMerhabalar bana umut veren güzel kadınlar annelersizlere sorum olacak 1.5 yıldır evliyim ve 1.5 yıldr korunmasız ilişkiden sonra rahim filmi çektirdim her iki tüp kapalı denildi bana ve laparoskopi ameliyatı oldum.. Sonuç sag kapalı sol açıldı benim gibi olupta hamile kalan var mı şuan ilk adetimi oldum bu ay .doktor tekrar kapanabilir bu süreçte inşallah hemen hamile kalman lazm dedi neler yaptnz kacıncı ay kaldınız benim gibi olan güzel hanımlar cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden gönlünüzden ne geciyosa hayrlısıyla hayrlı zaman gercekleşsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?