Arkadaşlar merhaba
Ben Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim ama dış gebelikmiş olmadı iğne ve kürtaj sonucu tam iki ay sonra beta düştü ve üç ay sonrada rahim filmi çekildim. Ama ne yazık ki rahim filminde sol tüp kapalı çıktı sağ tüp açıkmış ve sol tüp ne zamandır kapalı bilmiyoruz da çünkü dış gebelik de sağ tüpte olmuştu hasar alsa da sağ tüpte sıkıntı yok dedi doktorum hamilelik şansı var dedi ama bilemedim ne yapmam gerekir tek tüp ile hamile kalma şansı var mıdır kolay mıdır ovulasyon da kullanıyorum yumurtlama görmedim ara ara görmediğim aylar da olmaya başladı önceden böyle de değildi yolunda gitmeyen ne olabilir bir fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Merhaba çok bir fikrim yok ama şöyle benim bir tüpüm tamamen tıkalı diğer tüpüm sadece sızıntı şeklinde açıktı. Tüp bebekle hamile kaldım ama kaybettim 17. Haftada. Normal doğum şeklinde doğum yaptım. Peşine hemen doğal yolla hamile kaldım. Doktora tüplerim açılmış mıdır acaba dedim normal doğum yaptığım için. Yok öyle bişe olmaz dedi. Yani doktorun demesine göre sızıntı şeklinde açık olan bir tüpten hamile kalmış oluyorum seninde şansın neden olmasın.
Merhaba çok bir fikrim yok ama şöyle benim bir tüpüm tamamen tıkalı diğer tüpüm sadece sızıntı şeklinde açıktı. Tüp bebekle hamile kaldım ama kaybettim 17. Haftada. Normal doğum şeklinde doğum yaptım. Peşine hemen doğal yolla hamile kaldım. Doktora tüplerim açılmış mıdır acaba dedim normal doğum yaptığım için. Yok öyle bişe olmaz dedi. Yani doktorun demesine göre sızıntı şeklinde açık olan bir tüpten hamile kalmış oluyorum seninde şansın neden olmasın.
Çok sevindim sizin adınıza inşaAllah nasip olur bana da benim sağ da sorun yokmuş dış gebelik olduğu için hasar belki az da olsa vardır ama açık dedi doktorum ordan olur dedi yumurtam da güzel gelişsin diye de vitamin ilacı verdi de bakalım inşaAllah olur dualaşalım inşaAllah
Merhabalar benimde bir ay önce öğrendiğim bir durumdu tek tüpümün kapalı oluşu.. Yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz 3 kere çatlatma iğnesi oldum maalesef olmadı. Sonrasında aşılama öncesi HSG çekimi istendi. Sol tüpüm kapalı çıktı hoca bunu cocukken geçirdiğim fıtık operasyonundan olabileceğini söyledi. Hafif PKOS görünümüm de var o nedenle tek tüple direk tüp bebek denemesi değil aşılama denemesiyle bile gebelik olabileceğini söyledi. Sakın umutsuz olma tümmm bebek sahibi olmak isteyen anneler dualarımda inşAllah