- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi fulyam2727
Tuplerimi bagliyorlar aliyorlarmi? hidrosalpinks sebebi için ne dedilerBende vardı hidrosalpinks ve oldum laparoskopi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuplerimi bagliyorlar aliyorlarmi? hidrosalpinks sebebi için ne dedilerBende vardı hidrosalpinks ve oldum laparoskopi
Hayır bağlama falan yok tikaniklik varsa açmaya calisiyo acilmiycak durumda ise aliyo benim birini aldı biri duruyo enfeksiyon kaynakliymis bilinmez oda demişti genelde evlendikten sonra olabiliyo evlenmeden önce de olabiliyo demişti doktorum anlaşılmazmis ameliyat sonrası farkettim ben aa demekki bundan ağrım oluyomus diye sonra sonra düşünmeye başlamıştımTuplerimi bagliyorlar aliyorlarmi? hidrosalpinks sebebi için ne dediler
Başka doktor Lara daha gitmeni öneririm ben çok yıprandım 4 senedeKızlar günaydın daha yeni üye oldum bende rahim filmi çekildim sol tüpüm tıkalıymış doktorum bu ay büyük ihtimal hamile kalırsın dedi hafif pco var bende bide anksiyete hastasıyım sürekli düşünüyorum 1 buçuk yıllık evliyim bu sürede 5. Kez doktora gittik kesin anlamda daha yeni tedavi süreci başladı testler felan daha önceki gittiklerim 1 yılı doldurmadan bişey yapamayız diyip gönderdiler tek tüpe pco ya ragmen hamile kalabilirmiyim acaba daha şimdiden baya yıprandık eşimde bende olumsuz bişeyler okuyunca daha da kötü oluyorum insan kendini tutamıyorda sürekli araştırıyorum 2 gündür bu konuda bilgisi olanlar lütfen yazabilirmi tek tüple hamile kalınırmı yoksa uzun bi süreçmi bekliyor beni
Anladım canım geçmis olsun benim yeni hsgde hidrosalpink yok dedilerHayır bağlama falan yok tikaniklik varsa açmaya calisiyo acilmiycak durumda ise aliyo benim birini aldı biri duruyo enfeksiyon kaynakliymis bilinmez oda demişti genelde evlendikten sonra olabiliyo evlenmeden önce de olabiliyo demişti doktorum anlaşılmazmis ameliyat sonrası farkettim ben aa demekki bundan ağrım oluyomus diye sonra sonra düşünmeye başlamıştım
Canım merhaba, bende senle hemen hemen aynı durumdayım. Sol tüpümden dış gebelik kaynaklı laporoskopi oldum, tüpüm baya yıpranmıştı. Sağ tüpüm zaten kapalı. Merak ettim sen doğal yollardan gebe kalabildin mi? Baya zaman olmuş neler yaptın bu süreçte?Merhabalar bana umut veren güzel kadınlar anneler sizlere sorum olacak 1.5 yıldır evliyim ve 1.5 yıldr korunmasız ilişkiden sonra rahim filmi çektirdim her iki tüp kapalı denildi bana ve laparoskopi ameliyatı oldum.. Sonuç sag kapalı sol açıldı benim gibi olupta hamile kalan var mı şuan ilk adetimi oldum bu ay .doktor tekrar kapanabilir bu süreçte inşallah hemen hamile kalman lazm dedi neler yaptnz kacıncı ay kaldınız benim gibi olan güzel hanımlar cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden gönlünüzden ne geciyosa hayrlısıyla hayrlı zaman gercekleşsin inşallah
Sürekli sağ taraftan yumurtluyorum demişsiniz yumurtlama dönemlerinizde sadece tek taraflı mı sancı hissediyorsunuz. Bende 8 aydır çocuk düşünüyorum tüplerime bakılmadı henüz ama her yumurtlama dönemimde sadece sağ da sancım oluyor sol taraftan yumurtlama olmuyor demek midir bu ac
Ağrı mı yoksa hassasiyet veya acı mı hissediyorsunuz benim adet sancım olmuyor ama sadece sağ tarafımda hassasiyet acı var gibi oluyor adet döneminde hareket etmediğim sürece sorun olmuyor ama benim de mi tıkalıdır sizceMerhabalar bana umut veren güzel kadınlar anneler sizlere sorum olacak 1.5 yıldır evliyim ve 1.5 yıldr korunmasız ilişkiden sonra rahim filmi çektirdim her iki tüp kapalı denildi bana ve laparoskopi ameliyatı oldum.. Sonuç sag kapalı sol açıldı benim gibi olupta hamile kalan var mı şuan ilk adetimi oldum bu ay .doktor tekrar kapanabilir bu süreçte inşallah hemen hamile kalman lazm dedi neler yaptnz kacıncı ay kaldınız benim gibi olan güzel hanımlar cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden gönlünüzden ne geciyosa hayrlısıyla hayrlı zaman gercekleşsin inşallah