- Emoji Skoru
- 62.458
- Puanlar
- 898
attan inip eşeğe binmek gibi resmen. tasarım kime aitse çok kötü..![]()
Alt alta mesajlar yazıyoruz ya biraz aralık olsaydı ya sıkıştırılmış gibi duruyor dimi..
![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
attan inip eşeğe binmek gibi resmen. tasarım kime aitse çok kötü..![]()
Zaten seveceğimiz şeyler kısıtlı artıkbende bunu çok sevdim![]()
Beğenenler de görünüyor.Beğen eskisi gibi olmuş. Beğenme hakkı sınırsız.![]()
![]()
Birde çevrim içi durumunu simgeleyen yeşil ışık olcak mı![]()
Aaaa harbiden konuyu kimler okuyor kısmı yok he..Arkadaş listemi göremedm , konuyu kimler okuyo oda yok forum takip, açtığım konular
Ufff zamanla gelcek mi bunlar yoksa hep böle mi kalcakk![]()
Alt alta mesajlar yazıyoruz ya biraz aralık olsaydı ya sıkıştırılmış gibi duruyor dimi..![]()
Evet profilde var ama hani eskiden mesaj yazdığımızda nickimizin yanında küçük bir yeşil ışık gizli oluncada sarı ışık olurdu ya onu soruyordum ben .. :)Çevrimiçi ya da çevrimdışı görünebiliyoruz sanırım.
Aaaa harbiden konuyu kimler okuyor kısmı yok he..
Helal valla..![]()
Bence de eski beğeninin geri gelmesine bende çok sevindim ..orası da var. ama ben begenının gerı gelmesıne daha cok sevındım gerısı foss
![]()
kazen, bu şekilde olacagına keşke eski sistemin üzerinde denemeler yapılsaydıMerhaba,
Görsel tasarıma takılmayın görseli 2 dakikada değiştiririz eski sitenin aynı haline bile getiririz. Önemli olan fonksiyonlar, eksik var mı yok mu ? Görsele takılmayın Smilelara takılmayın.
Bu mesajıma rağmen bakalım kaç kişi aynı şeyi yazacak : )