• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tek tüple hamile kalanlar#

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben yurtdisinda yasiyorum doktor bakicaz eger kapaliysa o anda acmaya calisicaz dedi ve dedigi gibide oldu aninda mudahele ediliyor. Zor ve korkukucak bir sey degil emin ol.
Tamam canım rabbim şifa versin hepimize yaşayıp göreceğiz bskslim

Merhaba, benim de sol tüpüm hidrosalpenks ten dolayı alınmıştı ve 7 ay sonra çok şükür ki normal yolla oğluma hamile kalmıştım. Şimdi ikinciyi düşünüyorum Allah ım o mucizesini de mümkün kılsın inşallah 🤲

Amin insallah senin durumun nedir? Özel degilse tabi, eger bu ameliyati olucaksan hic korkma korkulucak bir sey degil.
Bilmiyorum ki 2.5 yıl onceki hsgyi şuanki tüp bebek tedavisi gördüğüm Dr gösterdim kafama takılan bir yer oldu hidrosalpinks var dedi olmazsa laparaskopi yapalım dedi başka meşhur bir doktora gösterdim sonucunu oda yok dedi kafam karışık

Bilmiyorum ki 2.5 yıl onceki hsgyi şuanki tüp bebek tedavisi gördüğüm Dr gösterdim kafama takılan bir yer oldu hidrosalpinks var dedi olmazsa laparaskopi yapalım dedi başka meşhur bir doktora gösterdim sonucunu oda yok dedi kafam karışık
Laparoskopi kesin sonuc canim duyduguma gore Turkiyede biraz pahaliymis eger imkanin var ise dusunmeden yaptir. Bende sormustum doktoruma rahim filmi cekelimmi ilk olarak diye o yaniltabiliyor deyip direk laparoskopiye yoneldik ve iyide yapmisiz. Insallah ocak ayinda ilk tup bebek denememizi yapacagiz.Umarim bir tek ben degil bu yolda ugrasan herkes guzel sonuc alir.

Merabalar canım
Bende laparoskopi sonucu tek tüpün alındı tek tüple normalden hamile kalamadım ama tüp bebekle şükürler olsun hamileyim 🤲🌷
Canim bende de durum ayni insallah ocak ayinda tup bebege baslayacagiz. Kacinci denemede hamile kaldin? Tavsiye edebilecegin seyler varsa alabilirim.

Arkadaslar sacma gelebilir ama sut ve maydonoz buhari kürünü tavsiye ediyor cok kisi kanallari aciyormus. Bilgisi olan var mi bu konuda?

Amin insallah eger tupun acik ise asilamayla deneyebilirsiniz ki insallah aciktir.
Oğluma normal yolla kalmıştım bunu da bir süre normal denerim sanırım. İnşallah bekletmez.🤲 Dondurulmuş embriyolarım da var ama inşallAh gerek kalmaz.🤲

Merhaba, benim de sol tüpüm hidrosalpenks ten dolayı alınmıştı ve 7 ay sonra çok şükür ki normal yolla oğluma hamile kalmıştım. Şimdi ikinciyi düşünüyorum Allah ım o mucizesini de mümkün kılsın inşallah 🤲
Amin inşallah. Bu ay sol tarafımda ince sizi var ara ara oluyor bu ümitlendim inşallah benimde vardır.

Laparoskopi kesin sonuc canim duyduguma gore Turkiyede biraz pahaliymis eger imkanin var ise dusunmeden yaptir. Bende sormustum doktoruma rahim filmi cekelimmi ilk olarak diye o yaniltabiliyor deyip direk laparoskopiye yoneldik ve iyide yapmisiz. Insallah ocak ayinda ilk tup bebek denememizi yapacagiz.Umarim bir tek ben degil bu yolda ugrasan herkes guzel sonuc alir.
Amin inşallah canım ya imkanım oldugundanda değil mecburiyetten birikmiş 25 bin TL vardı tüp bebeğe gitti eşimde çalışmıyor işten cikti sırf bu işlere ugrasabilmek için ve çünkü benim yaşadığım şehirde tüp bebek yok İstanbul'a gittik onunn icin şimdi Dr dedi ngs yapalım diye embriyo başı 325 dolarmis şimdi birde o çıktı bu işte maddiyat çok önemli stres olmamalı diyorlar ama başlı başına stresli bir iş şuanda laparaskopi için araştırmadım.

