• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tek tüple hamile kalanlar#

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fulyam2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
236
69
28
Merhabalar bana umut veren güzel kadınlar anneler 🦋sizlere sorum olacak 1.5 yıldır evliyim ve 1.5 yıldr korunmasız ilişkiden sonra rahim filmi çektirdim her iki tüp kapalı denildi bana ve laparoskopi ameliyatı oldum.. Sonuç sag kapalı sol açıldı benim gibi olupta hamile kalan var mı şuan ilk adetimi oldum bu ay .doktor tekrar kapanabilir bu süreçte inşallah hemen hamile kalman lazm dedi neler yaptnz kacıncı ay kaldınız benim gibi olan güzel hanımlar cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden gönlünüzden ne geciyosa hayrlısıyla hayrlı zaman gercekleşsin inşallah 🙏

Ben tek tüple gebe kalabildim ama biri alınmıştı diğerinde sorun yoktu. Biraz farklı durumdayız.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin 👐

Merhabalar bana umut veren güzel kadınlar anneler 🦋sizlere sorum olacak 1.5 yıldır evliyim ve 1.5 yıldr korunmasız ilişkiden sonra rahim filmi çektirdim her iki tüp kapalı denildi bana ve laparoskopi ameliyatı oldum.. Sonuç sag kapalı sol açıldı benim gibi olupta hamile kalan var mı şuan ilk adetimi oldum bu ay .doktor tekrar kapanabilir bu süreçte inşallah hemen hamile kalman lazm dedi neler yaptnz kacıncı ay kaldınız benim gibi olan güzel hanımlar cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden gönlünüzden ne geciyosa hayrlısıyla hayrlı zaman gercekleşsin inşallah 🙏
Merabalar canım
Bende laparoskopi sonucu tek tüpün alındı tek tüple normalden hamile kalamadım ama tüp bebekle şükürler olsun hamileyim 🤲🌷

Merhaba sorunumuz ayni bende de ayni taraflar ayni sekilde.doktor hemen tup bebek yapmaliyiz dedi.iki tarafimda kapaliydi actilar cok aci vericiydi 😭😭😭

Merhaba, dış gebelik sonucu tüpüm alındı tek tüpüm kaldı, o da hafif tıkalı denildi. Polikistik over var zaten sorunlu. 4 aydır deniyoruz henüz gebe kalamadım. Bu ay klomen baslıcaz. Sürekli sağ taraftan yumurtluyorum, sol taraftan yumurtlamam lazımmış sol tüpüm olduğu için.. benim ki sizden daha da karışık maalesef ama Allah büyük 😞 tecrübeli bayanlara da sorayım burdan sol yumurtamı büyütmek için ne yapabilirim aklıma sadece masaj geliyor...

Merhaba, dış gebelik sonucu tüpüm alındı tek tüpüm kaldı, o da hafif tıkalı denildi. Polikistik over var zaten sorunlu. 4 aydır deniyoruz henüz gebe kalamadım. Bu ay klomen baslıcaz. Sürekli sağ taraftan yumurtluyorum, sol taraftan yumurtlamam lazımmış sol tüpüm olduğu için.. benim ki sizden daha da karışık maalesef ama Allah büyük 😞 tecrübeli bayanlara da sorayım burdan sol yumurtamı büyütmek için ne yapabilirim aklıma sadece masaj geliyor...
Sürekli sağ taraftan yumurtluyorum demişsiniz yumurtlama dönemlerinizde sadece tek taraflı mı sancı hissediyorsunuz. Bende 8 aydır çocuk düşünüyorum tüplerime bakılmadı henüz ama her yumurtlama dönemimde sadece sağ da sancım oluyor sol taraftan yumurtlama olmuyor demek midir bu acaba

Sürekli sağ taraftan yumurtluyorum demişsiniz yumurtlama dönemlerinizde sadece tek taraflı mı sancı hissediyorsunuz. Bende 8 aydır çocuk düşünüyorum tüplerime bakılmadı henüz ama her yumurtlama dönemimde sadece sağ da sancım oluyor sol taraftan yumurtlama olmuyor demek midir bu acaba
Doğru evet. Zaten ben hamile kaldığımda sağdan yumurtlamısım oradan dış gebelik geçirdim o şekilde anladık. Her ay sağ tarafım ağrıyor yumurtlama zamanımda. Kesin tespit için doktor ile takip öneririm onlar alttan ultrason ile tespit ediyorlar sağ mı sol mu kaç mm diye.

canım şişli ecomar veya kadiköy sonomed Cevat Bayrak hoca var ona gidebilirsin tüpünün açılması için

evet canim daha yeni oldum 23 eylulde hayir yok ara ara kanamalarim devam ediyor ama ocak ayinda baslayacagim tup bebege😔
Laparaskopi nerde oldunuz acaba sadece teshismi ediliyor yoksa aynı anda tedavide yapiliyormu hidrosalpink gibi

Ay benimde aynı şekilde oldu:( Sağ tüpüm alındı dış gebelikten malesef. Yumurtlama dönemlerimde benimde sağ tarafım ağrıyor:( soldan kalabilirim sadece ama yok napicam bilmiyorum Çok üzülüyorum

Ay benimde aynı şekilde oldu:KK43: Sağ tüpüm alındı dış gebelikten malesef. Yumurtlama dönemlerimde benimde sağ tarafım ağrıyor:KK43: soldan kalabilirim sadece ama yok napicam bilmiyorum Çok üzülüyorum
rahim fiilmi çektirdinmi pekala sol tüpünün durumu nedir ? kapalımı açıkmı acaba.

Cektirmedim korkuyorum zaten . Daha yeni bu ay korunmayı bıraktık temmuzda ameliyat oldum
bende mayısta oldum ameliyat canım. Biz Eylülden beri deniyoruz henüz gelişme yok. Birde üstüne polikistik overim var bakalım adet olduktan sonra bu ay çektireceğim ben. Aynı korku bende de var fakat ne yapalım.. Eğer bu tüpte tıkalıysa bosuna ugrasmak istemiyorum. tıkalı değilse açıksa bile soldan yumurtlamamız lazım ki olsun. sağdan yumurtluyorum ben hep

Ben önceden de sağdan yumurtluyodum. Hissediyorum ağrı oluyor. Şimdi yine aynı şekilde devam soldan hiç olmuyor mu acaba diye düşünüyorum artık ne kadar zormus Rabbim herkese sağlık versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benimde doktorum olmazsa tüp bebek yapılır dedi ama bakalım

Laparaskopi nerde oldunuz acaba sadece teshismi ediliyor yoksa aynı anda tedavide yapiliyormu hidrosalpink gibi
Canim ben yurtdisinda yasiyorum doktor bakicaz eger kapaliysa o anda acmaya calisicaz dedi ve dedigi gibide oldu aninda mudahele ediliyor. Zor ve korkukucak bir sey degil emin ol.

Back