• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tüp ile hamile kalanlar

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.663
248
38
Selam arkadaşlar,
Dış gebelik geçirip tek tüp ile hamile kalanlardan , farklı cinsiyette doğum yapan oldumu meraktayım.
Büyük dert değil elbet , ama eşim önce sağlıklı sonra bi kız daha istiyor.
Yani ben sağ tüp alındı ,ilki kız oldu.ikincide kız mı olur.
Genelde sol tüpü olanların hep kızı , sağ tüpü olanların oğlu olmuşta.
Cinsiyetçilik değil ömce sağlıklısı tabiki ama eşimin gönlünden geçen mi olsa die genellemeleri bekliyorum:)

Allah hayırlısını versin...
Ve bilimsel olarak tüp tarafına göre cinsiyetin bir bağlantısı yok. Böyle şeylere inanmayın lütfen.
Ayrıca bdv konusu gibi de değil zaten bu konu.
He birde cinsiyete gelene kadar neler var şükür edin ki evladınız var. Ben ve benim gibi olmayanlar da var bu dünyada maalesef.

Selam arkadaşlar,
Dış gebelik geçirip tek tüp ile hamile kalanlardan , farklı cinsiyette doğum yapan oldumu meraktayım.
Cinsiyetçilik değil ömce sağlıklısı tabiki ama eşimin gönlünden geçen mi olsa die genellemeleri bekliyorum:)
Konuyla pek alakası yok ama benimde sol tüpüm alındı ve bir senedir korunmamamıZa rağmen çocuğumuz olmuyor doktor bi sıkıntı yok diyor ama ben psikolojik sanırım siz tüpünüz alındıktan kaç ay sonra gebe kaldınız aceba ?

Kuzenim tek tüple hamile kaldı. 2 oğlu var, sıradaki de erkek :)
Ne alaka anlamadım ama biyolojiye aykırı söylediğiniz şey. Lisedeki ilk derslerden biri oysa cinsiyetin erkekten geçtiği :)

Bir tanıdığım sanırım 2. Çocuktan sonra doğumla beraber tüpleri alınmıştı.3 çocuğa hamile kaldı.hep kız dediler ama oda erkek oldu.yani 3 oğlu oldu.

Sol tüpüm yok, alınmadan öncede geçiş yoktu zaten.
Sağ tüple hamile kaldım oğlum var.
Eşinize söyleyin ivf bölüme gitsin bir gun hiç birşey yapmadan bütün gün otursun izlesin bakalım kız ya da erkek istiyorum dermi?
Sağlıklı hayırlı evlat için dua edin.
Nice anne babanın ölümü evladı elinden oluyor.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Ne alaka ya.
Oğlum var bir tane.
Sağ tüpün yok.
Annemşn sağ tüp yok.. Bi ben bi de erkek kardeşim var.
Cinsiyeti sperm içindeki kromozom belirliyor.

Tüp le ne ilgisi var lütfen böyle saçma şeylere inanmayın..
Cinsiyet ayrımını da hiç anlamam RABBİM size çocuk vermiş evladın cinsiyeti mi olurmuş.. Ben 5 yıldır mücadele veriyorum.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. ve sağ tüp alındı... sol tüpüm sağlam olmasına rağmen 1 buçuk yıldır hamile kalamadım...
Şimdi 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse... lütfen önce allahtan sağlıklı hayırlı evlat dileyin inşallah olur... cinsiyet ayrımı aklınıza geldimi beni bizim gibileri hatırlayın...
Biz çok mücadele verdik veriyoruz hala ellerimiz bomboş... 😭

Tüpü bilmiyorum da bana doktorum sol yumurtalık doğuştan yok demişti. Sağ yumurtalıkla ikinci oğluma.hamileyim

Konuyla pek alakası yok ama benimde sol tüpüm alındı ve bir senedir korunmamamıZa rağmen çocuğumuz olmuyor doktor bi sıkıntı yok diyor ama ben psikolojik sanırım siz tüpünüz alındıktan kaç ay sonra gebe kaldınız aceba ?
Merak etmeyin olur.
Anne im sağ tüpü doğuştan işlevsiz ve 2 sene sonra ben olmuşum.
Doktorlar deneyim sadece sabır demişler.
Benim sağ tpiüpüö dış gebelik sonrası alındı. İlk denemede gebe kaldım hamd olsın.
Yani bu tamamen kısmet şans.
Deneyin stres yapmayın.
Yumurtlama takibi yapın.

Selam arkadaşlar,
Kuzenim tek tüple 2.ye hamile kalmıştı. İkiside erkek. Tüpü ne taraftaydı bilemiyorum.

Selam arkadaşlar,
cınsıyetı belırleyen erkek ama soyledıgınız seyı ben daha once duydum
yakın arkadasım tek tup ıle 2 dogum yaptı ıkısı de kız erkek cok ıstıyordu ama dıyordu sag tupum alındı ya kız olma ıhtımalı daha fazla erkek olacak spermın ulasması ulasabılmesı ıcın sag tup daha mı elverıslıymıs neymıs :D bana cok mantıklı gelmedı ama dedıgınızı duydum yanı daha once dogrulugunu bılemem yanı sag tup olsaydı da erkek olma ıhtımalı hemen hemen aynıydı 989289238923 spermın savascı ruhuyla alakalı genelde de kızların tutma ıhtımalı daha fazla kızlar her zaman her yerde daha akıllı pratık kıvrak zekalı ve hızlı :D

Sürekli erkek bebek doğuran bir ailedeyim
Eşim dört erkek kardeş ve hepsinin çocukları erkek. Nasıl bir genleri var doğrusu anlamadim😁 kızı bir türlü tutturamadik şaka bir yana hayırlısını sağlıklı sini dileyin.
bende sureklı erkek doguran bır aılenın gelınıyım
eltılerım erkek dogurdu kayınvalıdem 4 erkek dogurmus amcaların 5 erkek cocugu var esımın amca ve hala cocukları olan kuzenlerının hep ogulları var hepsının ayrı ayrı hep erkek
tek kız olan kız doguran ve ıcınde kız olan aıle bızımkı bırtek benım kızım var oyuzden dogurmamla bayram havası oldu :D

bende sureklı erkek doguran bır aılenın gelınıyım
eltılerım erkek dogurdu kayınvalıdem 4 erkek dogurmus amcaların 5 erkek cocugu var esımın amca ve hala cocukları olan kuzenlerının hep ogulları var hepsının ayrı ayrı hep erkek
tek kız olan kız doguran ve ıcınde kız olan aıle bızımkı bırtek benım kızım var oyuzden dogurmamla bayram havası oldu :D
Ay ne güzel. Allah bağışlasın. Bizimkilerde kıza hasret. Seneler önce bir haber vardı İngiltere'de bir aile en son kız birinci dünya Savaşı'nda olmuş ondan sonra doğanlar hep erkek. 2010 yılında torunlardan biri hamile kalmis bebek kız büyük büyük annelerine söylemişler kız diye inanmamış doğana kadar. Haber yapmışlar bunu 100 yıl sonra gelen kız bebek diye. Bazen takılırım kız için o kadar beklemeye Ömür de yumurtalıkta yetmez

Sevdiğim bir karikatürü hatırlattınız.
Allah gönlünüze göre versin. ^_^

Eklentiler

• yozgur.webp
    yozgur.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 197
Back
X