• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

arkadaş listesinin hareketlerini görmek için kullancı adınızın üstüne gelince beslemeler diye bi seçenek var ona tıklayarak görüyosunuz
ismi bi değişik olmuş beslemeler nedirr :D

Merhaba,
Görsel tasarıma takılmayın görseli 2 dakikada değiştiririz eski sitenin aynı haline bile getiririz. Önemli olan fonksiyonlar, eksik var mı yok mu ? Görsele takılmayın Smilelara takılmayın.

Bu mesajıma rağmen bakalım kaç kişi aynı şeyi yazacak : )
Site daha hızlı onu söyleye bilirim foto yazı profil ve seçenekleri her şey yerin de ;)

benim sorum online olanları nasıl görücez gözüm alışmaya başladı gerçi kolay değil ama soruma cvp bulursam sevinirim...bide ödüller ne işe yarayacak bayağı ödülüm oldu da..

hele ki o tplu konusma mesaj kısmı nedir yahu, katliam cıkar :D ınsanlar site dısında konustuklarını burada kullanırım dıye tehdıt ediyor ve paylasıyorken orası ortalıgı karıstırır ...:D:p

Bana odul puani verilmis ama İngilizce yaziyor, İngilizce bilmiyorum anlamadim ne dedigini.
Yeni sitenin hizi guzel ama alistigimiz duzen yok. Forum takip yok, eski konularimi bulamiyorum. Yabanci bi ulkede gibiyim :\

tamamdır buldum
açtıgı konuları bulamayanlar için----- profile giriyoruz, hakkında seçeneğinden, .... için açtıgı konuşardan görüyoruz :p

Hız olarak eskiye nazaran çok iyi fakat eksikleri çok gibi geldi.
Pro olmanın ayrıcalığı olacak mı her mesajda yazı tipi rengi falan ayarlamak zorunda kalacak mıyım ?
Konuyu okuyanlar aşağıda gözükmüyor falan filan gözüm eskiyi arıyor.

Birde avatar gif olarak yüklü ama hareket etmiyor.

Hız olarak eskiye nazaran çok iyi fakat eksikleri çok gibi geldi.
Pro olmanın ayrıcalığı olacak mı her mesajda yazı tipi rengi falan ayarlamak zorunda kalacak mıyım ?
Konuyu okuyanlar aşağıda gözükmüyor falan filan gözüm eskiyi arıyor.
Ben de eski halini ozledim simdiden:( Eksikler giderilmezse bu haline girmek bile gelmez icimden.

Back