Tek tek sorunları dinleyelim .....

Pro üyeler sayfa lar arasında istediği sayfa numarasını yazabiliyordu o özellik artık yok mu ?

bir de eski forum düzeninde forum takipti sanırım o anki yayın akışını görebiliyorduk.şuan nerden göreceğiz akışı?

Eğer soru nu doğru anladıysam yukarıda OFT yazıyor.. Online forum takip

açtığım konulara en son kim ne yazmış göremiyorum
eskiden yeni konu takip yeni cevap takip gibi şeyler vardı
şimdi ya yok yada ben bulamıyorum
ya birde en çok kullanılar konuların butonu olsa yukarda bdv ve bit pazarının mesela on numara beş yıldız olur
yada yukarıya biz kısayol ekleyebilsek mesela konuların bi köşesinde favorilerime ekle gibi bi seçenek olsa
sosyal medya sitelerinde ki gibi izlediğimiz konular haber akışı gibi aksa mesela

Hiççç birimiz memnun deiliz bu değişimden, niye yapıldı o zaman? Eskiye döndürün siteyi yaaaa :/

Aşağıdaki Hata Oluştu
The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.

cevaplayamıyorum bu yazı cıkıyor

Hiççç birimiz memnun deiliz bu değişimden, niye yapıldı o zaman? Eskiye döndürün siteyi yaaaa :/
Hiçbirimiz derken bende dahil memnun olan birçok kişi var ve bence harika oldu KK nın bu yeni hali.Aksaklıklar,zorluklar tabiki olacak ilk başlarda onlarda kişilerden gelen talepler doğrultusunda büyük uğraşlarla düzenlenmeye çalışılıyor..Lütfen daha yapıcı eleştirilerde bulunursak buda site yönetimine destek olacaktır.Büyük emekler verilip bu hale dönüştürüldüğüne göre demekki böyle bir değişikliğe gerek duyuldu.Bir gece ansızın ya bu siteyi değiştirelimde hem bize iş çıksın hemde üyelerimizi zorda bırakalım diye bir hevesle yapıldığını sanmıyorum.Günlerdir bu yeni siteye geçişten beri gerek Kazen gerekse @ Curly nin sürekli birşeylerle uğraştığını sürekli eksikleri not alıp olunabilecek en memnuniyet düzeyinde sunmaya çalıştıklarına sahit oluyoruz.Üyelerde daha olumlu yapıcı yorumlarlar yaparsa bu zorlu süreci sanırım hep birlikte daha kolay geçirebiliriz...
Kusura bakmayınız sizden alıntı yaptım lakin inanın onların uğraşlarını görüp birde üstüne sizinki gibi negatif yorumlar gelince ben kendi adıma üzülüyorum...

Son düzenleme:
Keşke benden alıntı yapmasaydın.. Ya memnun olmayan herkezi tek tek alıntılayacaksın yada aralarından birini seçmeyeceksin.. O memnun olan bir çok kişiyle karşılaşamadım ben hala.. Memnuniyetsizliğimizide yazamıyacaksak, başta belirtilsin hiç üye olmayalım..

Bir de şu konu içinde cevaplarımızı aratabilme özelliği olsa ne iyi olurdu..

Bize zaten kimse memnunmusunuz değilmisiniz diye sormuyor bu aşamada.Gerek duyduk ve değişime gittik,eksik gördüğünüz ,düzelmesini istediğiniz,sorun yaşadığınız her ne varsa bunları bildiriniz ki düzeltme yoluna gidelim sizler için daha keyifli ,daha kolay ,daha işlevsel hale getirelim deniliyor...Bizlerde iyi olmuş kötü olmuş şeklinde fikirlerimizden ziyade şurası şöyle olsa ya da şu da olsa ,şurda şu sorun var dediğimizde hepsi not alınıyor ve düzeltilmeye çalışılıyor.Bu kez kimseden alıntı yapmadım ortaya yazdım

Ben cok memnunum sitenin yeni halinden oyle ki eskisi gelse kabul etmem.

Bu tur sitelerde en az bir ay bir on asama olup sonra aktif hale gecilir . Pazardan bu yana baya gelismeler oldu. Bunu gormezden gelmeyelim.

Benim soruma cevap verilmedi ama onu da mesguliyetlerine bagliyorum.

ben de memnun olanlardanım. birkaç daha dile getirdim hatta bunu. benim tek bir sorunum var o da hamilelik, evlilik, asker çizelgelerini görmek istemiyorum, önceden gizleme seçeneği vardı şimdi yok... daha doğrusu var (forum seçenekleri kısmında) ama bir değişiklik olmadı. benim bunu istememin nedeni mümkün olduğunca sade olmasını istemem sitenin. kocaman imzalar, hareket eden resimler, yer tutan sayfayı kaplayan çizelgeleri görmek istemiyorum o nedenle bunun seçenek olarak sunulması lazım.

Merhabalar bir sorum olacaktı; arkadaş listemiz bizim izlediklerimiz mi yoksa bizi izleyenler mi oluyor gizlilik ayarlarımı ona göre ayarlayacaktım yardımcı olabilir misiniz? Örneğin albüm ekledigim de bunu beni izleyenler mi, yoksa izlediklerim mi görebilir? Şimdiden teşekkürler...

Mesaj düzenlemeyi deneyebilir misiniz ?

önce yanlış yazalım....

sonra düzenleme yapalım ....

Müdahale Şart !

deneme !

eski foruma girmenin bir yolu yokmu acaba ?

Arkadaşım şifresiyle girememiş.Ne yapması lazım?

konu nerden düzenlenir ?
dün vardı düzenle bugun yok

Aa mesaj düzenleme eskisi gibi oldu galiba.

Düzenledim. 30 dkyla sınırlı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…