• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Merhaba,
Görsel tasarıma takılmayın görseli 2 dakikada değiştiririz eski sitenin aynı haline bile getiririz. Önemli olan fonksiyonlar, eksik var mı yok mu ? Görsele takılmayın Smilelara takılmayın.

Bu mesajıma rağmen bakalım kaç kişi aynı şeyi yazacak : )

Öyle bir imkan varsa eski sitenin aynısı haline getirelim bari lütfen :(
Bir tıkta abone olduğum konulara ulasmak istiyorum, profilime girdiğimde arkadaşlarımı takip etmek istiyorum..

Çoklu alıntılarda sorun var, senin mesajını alıntı yaptım, bir sonraki sayfaya geçip başka mesajları alıntı yapmak istediğimde senden yaptığım alıntı gitti..Yani aynı sayfa içinde çoklu alıntıya müsade ediyor sistem..

Bir de proluk hakkında bilgi var mı?

Rapor olayının reddi kabulu çok iyi olmuş..Beğenin geri gelmesi de öyle..Ben bildirimleri de beğendim..Abone olduğumuz konulara mesaj yazıldığında da bildirim geliyor..Kim yazdı v.s gibi..

Üyeler kısmı da çok iyi olmuş..En çok mesaj yazanlar, en çok beğenilenler falan..Hala kurcalayıp anlamaya çalışıyorum..Şimdilik farkettiklerim bunlar.

Bir de 10 tane ödül gelmiş bana, anlamadığım yabancı şeyler..Bunlar ne ola ki?

ayy feci gıcık oldum yeni tasarıma. eskı tasarımın üzerinde denensın bazı özellıkler ve smıleyler gelsin

izlediğim kişiler arkadas lıstemmıs..bende sılıyordum bıldırım falan gelmesın dıye baktım ki arkadas lıstem o_O

özel msjda güzel olmuş beğendim onu uzun uzun alıntılama olmıcak :D :D

cevap verme şeyi çok hoş olmuş habire yazasım geliyo:cool::cool:
heee jeton yeni düştü, yani umarım düşmüştüro_O

Sadece alinti denemesi :)

Ilk gordugumde begenmemistim ama simdi hosuma gitti sadece yazilar biraz daha buyutulebilir. Fonksiyon acisindan bekleyip gorecegiz. :rolleyes:

Yalniz beslemeler ne yahu.. Evin beslemesi gibi. :)

Benim de yazdıkça yazasım geliyor ya. Direk mesaj yazmanın kolaylığı olsa gerek..
Ama var ya eğer görüntüsü eskisi gibi olursa bomba olur. Kazen öyle olsun lütfen..

Back