Amin inşallah. Bu ay sol tarafımda ince sizi var ara ara oluyor bu ümitlendim inşallah benimde vardır.
Ben oğluma hamile kaldığımda süpriz oldu bana hiç beklemiyordum kafamdan çıkmıştı o yüzden hiç kendimi yoklamadığım için ne belirtim vardı hiç bilmiyorum. Bu sefer planlı ya kesin tüm belirtiler beni bulur ☺️

Haha aynen öylee. Düşünmemek lazım ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim de de sürpriz oldu hiç dikkat etmemistim. Maalesef dış gebelikmis ameliyat oldum. Şimdide düşünüyorum sürekli çok yerde okudum düşünmek bile etkiliyormuş. Stres yapmamak gerekiyormus

Haha aynen öylee. Düşünmemek lazım ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim de de sürpriz oldu hiç dikkat etmemistim. Maalesef dış gebelikmis ameliyat oldum. Şimdide düşünüyorum sürekli çok yerde okudum düşünmek bile etkiliyormuş. Stres yapmamak gerekiyormus
Ben çok gıcık olurdum kafana takarsan olmaz diyenlere çünkü kafaya takmamak mümkün olmuyordu ki ama inan oğluma hamile kaldığım ay öyle boşlamıştım ki bana tamamen süpriz oldu düşün 5 yıla yakın bebek bekleyen isteyen bana hamileliği süpriz oldu ☺️ Allah a şükürler olsun 🤲

Canim bende de durum ayni insallah ocak ayinda tup bebege baslayacagiz. Kacinci denemede hamile kaldin? Tavsiye edebilecegin seyler varsa alabilirim.
Tek tüp açık olduğu icin doktorum tedavi şeklini belirledi ve doktoruma uydum 2 defa aşılama yaptırdım negatif oldu sonrası tüp bebek işlemine geçildi ilk denemede şükür tuttu sana verebileceğim tavsiye kafan rahat olsun olucak mi olmuyacak mi düşüncesini at kafandan stres yapma
Başka bi sorununuz yoksa olur insaAllah eşinde problem yok degilmi?
Birde vitamin kullan öncesi ben çok kullandım öncesi sogan kürü yapmıştım aylar öncesi vesile oldumu nasibinnde varsa geliyor hangi şehirde yaptiriyorsun doktorunu cok ıyi araştır doktor cok önemli tedavide ?

Son düzenleme:
Amin inşallah canım ya imkanım oldugundanda değil mecburiyetten birikmiş 25 bin TL vardı tüp bebeğe gitti eşimde çalışmıyor işten cikti sırf bu işlere ugrasabilmek için ve çünkü benim yaşadığım şehirde tüp bebek yok İstanbul'a gittik onunn icin şimdi Dr dedi ngs yapalım diye embriyo başı 325 dolarmis şimdi birde o çıktı bu işte maddiyat çok önemli stres olmamalı diyorlar ama başlı başına stresli bir iş şuanda laparaskopi için araştırmadım.
Seni cok iyi anliyorum canim duyuyorum orada hersey cok pahaliymis. Bazi seyleride para icin istiyorlar arastirmadan girisme oyle maliyetli seylere. Bende sormustum rahim filmi cekelimmi diye gerek yok orasi yaniltir dedi direk laparoskopiye giristik. Az once yazmistim sut ve maydonoz buhari kürünu denedinmi peki ? Biraz kocakari isi biliyorum ama caresizlikten her yola basvurabilicek duruma geliyoruz bazen.

Tek tüp açık olduğu icin doktorum tedavi şeklini belirledi ve doktoruma uydum 2 defa aşılama yaptırdım negatif oldu sonrası tüp bebek işlemine geçildi ilk denemede şükür tuttu sana verebileceğim tavsiye kafan rahat olsun olucak mi olmuyacak mi düşüncesini at kafandan stres yapma
Başka bi sorununuz yoksa olur insaAllah eşinde problem yok degilmi?
Birde vitamin kullan öncesi ben çok kullandım öncesi sogan kürü yapmıştım aylar öncesi vesile oldumu nasibinnde varsa geliyor hangi şehirde yaptiriyorsun doktorunu cok ıyi araştır doktor cok önemli tedavide ?
Yo sukur kafam rahat esimde de bir sorun yok.laparoskopi oldum eylulde 3 ay izin istedim dinlenmek icin iyi ki istemisim cok rahatladim yalan yok. Yurt disinda yaptiriyorum ama doktorum Turk bir profesor herseyimle o ilgileniyor asistanlarina yaptirmiyor. Saglikla kucaginiza alin insallah darisi basimiza artik.💐💐

Back