• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Merhaba,
Görsel tasarıma takılmayın görseli 2 dakikada değiştiririz eski sitenin aynı haline bile getiririz. Önemli olan fonksiyonlar, eksik var mı yok mu ? Görsele takılmayın Smilelara takılmayın.

Bu mesajıma rağmen bakalım kaç kişi aynı şeyi yazacak : )

arkadaşlar anladığı kadarıyla zaruri bir geçiş olmuş zamanla alışırız, yeni şeylerde eklenir diye tahmin ediyorum;)

forum takip diye bişi yokmu ben mi bulamıyorum :mad:

Offf ben gibi yaşlı bi kadının bu tasarıma alışması zor...

Ee proluğun ne anlamı kaldı ki şimdi :sigaraiçensmile:

Arkadaş listemi göremedm , konuyu kimler okuyo oda yok forum takip, açtığım konular :oops:
Ufff zamanla gelcek mi bunlar yoksa hep böle mi kalcakk :oops:

Çevrimiçi ya da çevrimdışı görünebiliyoruz sanırım.
Evet profilde var ama hani eskiden mesaj yazdığımızda nickimizin yanında küçük bir yeşil ışık gizli oluncada sarı ışık olurdu ya onu soruyordum ben .. :)

arkadaşlar özel mesajları test eden oldumu ayarları nerden yapılıyor göremedim beno_O

Merhaba,
Görsel tasarıma takılmayın görseli 2 dakikada değiştiririz eski sitenin aynı haline bile getiririz. Önemli olan fonksiyonlar, eksik var mı yok mu ? Görsele takılmayın Smilelara takılmayın.

Bu mesajıma rağmen bakalım kaç kişi aynı şeyi yazacak : )
kazen, bu şekilde olacagına keşke eski sistemin üzerinde denemeler yapılsaydı
o sistem çok iyiydi gercekten. bu çok basit

o değilde millet gayet alışmış hemen konulara yorumlar başlamış biz hala neden böyle oldu derdindeyiz bu topikten çıkamıyoruz :D

ladypug.jpg
ladypug.jpg
ladypug.jpg
ladypug.jpg

Çoklu resim ekleme denemesi #1

Back